REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
OG Version naujas klipas (nuotr. YouTube)

Karolinos Meschino mylimasis Dominykas Ježeris-OG Version drauge su reperiu Proflame pristatė naujausią bendrą kūrinį ir vaizdo klipą.

15

Karolinos Meschino mylimasis Dominykas Ježeris-OG Version drauge su reperiu Proflame pristatė naujausią bendrą kūrinį ir vaizdo klipą.

REKLAMA

Vaikinai pristatė dainos „Yes“ bendrą darbą, kuris žaibišku greičiu surinko daugiau nei 68 tūkst. peržiūrų.

„Youtube“ platformoje jie pasidalijo vaizdo klipu bei daina, kuri apdainuojamas skandalingas rajonas Šilainiai. 

Šiame mikrorajone buvo nušautas sportininkas žinomas kovotojas Remigijus Morkevičius. Taip pat nušautas buvo ir Vitos Jakutienės mylimasis.

Vaizdo klipas:

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad K.Meschino turi išleistą dainą, o prie jos kūrimo prisidėjo ir naujasis mylimasis OG Version.

„Problemas sprendžiu paprasčiausiu būdu, savimi pasirūpinu pati, nesuprantu, apie ką kalbi, žmonės drabstos purvu, trendų neseku, tikiu akim, o ne internetu, su kauke, žinot, būti patogu, apsimetinėti ne savim aš negaliu“, – dainuoja K. Meschino.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad visą sausio mėnesį socialinių tinklų žvaigždės sekėjai kaip niekuomet anksčiau domėjosi Karolinos asmeniniu gyvenimu, o ypatingai – širdies reikalais. Dar lapkričio mėnesį ji viešai pranešė, kad po pusantrų metų draugystės skirtingais keliais suka su savo vaikinu, reperiu bei grupės „Flying Saucer Gang“ nariu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu. Sausį paaiškėjo, kad dabar Karolinos širdis priklauso R. Daškevičiaus-Remio buvusiam geriausiam draugui, Dominykui, geriau žinomam, kaip OG Version. Tiesa, mergina iškart įspėjo, kad naujųjų savo santykių viešai neberodys – vis dėlto šią savaitę jau kelis kartus merginos „Instagram“ sekėjai išvydo vaikiną jos paskyroje.

Primename, kad K. Meschino dainą buvo sukūrusi ir su savo buvusiu vaikinu Remiu:

.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų