REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pramogų pasaulio įžymybės vis dažniau dalijasi kadrais iš vaikystės ar asmeninio gyvenimo akimirkomis socialinėje erdvėje.

Pramogų pasaulio įžymybės vis dažniau dalijasi kadrais iš vaikystės ar asmeninio gyvenimo akimirkomis socialinėje erdvėje.

REKLAMA

Ne išimtis ir menininkė, laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė

Feisbuke moteris pasidalijo vaikystės nuotraukomis ir prisiminimais: „Suradau vieną vienintelę savo nuotrauką, mat užsikarantinavome sodyboje. Pamenu, kad buvo žiauriai gėda taip manieringai laikyti ranką, nekenčiau fotografo ir tėvų už patirtį. Man čia 8, matuoju pagal Rusnę Marčėnaitę, jai kitoje tos pačios fotosesijos nuotraukoje vieneri. Keliu mamos Viktorijos Kalnietytės, močiutės ir senelio – Elenos Kalnietienės, Jono Kalniečio, tėvo Rimanto Marčėno, močiutės ir senelio – Matildos Marčėnienės ir Juozo Marčėno jaunystės nuotraukas, nes jie nebebus pakviesti iššūkiui. 

Baisusis maras iš Rusijos atėmė jų jaunystes ir mano saugią vaikystę. Trijų iš keturių savo senelių niekada nepamačiau. Jonas, pasipriešinimo dalyvis, nužudytas ir niekas nežino kur pakastas, Juozui pavyko prasmukti pro užtvarą, bet šeima nebespėjo ir mano tėvas saviškio daugiau niekada nepamatė, nors laiškais susirašinėjo. Močiutė Elena 7 kartus pabėgo nuo tremties, o Matilda mirė nesulaukusi net mano metų. Štai kiek užkabino vienos nuotraukos siūlas.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad vasario 10-ąją Nomeda minėjo ypatingą dieną, moteris šventė 55-ąjį gimtadienį.

Tarp gausybės sveikinimų menininkę nustebino jos mylimasis Vytas Palavinskas. Daugelį metų kartu esanti pora savo jausmus demonstruoja ir socialiniame tinkle.

REKLAMA

Šį kartą vyras nustebino sukūręs specialią dainą mylimajai. Nomeda neslėpė džiaugsmo ir savo feisbuko paskyroje pasidalijo jai skirtu vaizdo įrašu.

„Tokios dainos dar nesu gavusi! Vyyytai! Ir ne, tai ne Alice Cooper, dainuoja pats Palavinskas!“, – emocijomis dalijosi moteris.

Primename, kad Nomeda ir Vytas kartu aštuoneris metus, pora prieš dvejus metus susižadėjo. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad prieš tai N. Marčėnaitė žiedus buvo sumainiusi su menininku Mariumi Jonučiu. Nuo 2011 pora pasuko skirtingais keliais, o 2015-aisias juos oficiliai išskyrė teismas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų