REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Vaigauskai ir Deividas Meškauskas (tv3.lt fotomontažas)

Jau kitą pirmadienį, balandžio 6 d. TV3 eteryje pasirodys nauja juokų, pokštų ir geros nuotaikos laida –  „#IšNamų“. Laidos vedėjai išskirtiniu humoru pasižymintys Džilda ir Orestas Vaigauskai.

16

Jau kitą pirmadienį, balandžio 6 d. TV3 eteryje pasirodys nauja juokų, pokštų ir geros nuotaikos laida –  „#IšNamų“. Laidos vedėjai išskirtiniu humoru pasižymintys Džilda ir Orestas Vaigauskai.

REKLAMA

Jie aptars esamas aktualijas, pasaulį ištikus koronos apokalipsei, komentuos juokingus video ir foto vaizdelius iš lietuvių namų bei viso pasaulio, kalbins žinomus Lietuvos žmones. O dabar kalbiname juos pačius apie tai, kaip jie gyvena ir puoselėja santykius karantino sąlygomis.

Kaip karantinas paveikė Vaigauskų kasdienybę? Kuo užsiimate? 

O.: Prieš karantiną žmona labai intensyviai telefonuodavosi su Italija, tai aš iš to strioko saviizoliavausi. Gi tiksliai neaišku kokiais būdais ta zaraza sklinda, gal net ir telekomunikacijomis. Sėdžiu dabar vičvienas, kaip tas princas, bokšte uždarytas.

Dž.: Orestas taip skubiai izoliavosi, kad paliko viską, net sriubos bliūdą nedavalgytą ir karvalolį nesugertą. Žmogui nervai nelaiko nuo to karantino.

REKLAMA
REKLAMA

O.: Tai man dabar čia savotiška sanatorija.

Dž.: Pailsėk, tėveli, kad paskui vėl kaip iš naujo susitiktume. 

Turbūt girdėjote, kad Kinijoje labai padaugėjo skyrybų per karantiną. O kaip karantinas paveikė jūsų santykius?

REKLAMA

O.: Vaikeliuk, faktinai žmona man nuo pirmos mūsų santuokos sekundės skyrybų dokumentais prieš nosį mosuoja, tai mums joks karantinas reikalo nepagadino.  

Dž.: Taip, tėveli. Matai, kaip aš tave sudrausminu. Kai nuolat stovi ant skyrybų slenksčio – labai susimąstai.

O.: Plius, mūsų namas didžiulis – 437 kvadratai. Savo laiku statėm negailėdami. Tai jeigu apsipykstam su Džildute, taigi savaitėm galim nesusitikti. Mamukas ne kartą ir pasiklydus buvo tuose kolidoriuose.

Dž.: Taip, tėveli. Ir grynai dėl turto skirtis neapsimoka, nes viskas ant mūsų abiejų užrašyta. Todėl per karantiną stengiamės nesipykti. Bet visko būna. 

REKLAMA
REKLAMA

Orestai, kaip rodote savo meilę Džildai, kai dabar nei į restoraną nusivest gali, nei auskariukus kokius nupirkt, nei gėlių?

O.: Iki saviizoliacijos, pagrinde lovoj tą meilę rodžiau, bet, aš tau pasakysiu, velniškai nustekena tas dalykas, kai seksas tampa rutina. Plius, pagyvenusių moterų tas libido labai sukilęs, aš jau nepatempiu vienas.

Dž.: Orestukas labai stengėsi, bet žmogus gi ne geležinis. 

O.: Taip, mamyte. Tik tu man žiūrėk, kol vyras saviizoliacijoj, nedurniuok ten viena likus.

Dž.: Ne ne, tėveli, ne, viena aš, ta prasme, nedurniuoju viena likus. 

O.: Nu tai svarbiausia. Ant tavo pečių gi dabar visas namų ūkis ir baisinė atsakomybė.

Džilda, esate nuostabaus grožios moteris. Atskleiskite paslaptį TV žiūrovėms, kaip puoselėjate grožį namų sąlygomis, kai uždaryti visi grožio salonai?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dž.: Aš ir prieš karantiną į tuos grožio salionus retai užeidavau, mes, moterys, pačios sau geriausios ir kosmetologės, ir kirpėjos. Pasiimu iš šaldytuvo medaus, agurką pasipjaustau ir pasidarau kaukę, kol vyras nemato.

O.: Taip, kelis kartus buvo man priepuolį įvarius, kai sutikau tarpdury su tuo veidu išmaliavotu, agurkai ant akių, plaukai ant bigudukų. 

Dž.: Net greitukę kvietėm. 

O.: Nu baik, nekompromituok manęs, nepasakok.

Dž.: Tėvelis bėgo per laukus šaukdamas nesavu balsu, kad Godzila namus užpuolė. Tai nuo to laiko keliuos anksčiau, susitvarkau ir laukiu, pusrytukus pagaminus, kol nubus mano liūtas. 

Kurį laiką Vaigauskai buvo dingę iš TV ekranų – ką veikėte tuo metu?

O.: Ką reiškia – dingę??? Mano žmona dekrete buvo! Gi susilakstė vaikelį su šokėju Meškausku per šokių pamokas, į kurias aš ją buvau užrašęs per savo durną galvą.

REKLAMA

Dž.: Taip, skaudi istorija. Nelipkit mano vyrui ant žaizdos. 

O.: Aš, kaip Muzikos Akademijos profesorius, pianistas-virtuozas ir galimai Nacionalinės premijos laureatas, turiu pasakyti, kad nesėdėjom rankų sudėję!

Dž.: Mes su tėveliu, kai jau susitaikėm, tai užtvirtinimui padarėm labai gerą Muzikinio reviu „Legendinės Legendos“ programą, kuri dar laukia savo eilės po karantino. 

Kas paskatino grįžti į TV ir vesti laidą „Iš namų“?

Dž.: Žmonių meilė. Paprasčiausia žmogiška meilė (graudinasi). Norisi dalintis su mūsų žiūrovais ir gerbėjais šiluma ir gera nuotaika, patarimais, receptais. Gi subines paskaus namuose tiek ilgai sėdėti.

REKLAMA

O.: Didžiulis dėkui ir Tele 3 direkcijai, kad įsileido mus, profesionalius legendinius žurnalistus, vėl į ekranus. Esam rizikos grupėj, todėl laidą vesim tiesiai iš namų.

Jūsų patarimas tautiečiams – kaip lengviau ištverti karantiną?

Dž.: Svarbiausia – neikit iš namų, susipažinkit lyg iš naujo.

O.: Taip, vaikų vardus prisiminkit.

Dž.: Tėveli...Žodžiu, bendraukit, dabar visokių yra tų galimybių. Per skypus tuos ir čiatus.

O.: Yra gi ten tie jinstagramai visokie. Didelis progresas žmonijos. Nu, ir aišku, į seksą nespjaukit, palankus metas tam.

Dž.: Tikrai, toks noras tos žmogiškos šilumos...

Jūsų palinkėjimas laidos „Iš namų žiūrovams“:

O.: Pirmadienio vakarus mes jums jau suplanavome.

Dž.: 19.30 tiesiai „Iš Namų“ per TV3.

Humroo laida #IšNamų“ – jau balandžio 6 d., 19:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų