REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Justina Globienė (nuotr. stop kadras)

Lietuviškąja Kim Kardashian praminta TV projektuose išgarsėjusi Justina Globienė visai neseniai patyrė itin skaudžių išgyvenimų. Kaip pati sako, viskas gyvenime klojosi tiesiog idealiai, o štai pastarosios savaitės privertė viską įvertinti iš naujo.

24

Lietuviškąja Kim Kardashian praminta TV projektuose išgarsėjusi Justina Globienė visai neseniai patyrė itin skaudžių išgyvenimų. Kaip pati sako, viskas gyvenime klojosi tiesiog idealiai, o štai pastarosios savaitės privertė viską įvertinti iš naujo.

REKLAMA

Neseniai pranešusi džiugią žinią, jog kartu su sužadėtiniu Vyteniu laukia šeimos pagausėjimo, Justina karantino metu išgirdo ir kur kas baisesnę žinią – ji vaikelio neteko.

Kalbos apie skyrybas – neteisingos

Pastarasis metas J. Globienei buvo ypatingai sudėtingas, tačiau kaip visuomet su savo sekėjais atvira moteris neseniai užminė mįslę, parašiusi ilgą ir jausmingą įrašą. Moters gerbėjai ėmė spėlioti – nejaugi ji išsiskyrė su mylimuoju?

„Gyvenime būna ne tik gražių, nuostabių akimirkų, bet ir skaudžių. Mums viskas, rodėsi, eina tiesiog tobula vaga. Meilė liepsnoja, mylimasis pasipiršo, aš pastojau su mūsų bendru kūdikėliu. Visų norų išsipildymas! Tačiau mus ištiko skaudi nelaimė, apie kurią galvojau, kad mums taip tikrai niekada nebus. Tačiau, deja, ji neaplenkė ir mūsų, ir smogė skaudžiai“, – savo pasakojimą naujienų portalui tv3.lt pradėjo Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris teigė, kad jų porą palietė nelaimė – jiedu neteko atžalos – o taisyklių, kaip elgtis, kai tai nutinka, nėra. Vis dėlto skirtingais keliais jie niekuomet nebuvo pasukę: „Niekada neminėjau, kad išsiskyrėme – tiesiog mums reikėjo laiko pabūti atskirai, viską apgalvoti, suvokti, kaip toliau gyvensime. Pabuvome, ir iš dalies tuo labai džiaugiamės. Abu išsiverkėme į pagalves, apsimąstėme ir sugrįžome vėl būti kartu. Sugrįžome daug tvirtesni.“

REKLAMA

Justina pridėjo, kad dabar, jei ir vėl nutiktų kokia didelė bėda, jos tikrai nebesirinktų išgyventi atskirai nuo mylimojo. „Sugrįžę be galo daug šnekėjome, išsiverkėme vienas kitam, išsakėme jausmus, norus, pripažinome padarytas klaidas ir suvokėme, kad kiekviena nelaimė tik stiprina ryšį tarp mūsų“, – įsitikinusi ji.

Vis dėlto ji neslepia, kad namų be dūmų nėra, o jų pora tikrai nėra kažkuo išskirtinė. „Būna, pasipykstame, būna, ir puodelis į sieną dūžta… Tačiau šis atvejis mus sukrėtė stipriausiai, nes netekome vaikelio. Santykiai – didžiulis darbas, mokslas. Mano nuomone, kiekviena šeima ir pora turi šnekėtis. Daug ir atvirai. Jei nedrąsu, pasiimkite kartu butelį vyno, bet kalbėtis reikia būtinai, nes turime suvokti ne tik savo, bet ir mums artimiausio žmogaus vidinę būseną“, – linkėjo J. Globienė ir kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Moterims ji priminė, kad dažnai vyrai į kai kuriuos dalykus žvelgia kur kas jautriau: „Vyrai išgyvena skirtingai – jie kaltina save dėl negalėjimo apsaugoti, nors ir nėra visai kalti, jaučiasi menkesni. Nes juk vyrai – šeimos galvos, kurios neverkia. Jie visada palaiko, tačiau kai kurias situacijas išgyvena daug jautriau, nei mes, moterys. Taigi tik atvira pokalbis be baimės ir vienas kito supratimas sunkiais ir džiaugsmingais gyvenimo momentais gali nutiesti gražų kelią į ateitį.“

Bando atsitiesti po vaikelio netekties

Dar atrodo neseniai džiugia žinia apie nėštumą pasidalijusi Justina netrukus turėjo stipriai nusivilti, o to sukeltas skausmas, anot jos, sunkiai išmatuojamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes netekome vaikelio. Atrodo, tik ką tik nuėjome pas gydytoją, kuri davė paklausyti širdelės, pasakė, kad tai – tobulas mažylis, ir už savaitės man nuvykus, išsiaiškinau, kad jau 3 dienos, kaip ta širdelė nebeplaka. Sustojo ne tik širdelė, bet, atrodo, ir visas pasaulis kartu“, – sakė ji.

J. Globienė pasakojo, kad nors buvo be galo sunku, o ir ašaros liejosi laisvai, galiausiai suprato, kad nieko šioje situacijoje pakeisti negali: „Galime tik džiaugtis, kad vaikutis buvo siųstas mums ne veltui, o tam, kad įrodytų mums, kokie mes galime būti stiprūs, ir kaip visgi šeimoje mums reikia pagranduko. Atsitiesėme ir bandysime dar (šypteli)“

REKLAMA

Žinoma moteris pridėjo, kad ypatingo palaikymo dėl vaikelio netekties ji sulaukė socialiniuose tinkluose – už tai savo sekėjoms ji nori ypatingai padėkoti, mat ne kas kitas, o būtent jos, tą akimirką suprato geriausiai, padėjo šią istoriją paleisti.

„Kai nustojo plakti vaiko širdutė, prasidėjo visas šurmulys dėl koronaviruso. Turėjau 3 savaites dar nešioti negyvą vaikutį… Gydytojai manęs nepriėmė, nes buvau išvykusi į Angliją, buvau karantinuota“ , – pasakojo ji.

Justina teigė, kad gydytojai ją sutiko priimti tik tuo atveju, jei ims karščiuoti ar nebegalės pakilti iš lovos, kitu atveju – tiesiog laukti. „Vytenis pradėjo ieškoti pagalbos „Facebook“ ir mes ją radome. Neseniai turėjau vykti operacijai, bet viskas susiklostė taip, kad įvyko savaiminis persileidimas. Buvo baisu – tai tragiškas jausmas, tačiau turėjau stiprų Vytenį šalia, kuris man tas keletą dienų labai padėjo ir nė akimirkai neatsitraukė. Ir šiuo metu jis daro viską, kad kuo greičiau sustiprėčiau ir būčiau sveika“, – apie mylimąjį gražiausiais žodžiais atsiliepė ji.

REKLAMA

Dabar Justina teigia esanti laiminga – anot jos, kiekviena akimirka, sunki ar džiuginanti bebūtų, žmones pamoko ir padaro tobulesniais.

„Dar daug gyvenime visko nutiks, bet aš rami, nes myliu ir esu mylima. O kai mes, moterys, jaučiamės mylimos, tada noras gyventi, spinduliuoti ir tobulėti išauga taip stipriai, kad mes galime ir kalnus nuversti“, – įsitikinusi ji.

Į karantiną žvelgia kaip į medaus mėnesį

J. Globienė pasakojo, kad pabuvę atskirai, kartu su Vyteniu jie suprato, kaip vienas kitą myli, ir kad ateityje privalo laikytis kaip vienas, bendras šeimoks kumštis. O štai į paskelbtą karantiną jie nusprendė pažvelgti kaip į savotišką medaus mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Vėl esame kaip maži vaikai… Žiūrime vienas į kitą ir net nereikia kalbėti, nes akys pasako daugiau. Vėl drugeliai pilve, pastangos dėl vienas kito. Tai tobulos atostogos, kurių mums reikėjo, nes anksčiau viskas, ką matydavome, būdavo darbas. Susitikdavome vakarais, permiegodavome ir vėliau vėl tik vėlai vakare pasimatydavome“, – pasakojo ji.

Anot žinomo TV veido, kartu karantinas tapo ir iššūkiu, mat, anot jos, šį laiką gaubianti nežinomybė kankina visus. Ji pati ir Vytenis – ne išimtis.

„Mes likome be darbų, tačiau įžvelgiame ir gerą dalyką. Kartu gaminame maistą, žiūrime filmus, planuojame ateitį. Tai – pats brangiausias dalykas. O jei verktume, kad negalime dirbti, tai situacijos nepagerins. Juk tai – laikina. Planuojame biudžetą, tačiau ir leist pinigus nelabai yra kur, nes viskas uždaryta. Daugiausiai dabar išleidžiame maistui ir kurui“, – apie išlaidas prabilo ji.

Justinos Globienės pasakojimą apie jos pirmąją meilę galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų