REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Archie, Meghan Markle, princas Harry ir karalienė (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusią savaitę princas Harry kartu su žmona Meghan Markle grįžo į Jungtinę Karalystę, kur jų laukė paskutiniai reikalų ir oficialumų sutvarkymai, prieš išvykstant gyvenimo kurti į Kanadą.

8

Praėjusią savaitę princas Harry kartu su žmona Meghan Markle grįžo į Jungtinę Karalystę, kur jų laukė paskutiniai reikalų ir oficialumų sutvarkymai, prieš išvykstant gyvenimo kurti į Kanadą.

REKLAMA

Deja, pora grįžo be savo sūnelio Archie, o tai ypatingai nuliūdino karalienę.

Kaip buvo anksčiau teigiama užsienio žiniasklaidoje, apie tai, jog kūdikio kartu į kelionę nepasiims, jie visą karališkąją šeimą buvo informavę jau anksčiau. 9 mėnesių vaikelis turėjo likti Kanadoje su aukle ir geriausia M. Markle drauge Jessica Mulroney.

Tai ypatingai nuliūdino 93 metų karalienę ir 98 metų jos vyrą, princą Philipą. Pora pirmąkart mažąjį vaikelį pamatė dar tada, kai jam buvo vos 2 dienos, tačiau vėliau, dėl nesutarimų, kilusių karališkojoje šeimoje ir ypatingo M. Markle ir princo Harry privatumo, jo beveik nebematė.

„Karalienė norėtų turėti puikius santykius su Archie, tačiau panašu, kad tai niekada neįvyks… Didžiausia karalienės baimė yra ta, kad ji daugiau niekada nebeišvys Archie“, – dar kiek anksčiau užsienio žiniasklaidai sakė artimas šeimos šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Harry ir Meghan šitaip pasielgti nusprendė ne be priežasties. Pasirodo, kad iš tiesų jie rūpinosi berniuko sveikata. „Sprendimas palikti Archie Kanadoje priimtas ne dėl pagiežos, kaip kai kurie praneša, o tik dėl su sveikata susijusių priežasčių, kilus pandemijai“, – pranešė „The Telegraph“.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kovo 9-ąją jiedu princas Harry ir M. Markle pasirodė viešumoje paskutinį kartą prieš netenkant savo aukšto rango karališkosios šeimos narių titulo.

Nei karalienė, nei Williamas ir Kate Middleton tokio Harry ir Meghan žingsnio nepalaikė, todėl akyliausi gerbėjai pro akis nepraleido netgi minėtų porų pasisveikinimo. Anot jų, Middleton į porą beveik nė nepažiūrėjo.

Vėliau pora susėdo pagal titulus. Tai reiškė, kad karalienė ir princas Charlesas sėdėjo pirmoje eilėje, K. Middleton ir princas Williamas – antroje, o Harry ir Meghan – iškart už jų. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad įtampa tarp šeimos narių buvo ne tik matoma, bet ir viešai jaučiama, Harry ir Meghan atrodė išties pakiliai nusiteikę. Meghan buvo pasipuošusi ryškiai žalios spalvos suknele, o galvą papuošė tokios pat spalvos skrybėlaite. Prie derinio ji pasirinko kūno spalvos aukštakulnius-žudikus bei kiek tamsesnio žalio atspalvio rankinę. 

Ir nors tai paskutinis princo ir Meghan karališkasis pasirodymas, oficialių savo pareigų ir titulų jie neteks tik kovo 31-ąją. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų