REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Gerda Žemaitė su sūnumi Marku (nuotr. asm. archyvo)

Šią savaitę sostinėje įvykusiame kasmetiniame „Lietuvos garbės“ renginyje laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Žemaitė nustebino tiek gerbėjus, tiek ir draugus, mat čia ją atlydėjo gražuolis paauglys sūnus Markas.

13

Šią savaitę sostinėje įvykusiame kasmetiniame „Lietuvos garbės“ renginyje laidos „TV Pagalba“ žvaigždė Gerda Žemaitė nustebino tiek gerbėjus, tiek ir draugus, mat čia ją atlydėjo gražuolis paauglys sūnus Markas.

REKLAMA

Žinoma moteris neslėpė, kad ir pati buvo maloniai nustebinta, kai sūnus į renginį iniciatyvą nueiti parodė pats – anksčiau berniukas viešumos kaip įmanydamas vengdavo.

Gerda ir Andrius Žemaičiai praėjusių metų balandį susilaukė sūnelio Nikolo, todėl iki šiol iš namų kažkur dviese išeina retai. Būtent taip nutiko ir šįkart – vietoje vyro Gerdai kompaniją šįkart palaikė sūnus.

„Anksčiau Markas kartu su manimi labai nenorėdavo eiti į tokius viešus renginius, o dabar, sulaukęs 16 metų, jis pats parodė iniciatyvą ir norą. Kai gavau pakvietimą, pagalvojau, kad viena, tikriausiai, nevažiuosiu, nes su Andriumi kol kas kažkur išvažiuoti mums dar yra sunku. Šįkart jis liko su Nikolu namie, o Markas pats pasisiūlė, parodė norą vykti su manimi. Tai man labai smagu pačiai, kai sūnus didelis, ir kad į renginius galime eiti jau kaip draugai, susikibę už parankių“, – džiaugsmo neslėpė žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„TV Pagalbos“ žvaigždė neslėpė, kad jų pasirodymas nustebino ir ne vieną pažįstamą – žmonės juokais ėmė klausinėti, kas atlydėjo Gerdą – galbūt tai nauja jos simpatija? 

REKLAMA

„Visi galiausiai suprato, kad tai mano sūnus, bet niekas tiksliai nežinojo, kaip jis atrodo, nes jis labai vengia žiniasklaidos. Kai kartu su šeimos nariais filmavome vinjetę, jis irgi dideliu noru netryško, kad bus kasdien matomas. Bet kažkaip dabar požiūris jo kažkiek pasikeitė“, – pasakojo G. Žemaitė.

Naujienų portalui tv3.lt Gerda pasakojo, kad negalėtų būti laimingesnė savo ir paauglio sūnaus ryšiu – pasirodo, kad abu jie vienas kitam labai atsiveria, stengiasi palaikyti draugišką ryšį.

„Labai džiaugiuosi, nes mes bendraujame labai atvirai, jis man viską labai atvirai pasipasakoja. Man džiugu, kad mes kaip ir draugai. Nesu iš tų mamų, kurios kažką labai kategoriškai draustų – mes visada stengiamės ieškoti kompromiso. Jei man kažkokia mintis nepatinka, bandome rasti bendrą sprendimą“, – savo patirtimi dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Gerda užsiminė, kad anksčiau jos sūnus viešumos ypatingai stengdavosi vengti – netgi prašydavo mamos, kad ši viešai nesidalintų bendromis jų nuotraukomis, jog nepastebėtų bendraamžiai: „Jam labai ilgai pavyko nuslėpti tą faktą, kas yra jo mama. Tačiau vaikai yra vaikai – kažkokiu būdu tai vis tiek sužino, o ypatingai, jei tai pasimato kokiuose socialiniuose tinkluose. Vis dėlto dabar jis jau pats į tai kitaip reaguoja, o anksčiau manęs prašydavo, kad tik nieko nedėčiau į „Facebook“ ar „Instagram“, nes po to jo visi visko klausinės (juokiasi). Anksčiau to dėmesio jis labai nenorėdavo. Ir dabar jam jo per daug nesinori, bet tiesiog problemos iš to didelės taip pat nedaro.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatingą džiaugsmą moteriai kelia ir tai, kad jos vyresnėlis sūnus Markas puikiai sutaria su mažuoju Nikolu, jiedu – labai artimi, o kai reikia, paauglys sutinka mažuoju net ir pasirūpinti.

„Nikolas jį labai myli. Sakau, kad Nikolui apskritai yra labai pasisekę, kad turi tiek brolių ir seserį – iš Andriaus pirmos santuokos turi 3 brolius ir vieną seserį, o čia dar ir Markas. Ypatingai jis prisileidžia būtent jį – vos išgirdęs, kad jis rakina duris, jau ima šliaužti ir ropoti link Marko balso. Taip pat Marko jau galiu pasiprašyti kad ir pusvalanduką pažiūrėti Nikolą, jei, tarime, noriu į kokį dušą ar parduotuvę. Nors šiaip esu labai nemėgėja vaikų užkrauti, palikti ilgiau pasaugoti. Dar apskritai nelabai kam paliekame Nikolą – daugiau su juo būname patys. Bet šiaip Markas man mielai padeda“, – šeimos paslaptimis pasidalijo žinoma moteris.

REKLAMA

G. Žemaitė pridėjo, kad tikisi, jog šią vasarą šeimai pavyks ir daugiau laiko praleisti išvykus, atostogaujant ar keliaujant.

„Dabar oras toks, kad su mažiuku stengiamės per daug lauke nebūti, nebent kieme, tai kažkokių didelių išvykų dar neplanuojame. Tačiau esant geresniam orui, visuomet važiuojame į savo trobelę miške, taip pat ir pakeliaujame, važiuojame į pajūrį. Šie metai yra sėslesni – laukiame, kol kiek paūgės Nikolas, nes kol kas turime didelių baimių, kad tik nesusirgtų. Bet manau, kad šią vasarą mūsų judėjimas bus didesnis – žinoma, jei čia su tuo koronavirusu viskas išsispręs“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų