REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Padažai koldūnams (nuotr. Organizatorių)

Praėjusio sekmadienio TV3 laida „La Maistas“ ko gero, labiausiai patiko vaikams – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Karolina gamino įvairiausius koldūnus ir virtinukus. Koldūnų gaminimas namuose gali tapti ir puikia pramoga visai šeimai – mama įdarą darys, tėtis tešlą minkys, vaikai virtinukus formuos – kartu gaminti  ir smagiau, ir greičiau, ir paskui valgyti skaniau!

11

Praėjusio sekmadienio TV3 laida „La Maistas“ ko gero, labiausiai patiko vaikams – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia Karolina gamino įvairiausius koldūnus ir virtinukus. Koldūnų gaminimas namuose gali tapti ir puikia pramoga visai šeimai – mama įdarą darys, tėtis tešlą minkys, vaikai virtinukus formuos – kartu gaminti  ir smagiau, ir greičiau, ir paskui valgyti skaniau!

REKLAMA

Laidos viešnia Karolina Marija Grabinskienė legendinės kavinės „Viduklės koldūnai“ savininkė gamins garsiuosius Viduklės koldūnus   tradicinius su kiaulienos įdaru ir su varške.

Pasak Tomo, koldūnai – labai geras patiekalas – skyrus šiek tiek daugiau laiko, galima jų pasigaminti daugiau ir užšaldyti, o paskui prireikus – greitai išsivirti.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbu atitaikyti įdaro kiekį, kad būtų ne per daug, nes išbėgs, ir nepermažai, nes jausis tik tešla ir bus neskanu. Šviežius, tik ką pagamintus koldūnus, prieš virimą rekomenduoju šiek tiek pašaldyti – bus dar skanesni“, – patarimus dalino virtuvės šefas.

REKLAMA

Spirgučių padažas koldūnams

 

Laidos viešnia Karolina Marija Grabinskienė rekomenduoja labai skanų spirgučių padažą, kuris labai tiks gardinti įvairius mėgstamus koldūnus.

Receptą, ką pagamino Karolina , žiūrėkite vaizdo įraše

Kreminis padažas su grikiais ir moliūgais

 

Vylius Blauzdavičius rekomenduoja išbandyti kitokį padažą koldūnams. Kreminis, labai skanus padažas, kurį pagaminsite akimirksniu ir be didelių pastangų. Šiuo padažu labai tinka gardinti koldūnus ar net tiekti kaip garnyrą šalia kitų patiekalų.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše

Sultinio padažas koldūnams, virtinukams ir ne tik

 

Laidos šefas Tomas Rimydis parodė, kaip pasigaminti Puikaus skonio, nesudėtingai paruošiamą padažą, kuris labai tinka gardinti koldūnus, virtinius, makaronus ir kitus miltinius patiekalus. 

Receptą, ką pagamino Tomas,  žiūrėkite vaizdo įraše

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų