REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
Marius ir Irūna (nuotr. Organizatorių)

10 metų kartu scenoje minintys Irūna Puzaraitė-Čepononienė bei Marius Jampolskis gerbėjus lepina muzikinėmis dovanomis, kurių ne viena.

2

10 metų kartu scenoje minintys Irūna Puzaraitė-Čepononienė bei Marius Jampolskis gerbėjus lepina muzikinėmis dovanomis, kurių ne viena.

REKLAMA

Jau po pusmečio populiariausias dešimtmečio duetas leisis į turą po Lietuvą, kuriame pristatys specialią programą pagal Stasio Povilaičio dainas bei atliks naujas ir geriausias visų laikų savo dainas. O šiandien klausytojų numylėtiniai gerbėjų teismui pristato naują, originalią dainą, rašo pranešime spaudai.

„Tai kūrinys apie du žmones, trokštančius paprastų, kasdieniškų dalykų: meilės, šilumos, buvimo kartu. Jie nenori į savo namus įsileisti vienatvės, bando susigrąžinti tai, kas svarbiausia, – meilę, ištikimybę ir pačius gražiausius jausmus, kurie reikalingi dviejų žmonių buvimui greta vienas kito. Ar jiems pavyksta? Gerbėjai gali sužinoti pažiūrėję mūsų vaizdo klipą“, – sako Irūna ir Marius.

Naujausios dueto dainos „Meile, neišeik...“ autorė – dueto vadybininkė Laima Lapkauskaitė.

„Aš juos geriausiai pažįstu. Žinau, kokias dainas Irūna su Mariumi geriausiai išgyvena ir išjaučia, – sako Laima ir priduria, kodėl sukūrė būtent tokį kūrinį. – Vienatvės bijome visi, todėl ir pasirinkau tokią temą, nes ji labai aktuali. Beje, prieš daugelį metų esu už kūrybą apdovanota LATGOS aukso žvaigžde, todėl gal tai atlikėjams priduos drąsos sudainuoti vieną kitą mano kūrybos dainą. Beje, nors muziką ir tekstą sukūriau aš, ją aranžavo Stanislovas Stavickis-Stano.“

REKLAMA
REKLAMA

Pristatydami savo naujausią kūrinį, Irūna ir Marius jau dabar kviečia savo gerbėjus į būsimą turą, kuris vyks nuo šių metų rudens iki kitų pavasario.

REKLAMA

„Savo jubiliejinę programą duetas papuoš legendinio atlikėjo Stasio Povilaičio repertuaru – vokaliniais kūriniais, kurie skambės naujai, netikėtomis aranžuotėmis ir teatralizuotais sceniniais sprendimais“, – žada turo organizatoriai ir priduria, kad be S.Povilaičio dainų taip pat skambės ir originalūs naujausi bei patys žinomiausi Irūnos ir Mariaus kūriniai.

Irūna ir Mariau, kodėl pasirinkote daryti būtent Stasio Povilaičio dainų programą?

Nes jaučiame nostalgiją legendinėms dainoms ir pagarbą vienam ryškiausių visų laikų lietuviškos estrados atlikėjui. Be to, norime kartu su visais mūsų dueto gerbėjais prisiminti ir pagerbti mylimą šviesios atminties estrados legendą.

REKLAMA
REKLAMA

Ką šis atlikėjas jums reiškia? Kaip manote, kodėl maestro dainos nepavaldžios laikui?

Maestro Stasio profesionalumas ir populiarumas niekada neblėso iki paskutinės akimirkos. Jis buvo mėgstamas visų kartų klausytojų, todėl mums didelė garbė prisiliesti prie jo kūrybos ir legendinio repertuaro.

Jūsų duetas taip pat pasižymi profesionalumu, tą ne kartą įrodėte savo ankstesniuose numeriuose. Ar ir naujoje programoje taip pat pasitelksite ne tik muzikinius, tačiau ir aktorinius gabumus?

Galime pažadėti gerbėjams, kad S.Povilaičio dainos nuskambės visiškai naujomis spalvomis tiek muzikinėje medžiagoje, tiek atlikime. Čia būtinai pasitelksime ir aktorinio meistriškumo pamokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Papasakokite apie vaizdo klipą naujausiai savo dainai: kur jis filmuotas ir kaip sekėsi darbai?

Užtrukome visą dieną, veiksmas vyko Marijampolėje, mūsų gerų pažįstamų namuose. Prie vaizdo klipo dirbo žinomo muzikanto bei prodiuserio Daliaus Pletniovo komanda. Mums norėjosi, kad vaizdo klipą kurtų žmogus, turintis tiesioginį ryšį su muzika. Manau, tai puikiai atsispindi montaže. Žinoma, tobulybei nėra ribų, bet kviečiame darbą įvertinti klausytojus ir žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų