REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būdamas 81-erių mirė kantri muzikos legenda Kenny Rogersas, penktadienio vakarą pranešė jo šeima.

Būdamas 81-erių mirė kantri muzikos legenda Kenny Rogersas, penktadienio vakarą pranešė jo šeima.

REKLAMA

„Rogersas mirė ramiai namuose dėl natūralių priežasčių, prižiūrimas slaugos darbuotojų ir apsuptas artimųjų“, – sakoma pranešime.

Dėl koronaviruso pandemijos šeima planuoja surengti tik nedideles privačias laidotuves. Tris „Grammy“ statulėles pelnęs K. Rogersas geriausia žinomas dėl tokių hitų kaip „The Gambler," „Lucille“ ir „Islands in the Stream.“

2018 metais atlikėjas dėl prastos sveikatos atšaukė paskutiniuosius atsisveikinimo su scena turo koncertus. Teksase gimęs K. Rogersas karjerą pradėjo praėjusio amžiaus šeštojo dešimtmečio pabaigoje ir netrukus savo kantri muzikoje pradėjo naudoti rokabilio, džiazo ir kitų muzikos žanrų elementus.

24-ios K. Rogerso dainos pasiekė muzikos hitų viršūnę, atlikėjas šešis kartus gavo Kantri muzikos apdovanojimus (Country Music Awards) ir buvo pagerbtas Kantri muzikos šlovės muziejuje (Country Music Hall of Fame). Dėl nerūpestingų baladžių, nuolatinių gastrolių ir populiarų kalėdinių dainų atlikimo K. Rogersas turėjo pasisekimą tarp populiariosios muzikos mėgėjų. Išgarsėti atlikėjui taip pat padėjo bendradarbiavimas su kantri muzikos legenda Dolly Parton (Doli Parton) ir pasirodymai kino filmuose bei televizijos laidose, tarp jų – „The Muppet Show“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų