REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Arvydas Anušauskas, Lina Bulanovaitė (Karolis Kavolėlis/Fotobankas)

Vasario pradžioje Seimo narys bei istorikas Arvydas Anušauskas su žmona Lina susilaukė pirmagimio.

8

Vasario pradžioje Seimo narys bei istorikas Arvydas Anušauskas su žmona Lina susilaukė pirmagimio.

REKLAMA

Šiandien politikas savo socialinių tinklų sekėjams atskleidė berniuko vardą.

Pasidalijęs miela vaikelio akimirka jis rašė, jog sūnaus vardas – Martynas Leonas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad apie vaikelio gimimą A. Anušauskas savo sekėjams pranešė taip pat „Facebook“ paskyroje. 

Tąkart jis rašė: „2020-02-02 vidurdienį labai ryžtingai į Lietuvą atėjo naujas 3,2 kg pilietis! Visi jaučiamės puikiai ir laimingi pagaliau susitikę“.

A. Anušausko ir L. Bulanovaitės meilės istorija dar 2014-aisiais sudrebino visą šalį. Tuo metu 51-erių istorikas, Seimo narys, pirmąkart viešumoje pasirodė su kur kas jaunesne savo studente.

REKLAMA
REKLAMA

Pora aukso žiedus sumainė 2015-aisiais. Tuo metu 51-erių istorikas vedė vos 24-erių magistrantę.

L. Bulanovaitė buvo pasipuošusi elegantiška, žemę siekiančia, suknele, kuri apnuogino pečius. Jaunavedžius sveikino būrys draugų ir artimųjų.

REKLAMA

27-erių metų skirtumas poros neišgąsdino ir jie vos po kelių mėnesių draugystės susižadėjo, o vėliau susituokė. Visgi daugeliui toks jaunos merginos sprendimas buvo nesuvokiamas ir smerktinas.

L. Bulanovaitė šių studijų metu buvo viena iš Istorikų dienų organizatorių, todėl į renginį turėjo pakviesti kelis žinomus žmones, baigusius Istorijos fakultetą. Tuo metu Seime praktiką atlikinėjusi mergina rado progą į jį pakviesti A. Anušauską.

Pora sakė, kad nuo pirmos bendravimo akimirkos jie rado kalbą – juo suvienijo meilė istorijai, bendros temos ir pokalbiai.

Žiniasklaidos kalbinta L. Bulanovaitė pabrėžė, kad jai nereikia bendramečio vaikino – jie, pasak jos, yra nesubrendę ir su jais neįdomu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų