REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įrašų kompanija pristato dar vieną Niko Barisas singlą „Nepalies Niekas“ iš ką tik išleisto pirmojo atlikėjo albumo „Ką Tu Man?“. 

Įrašų kompanija pristato dar vieną Niko Barisas singlą „Nepalies Niekas“ iš ką tik išleisto pirmojo atlikėjo albumo „Ką Tu Man?“. 

REKLAMA

Net 15 dainų talpinantis debiutas įamžina svarbų jaunojo reperio kūrybos etapą ir jau sukasi ant repeat’o klausytojų ausinėse. „Nepalies Niekas“ – tai giliais akordais ir urban ritmais apipintas mistiškas kūrinys, kurio pasikartojantys priedainio žodžiai tampa puikia skanduote Niko gerbėjams per jo įspūdingus gyvus pasirodymus, rašo pranešime spaudai.

„Šis kūrinys praėjo begalę stadijų, kol pasiekė dienos šviesą. Nuo pirmosios kūrinio versijos praėjo net du metai, kol pagaliau atsirado tinkama muzika ir žodžiai. Turbūt reikėjo išlaukti savojo laiko, kol daina subręs ir ateis laikas ją paviešinti“, – atvirauja Niko. 

„Manau, kad šis kūrinys puikiai tinka šių dienų aktualijoms. Tai istorija apie du žmones, kovojančius už save ir galų gale, pasiliekančius dviese visoje planetoje, kur jie gali daryti viską, ką nori. Tik nežinia ar tai realybe ar sapnas“, – kalbėjo atlikėjas.

Niko Barisas tęsia bendradarbiavimą su „OpenPlay“ prodiuseriais ir nežada ilsėtis po sėkmingo pirmojo solinio koncerto Kauno Lofte „Gargaras“ bei debiutinio albumo „Ką Tu Man?“ pristatymo. Artimiausiais mėnesiais Niko pristatys dar ne vieną negirdėtą dainą, todėl atlikėjo fanams muzikinio dėmesio tikrai netrūks. Kūrėjas daug laiko praleidžia studijoje, kur vos pries kelias dienas šviesą išvydo specialiai „Fanta Challenge“ ir TikTok platformai skirtas kūrinys, kuriuo jau dalijasi daugybė TikTok vartotojų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų