REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pirmadienio įvestas karantinas Lietuvoje sustabdė šalies veikimą. Uždaromos sienos, verslininkai priversti sustabdyti savo verslus, šalyje vyrauja chaosas, o kasdien koronaviruso susirigimų atvejų tik daugėja. 

Nuo pirmadienio įvestas karantinas Lietuvoje sustabdė šalies veikimą. Uždaromos sienos, verslininkai priversti sustabdyti savo verslus, šalyje vyrauja chaosas, o kasdien koronaviruso susirigimų atvejų tik daugėja. 

REKLAMA

Verslininkė Daina Bosas šiomis dienomis atiduoda visą savo laiką bandydama padėti ligoninėms ir jose dirbantiems medikams.

Vis daugėjant atvejų, kai medikams stinga apsaugos priemonių, Daina suskubo į pagalbą ir socialiniuose tinkluose kreipėsi į savo draugus prašydama padėti.

„Aš trumpai. Iš karto prie reikalo, be ilgų postringavimų ir kaltinimų, nes tam nebeliko laiko.KLAIPĖDA!!! Ką tik kalbėjau su Klaipėdos vaikų ir Klaipėdos Universitetine ligoninėmis.Jie neturi kaukių!!! Universitetinės ligoninės priėmimo skyrius turi dvi daugkartinio naudojimo kaukes, kurias panaudojus, pakabina atgal ant kabliuko. Dabar ne laikas aiškintis, kodėl taip yra, nes medikai irgi žmonės. Jie tiesiog atsisakys dirbti tokiomis sąlygomis. Bet mes gi to nenorime!Todėl kreipiuosi į Klaipėdos žmones ir verslininkus.

Gavau iš medikų kontaktus įmonės, kuri gali parūpinti daugkartinio naudojimo kaukių, būtent tokių, kokių jiems reikia. Vienos daugkartinio naudojimo kaukės kaina – apie 15 eurų. Aš asmeniškai galiu pažadėti pasirūpinti, kad viskas vyktų 100 % skaidriai. Pati padarau pradžią pirkdama 30 kaukių.Ar galite padėti ir skirti pinigų kaukėms? Vienai, pusei ar dviems, dešimčiai ar šimtui? Kas kiek galite? Prašau. Parašykite man asmeniškai“, – feisbuke rašė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau moteris pridūrė, kad pati baisiausia šio reikalo dalis yra, kad esama „supuvusių biznierių“, kurie 2 eurų vertės kaukes, šiuo kritiniu momentu, parduoda po 17 eurų: „Žmonės praradę sąžinę... Linkiu nuoširdžiai ir tikiu, kad tokiu būdu uždirbti eurai, vėliau ar ankščiau, jums per užpakalius išlįs. Kai tai atsitiks, prisiminkite mano žodžius, apgailėtini, godūs degeneratai.“

REKLAMA

Trečiadienio rytą moteris pasidalijo išrašu, kuriame buvo surinkta ne maža pinigų suma: „Klaipėda, kaip žadėjau, viešinu banko išrašą šiai minutei. Ačiū visiems, kad nelikote abejingi.Tačiau, kad ir kaip nekukliai nuskambėtų, mums reikia dar pinigų.Šiandiena Klaipėda laukia kelto su 20 grįžtančių negaluojančių tautiečių.

Visos fondo išlaidos bus viešinamos. Norėdama išvengti interpretacijų, viskas, kas bus perkama iš spekuliantų už grynus, nes jie tik tokius pripažįsta, pirksiu už savo pinigus, nes tokių lėšų pateisinti ar įrodyti, kad sumokėjau, negalėsiu. Kas manimi pasitiki, gali prisidėti, nes perpardavinėtojų daug.“

Naujienų portalui tv3.lt susisiekus su Daina, ši pasakojo, kad gauti medicinines kaukes išties sudėtinga ir tai reikalauja nemažai kantrybės. Moteris piktinosi valdžios aplaidumu ir ragino pasirūpinti medikų saugumu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų