REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos paaiškėjus, kad Lietuvai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus grupė „The Roop“ su daina „On Fire“, šio konkurso lažybininkai ėmė neabejoti – būtent jie turėtų užimti pirmąją vietą.

Vos paaiškėjus, kad Lietuvai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse atstovaus grupė „The Roop“ su daina „On Fire“, šio konkurso lažybininkai ėmė neabejoti – būtent jie turėtų užimti pirmąją vietą.

REKLAMA

Itin ilgą laiko tarpą būtent pirmąją vietą grupei viename populiariausių „Eurovizijos“ mylėtojų puslapių eurovisionworld.com skyrė ir lažybininkai. Ir nors jau kurį laiką čia Lietuva nebėra pirma, yra kitų gerų žinių.

Neseniai, paskelbus visas 41 dainas, kurios turėjo varžytis šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse, minėtas puslapis surengė ir specialią apklausą. Joje klausta, kas turėtų nugalėti šių metų „Euroviziją“? 

Minėta apklausia rengiama jau 5 metus iš eilės, ir, panašu, sėkmingai nuspėdavo, kas iš tiesų turėtų laimėti konkursą. Praėjusiais metais čia balsavę žmonės nuspėjo, kad laimės Nyderlandai, o dar praėjusiais metais jiems pavyko nuspėti ir Izraelio pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad kol kas pergalė šiame konkurse priklausė būtent mūsų šaliai – lietuvių „The Roop“ pasirodymas buvo pirmas. 

Savo balsą galėjote atiduoti čia

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dėl kilusios grėsmės dėl koronaviruso viešumoje imta kalbėti apie konkurso likimą. Šiandien galiausiai paaiškėjo, kad konkursas atšaukiamas.

REKLAMA

Tiesa, dar vakar olandų žiniasklaidoje išplatintas pranešimas apie tai, jog neva Islandijos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Feliksas Bergssonas patvirtino kalbas apie tai, kad šių metų dainų konkursas dėl kilusio koronaviruso pavojaus ir spartaus plitimo yra atšaukiamas.

Naujienų portalas tv3.lt susisiekus su Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovu Audriumi Giržadu, šis tokias kalbas paneigė.

„Tai – visiškas fake’as. Feliksas paneigė, kad jis išvis kalbėjosi su tais 2 graikų portalais. Tai yra graikų fanų portalai, kurie nesugeba sulaukti naujienų“, – sakė A. Giržadas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, šiuo metu EBU (Europos transliuotojų sąjunga) puslapyje yra tik oficialus pranešimas apie tai, kad vyksta svarstymai dėl „Eurovizijos“. Todėl viskas, ką šiuo metu reikėtų daryti, anot A. Giržado, tik laukti tolimesnių naujienų, mat iki šiol dar nieko tikslaus nėra paviešinta.

„Tikrai nieko nėra aišku. „Eurovisionworld“ įsidėję tik tą pačią lentelę, kurią platina ir EBU. Vienintelis dalykas, ką jie paskelbė, kad metams atidėjo futbolo čempionatą. O daugiau, apie „Euroviziją“, dar nėra nė vienos žinios“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų