REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
„Wild“ ir  „Cleopatra“ (stopkadrai) (nuotr. YouTube)

„Eurovizijos“ karštligė jau prasidėjo. Žmonės nuolat spėlioja, kas laimės šį konkursą, stebi savo tautiečių bei kitų šalių pasirodymus ir lygina vieni su kitais. 

14

„Eurovizijos“ karštligė jau prasidėjo. Žmonės nuolat spėlioja, kas laimės šį konkursą, stebi savo tautiečių bei kitų šalių pasirodymus ir lygina vieni su kitais. 

REKLAMA

Įdomu tai, kad stebėtiną panašumą galima išvysti Azerbaidžano „Eurovizijos“ dainos klipe su atlikėjos Jazzu „Wild“.

Azerbaidžanas į dainų konkursą siunčia S. Efendi su daina „Cleopatra“.

Šis vaizdo klipas yra ganėtinai panašus į atlikėjos Jazzu „Wild“. Tiek Azerbaidžano atstovės, tiek Jazzu klipai yra nufilmuoti dykumoje, išsiskiria ryškiais kostiumais.

Panašumų galima įžvelgti ir vietose, kuriose šoka Jazzu bei Azerbaidžano atstovės (šokančios merginos). Abi moterys šoka prie automobilio, pasipuošusios juodais drabužiais bei plaukų stilius yra identiškas. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai lankėsi portalo vaizdo konferencijoje, kurios metu papasakojo, kodėl nedalyvauja „Eurovizijoje“.

REKLAMA

„Eurovizijoje“ savęs nemato

Praėjusių metų pabaigoje Justė buvo užsiminusi, kad „Eurovizijos“ dainų konkurse save įsivaizduoti galėtų sunkiai – tam turi net keletą svarbių priežasčių.

„Kai buvau paauglė, dalyvaudavau daugybėje džiazo konkursų. Kai juos laimėdavau, jausdavau dar didesnį azartą. Esu labai ambicinga ir sunkiai tvarkausi su savo ambicijomis – o tai mane veikia kartais labai destruktyviai“, – pasakojo dainininkė.

Galiausiai klausimą, kodėl pati nebando savo laimės šiame konkurse, atlikėja ir pati uždavė sau. „Kažkada atsisėdau ir pasišnekėjau su savimi, kad muzika man pačiai nėra konkursas. Kaip gali būti konkursas širdžiai, o ypatingai, kai tai liečia kažkokią dainą? Visų pirma, aš nesu lėlė, kuri ištisai atlieka vieną dainą. Jei giliai šnekant, aš esu daugiau, nei viena daina“, – mintimis dalijosi Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris pridėjo, kad šis konkursas jai nesisieja su tęstinumu, o būtent to ji ir nori: „Man tai nesisieja su mano pačios pasauliu, mano skambesiu, kažkokia žinute. Tai – lyg vienos nakties nuotykis, o ne didelis ir gražus romanas. O man norisi meilės ir tęstinumo. Muzikoje – irgi.“

J. Arlauskaitė-Jazzu garsiai svarstė ir apie tai, kad nesinorėtų būti kažkieno vertinamai. O, galiausiai, muzikos yra daug, klausytojų – irgi. 

„Kitas dalykas, mano kelias buvo visuomet kažkiek kitoks. Aš tiesiog nematau savęs toj knygoj, tam filme, toj dainoj ir šiame šou. Man nepatinka konkuruoti – aš noriu ramiai kurti tai, kas man duota, ir ramiai mėgautis šiomis dovanomis. Dabar aš turiu komandą, su kuria man atsiveria visai kiti keliai ir aš tikiu tų kelių įprasminimu, tęstinumu“, – atvirai kalbėjo dainininkė.

Visą pokalbį su Jazzu galite pamatyti pažiūrėję tv3.lt vaizdo konferenciją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų