REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Rūta Morozovienė ir Redita Dominaitytė (tv3.lt fotomontažas)

Aktorė ir režisierė Redita Dominaitytė įsitikinusi, kad moterys įvairių ekstremalių situacijų ir netgi karo metu stengiasi puoselėti savo moteriškumą, skleisti žavesį, rašoma pranešime spaudai.

8

Aktorė ir režisierė Redita Dominaitytė įsitikinusi, kad moterys įvairių ekstremalių situacijų ir netgi karo metu stengiasi puoselėti savo moteriškumą, skleisti žavesį, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Šiandien, namuose gyvendama karantino sąlygomis, žinoma moteris nepamiršta atlikti įvairiausių grožio puoselėjimo procedūrų ir savo patarimais dalijasi su kitomis moterimis tinklalaidėse bei socialinių tinklų paskyrose.

„Kad ir vakar įsikėliau į savo feisbuko profilį nuotrauką, kurioje aš vilkiu suknelę. Ją buvau užsidėjusi tik vieną kartą per „Kino pavasario“ atidarymo ceremoniją, prieš keletą metų. Paprasta, bet tobula”, – šypsosi R. Dominaitytė, mananti, kad per karantiną turime galimybę perkraustyti visas savo spintas, jas išvėdinti, o kai kuriuos drabužius dar kartą imti ir pasimatuoti. Reditos vyras, fotografas Deivis Lukas buvo maloniai nustebintas, išvydęs savo moterį namuose pasipuošusia vakarine suknele.

Savo tinklalaidėje „Jaukūs pokalbiai su šlepetėmis“ R. Dominaitytė šiuo metu kalbina žinomas moteris karantino aktualijomis: kaip jos jaučiasi namuose, kaip stiprina savo imunitetą, kokias grožio procedūras darosi, arba, kaip joms sekasi atlikti spintų reviziją. Kaip sako Redita, laidos pavadinimą pasufleravo naujausias jos įkurto „Knygos teatro“ interaktyvus spektaklis „Špylkos ir šlepetės“: jame taipogi gvildenama moteriškumo tema, kalbama apie dailiosios lyties atstovių vienybę.

REKLAMA
REKLAMA

Vakar startavo dar viena aktorės tinklalaidė, pavadinimu „Optimizmo virusas arba pasidaryk pats“. Šioje laidoje Redita kalbins įvairius specialistus, kurių patarimų dėka namuose galima pasidaryti daug naudingų dalykų, sužinoti aukso vertės įžvalgų.

REKLAMA

Aktorė pastebėjo, kad bene opiausia moterų grožio problema per karantiną tapo plaukų dažymas. Tobulai pasidaryti šią procedūrą vienai moteriai niekaip neišeitų, tad greitai „įdarbinami“ namiškiai: vyrai, vaikai. Tam, kad nusidažius plaukus, norėtųsi prieš veidrodį sau šypsotis, o ne lieti nusivylimo ašaras, R. Dominaitytė pataria kreiptis į savo plaukų meistrą.

Kaip tarė, taip ir padarė: Redita paskambino savo ilgametei plaukų meistrei Rūtai Morozovienei. Stilistė atsiuntė profesionalius plaukų dažus, kuriais „Cut Code“ salone Redita dažėsi jau kelis metus iš eilės, ir sutartą dieną nuotoliniu būdu visą laiką stebėjo aktorės plaukų dažymo procesą bei jį komentavo. Visus R. Morozovienės nurodymus kruopščiai atliko Reditos šešiolikametė dukra Upė Lukaitė, rankose laikydama plaukų dažymui skirtą šepetėlį. Šį grožio procesą, ir jo rezultatą, kaip žinoma moteris ir vėl gali mėgautis savo mylima raudono vario spalva, filmavo Reditos vyras. Šiandien  visa tai galima pamatyti pirmojoje laidoje „Optimizmo virusas arba pasidaryk pats“.

REKLAMA
REKLAMA

Plaukų stilistė R. Morozovienė nerekomenduoja moterims pačioms dažytis plaukų su prekybos centruose įsigytais dažais. „Kartais pačioms būna sudėtinga atitaikyti reikiamą spalvą, tad geriau kreiptis į savo plaukų meistrą. Jo parinktos priemonės ir patarimai nuotoliniu būdu tikrai praverstų. Pačioms savarankiškai dažytis plaukus be specialisto priežiūros ne tik būtų pernelyg sudėtinga, bet gali gautis visiškai nepageidaujamas efektas, kurį po karantino ištaisyti grožio salone būtų nelengva užduotis ir reikalautų ilgo proceso“, – patarimais dalijosi žinoma stilistė.

Meistrė ypatingai nerekomenduoja namuose pačioms šviesintis plaukų ar dažyti jų sruogelėmis. „Jei jūsų jau niekaip netenkina dabartinė plaukų spalva, o su savo stilistu nepavyksta susisiekti, tuomet geriau pasirinkite tonavimo metodą. Be to, ataugusias šaknis galite maskuoti specialiomis putomis ar plaukų laku su norimu atspalviu“, – sakė R. Morozovienė, pastebėjusi, jog itin sielotis dėl ataugusių plaukų šaknų tikrai neverta, nes toks efektas vis dar labai madingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų