REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Gabrielius Vagelis, Dalia Vagelienė ir Osvaldas Vagelis (tomasfoto.lt)

Muzikiniuose projektuose išgarsėjęs atlikėjas Gabrielius Vagelis jau yra pelnęs daugybės klausytojų simpatijas, o visai neseniai gerbėjus nustebino ir pirmuoju, debiutiniu soliniu albumu. Tačiau, pasak Gabrieliaus artimiausiųjų žmonių, iš pažiūros jautrus ir geraširdis vaikinas nuo vaikystės buvo padykęs ir nebijantis parodyti savo tvirto charakterio.

32

Muzikiniuose projektuose išgarsėjęs atlikėjas Gabrielius Vagelis jau yra pelnęs daugybės klausytojų simpatijas, o visai neseniai gerbėjus nustebino ir pirmuoju, debiutiniu soliniu albumu. Tačiau, pasak Gabrieliaus artimiausiųjų žmonių, iš pažiūros jautrus ir geraširdis vaikinas nuo vaikystės buvo padykęs ir nebijantis parodyti savo tvirto charakterio.

REKLAMA

Šį šeštadienį, TV3 televizijos kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovų laukia azartiška brolių Gabrieliaus ir Osvaldo Vagelių dvikova, kurioje kulinariniais sugebėjimais jie mėgins nustebinti savo mamą Dalią Vagelienę.

Gamtos apsuptyje, du dešimtmečius skaičiuojančiame pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ įkurtoje studijoje laidos herojų laukia du gardūs receptai. Burtai nulems, kad Osvaldas, padedamas laidos vedėjos Ilonos Juciūtės-Čibirkienės, ruoš silkę su parūkytomis bulvėmis ir kastiniu, o Gabrielius, kartu su iš Šri Lankos atvykusiu virtuvės šefu Dilanu Dampella Gamage, keps kiaulienos išpjovą su obuolių ir šoninės salotomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nesu didis šefas ir dažnai negaminu, tačiau mano arkliukas yra pusryčiai ir viskas iš kiaušinių: omletai, plakti kiaušiniai su avokadais, su lašiša“, – receptais dalinsis Gabrielius.

REKLAMA

Nors tarp brolių Vagelių yra aštuonerių metų skirtumas, juodu sieja ne tik stiprus šeimyninis ryšys, bet ir bendri projektai – Osvaldas rūpinasi jaunėlio brolio muzikine karjera ir yra jo vadybininkas.

„Aš atsimenu vaikystėje, kuomet manęs klausdavo, ar norėčiau turėti gyvūnėlį, aš atšaudavau – o kam man jo reikia, jeigu turiu brolį? Nuo mažens juo reikėjo rūpintis, jaučiau atsakomybę kaip vyresnis brolis. Aišku, būdavo visko, tačiau šiandien ne tik puikiai sutariam, bet ir dirbam kartu“, – atviraus Osvaldas.

Gabrielius antrina broliui teigdamas, kad vaikystėje būdavo ir nesutarimų, ir pykčių, tačiau santykiai pagerėjo kuomet abu suaugo ir atsirado bendras pažįstamų ratas, interesai ir veiklos.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai buvau paauglys, gal penkiolikos metų, tada ėmė panašėti mūsų abiejų su broliu pažiūros, pomėgiai. Man tapo įdomus tas suaugusiųjų gyvenimas ir iš ko, jeigu ne iš vyresnio brolio, sužinosi visas subtilybes? Tada tas ryšys ir sustiprėjo“, – laidoje pasakos Gabrielius.

Vagelių šeimoje tvirti santykiai ne tik tarp brolių, bet ir tarp visos šeimos narių. Jų mama Dalia Vagelienė džiaugiasi artimu ryšiu su vaikais bei iš jos paveldėta meile muzikai, mat Dalia – talentinga smuikininkė. Tačiau, kad ir kaip šiai dienai didžiuotųsi savo vaikais, moteris atvira – vaikystėje buvo iššūkių auklėjant brolius.

„Osvaldas visada buvo ramus, stabilus, visą laiką viską padarydavo, gerai mokėsi, o Gabrielius buvo padykęs, tačiau savo kuriozais ir juoku mokėjo gauti tai, ko jis nori. Tuo metu atrodė, kad tai tragedija, bet iš tiesų, vaikas buvo su stuburu“, – pasakos Gabrieliaus ir Osvaldo mama Dalia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie artimiausi projektai laukia Gabrieliaus, kada gerbėjus nudžiugins debiutinio albumo koncertais, kokią staigmeną broliai surengė mamai per Motinos dieną ir kuris – Osvaldas ar Gabrielius – gamina geriau – paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ vienuoliktą sezoną pasitiko atsinaujinusi. Naujoje „Įranga restoranams“ studijoje verda dar aršesnės ir azartiškesnės žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarinės kovos. Į dvikovą stoja ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – kulinarei Ilonai Juciūtei pirštinę metą jau 10-ajame sezone savo jėgas ir gabumus parodęs, iš Šri Lankos kilęs virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage. Su žiūrovais jiedu dalinasi ne tik puikiais receptais, bet ir naudingais kulinariniais patarimais. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl patiekalų gamybą kaskart lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų