REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (tv3.lt fotomontažas)

Koronavirusui ir toliau siautėjant pasaulyje, vis daugiau šalių griebiasi karantino – žmonės skatinami likti namuose. Ne išimtis ir Lietuva. Tiesa, ne visi tam buvo pasiruošę, kadangi priverstinės saviizoliacijos daugelis iki šios savaitės nė nebuvo patyręs.

22

Koronavirusui ir toliau siautėjant pasaulyje, vis daugiau šalių griebiasi karantino – žmonės skatinami likti namuose. Ne išimtis ir Lietuva. Tiesa, ne visi tam buvo pasiruošę, kadangi priverstinės saviizoliacijos daugelis iki šios savaitės nė nebuvo patyręs.

REKLAMA

Internete vis daugėja ir linksmų paveikslėlių, kuriuose kiek pašiepiamos merginos – ką daryti, jei turėjai apsilankyti pas savo manikiūrininkę, bet paskelbė karantiną? Jau kurį laiką būtent šia grožio sritimi užsiimanti Gabrielė Rutkauskienė-Vasha nusprendė pasidalinti savo patarimais, kaip nagus prižiūrėti namų sąlygomis.

Gabrielė neslėpė, kad vos paskelbus karantiną, elgėsi atsakingai, todėl atšaukė visus savo klienčių vizitus. Tiesa, pačiai Vashai tvarkingas manikiūras yra be galo svarbus, todėl ji džiaugėsi, kad namų sąlygomis pavyks pasirūpinti bent jau savimi.

REKLAMA
REKLAMA

„Ačiū Dievui, kad turiu visas tas priemones, nes man labai svarbu, kad nagai būtų sutvarkyti – netvarkytų negaliu pakęsti. Džiaugiuosi, kad pati galėsiu sau juos susitvarkyti, o kas liečia visas grožio procedūras, dar tą pačią dieną parašiau savo kosmetologei, kad man reikia kremo, o nuvažiavusi į savo kirpyklą nusipirkau joje dažų. Procedūros persikėlė į namus“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA

Tiesa, toms, kurios pas savo meistrus iki karantino paskelbimo apsilankyti vis dėlto nespėjo, ir dabar išgyvena dėl savo manikiūro, Gabrielė turi ką patarti. 

„Visų pirma, siūlyčiau nagų nelupinėti. Geriau pačioms su dilde juos pasitrumpinti, o panaudojus acetoną gelinis lakavimas taip pat puikiai nusiima, tiesiog tai gali užtrukti kiek daugiau laiko. Taip pat laką nuimti galite ir naudodamos dilde, tačiau būtinas atsargumas, kad nepažeistumėte nago. Manau, kad visa tai, ką išvardijau, sugebės tikrai kiekviena“, – komentavo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Moterims, kurios net ir šiomis procedūromis užsiimti bijo, G. Rutkauskienė-Vasha turi ir kitą pasiūlymą. „Dar kitas variantas, ką aš daryčiau, jei nežinočiau kaip elgtis su nagais, tai tiesiog gerai nusitrumpinčiau, o gelinį lakavimą palikčiau iki tol, kol jis nuaugs pats, nes nežinant, kaip tai padaryti, rizikuojame pažeisti nago plokštelę“, – dėmesį atkreipė žinoma mergina.

Gabrielė atkreipė dėmesį ir į tai, kad karantinas – puiki proga duoti nagams pailsėti: „Neseniai savo draugei minėjau, kad karantino metu kaip tik yra pats laikas padaryti pertrauką nuo visų lakavimų, nagai galėtų pailsėti. Nemanau, kad gelinis lakavimas turi didelės įtakos, tačiau pertraukas, žinoma, daryti reikia, tačiau nesakyčiau, kad iš tiesų tai yra labai būtina. Bet tai – tik mano nuomonė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog pasirūpinti savo pačių manikiūru namų sąlygomis nėra taip sunku, internete jau plinta įvairūs susirašinėjimai tarp šios srities specialisčių ir jų neatsakingų klienčių, kurios bet kokia kaina nori atvykti pasigražinti.

Gabrielės manymu, kad nuo viso to būtų geriausia susilaikyti, mat bet koks mūsų kontaktas su žmogumi yra rizikingas. Nieko nenutiks, jei mėnesį laiko ar net du (nes nėra aišku, kiek karantinas truks), tiesiog pabūsime nelakuotais nagais. O šiaip net ir ta pati „Maxima“ ar bet kuri kita maisto parduotuvė, tiekia į namus produktus, siunčia įvairias siuntas. Manau, kad jei jums reikia kažkokių produktų, tai galite užsisakyti ir nagų laką. Jei negalite be to gyventi, ir neturite ką veikti, su paprastu elementariu nagų laku galite atsisėsti ir nusilakuoti“, – atkreipė dėmesį ji.

REKLAMA

Vasha nepalaiko ir tokių meistrų, kurie paslaugas sutinka teikti net ir karantino metu. „Manau, kad tai – jų pasirinkimas ir mes jų nepriversime elgtis kitaip, bet aš jų vietoje susilaikyčiau vien jau dėl savo ir aplinkinių sveikatos. Nemanau, kad šiai dienai tai yra protinga – galime apsieiti ir be visų šių dalykų“, – savo nuomonę išsakė ji.

Žinoma mergina taip pat paminėjo ir tai, kad šis laikotarpis žmonijai gali išeiti į naudą. „Po viso šio karantino, žmonių vertybės labai pasikeis – tai ėmė jaustis jau ir po keletos dienų. Dabar žmonės ėmė vertinti tam tikrus dalykus, ir, manau, kad visos šios grožio procedūros lieka tolimesniuose planuose. Dabar svarbiausia išlikti sveikam ir išgyventi“, – pokalbį baigė G. Rutkauskienė-Vasha.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų