REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Visiems būgštaujant dėl naujojo korona viruso, renginių organizavimo įmonė „LiveStar Entertainment“ ne tik rado būdą nustebinti dar Lietuvoje nematytų atlikėjų gyvo garso koncertu, bet ir pašmaikštauti. Gruodžio 12 d. vienoje „Žalgirio“ arenos scenoje susitiks ir savo pasirodymą atliks ne tik tarptautinio žinomumo grupė „AQUA“, bet ir šokių muzikos karalienė - „CORONA“, kuomet kartu visus žiemos šalčius ir virusus išvaikyti padės „MASTERBOY“ bei „SNAP!“ 

Visiems būgštaujant dėl naujojo korona viruso, renginių organizavimo įmonė „LiveStar Entertainment“ ne tik rado būdą nustebinti dar Lietuvoje nematytų atlikėjų gyvo garso koncertu, bet ir pašmaikštauti. Gruodžio 12 d. vienoje „Žalgirio“ arenos scenoje susitiks ir savo pasirodymą atliks ne tik tarptautinio žinomumo grupė „AQUA“, bet ir šokių muzikos karalienė - „CORONA“, kuomet kartu visus žiemos šalčius ir virusus išvaikyti padės „MASTERBOY“ bei „SNAP!“ 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašoma planuojamo koncerto Kaune organizatorių pranešime spaudai, „AQUA“ - tai ne tik viena ryškiausių ir įsimintiniausių 90-ųjų muzikos grupių, bet ir viena labiausiai atsidavusių saviesiems klausytojams, ką jau spėjo įrodyti 2012 m. vykusiu turu. Šio turo metu pagrindinė atlikėja Lene Nystrøm susirgo plaučių uždegimu, bet turo atšaukti nesutiko, ko sekoje organizatoriai pozityviai juokauja, jog net ir „CORONA“ pasirodymas jų nuo koncertavimo Lietuvoje tikrai nesulaikys. Juolab kai visus virusus vaikyti pasiryžę ir tokie klausytojų pamilti atlikėjai kaip „MASTERBOY“ bei „SNAP!“

REKLAMA

„’90 Nostalgija“ video pristatymas

 

Pirmą kartą Lietuvoje pasirodysianti skandalingoji danų gyvo garso šokių muzikos grupė - „AQUA“ - tai 1989 m. susibūrusi ir milijoniniais tiražais savo albumus pardavusi tikra muzikos pasaulio sensacija. Bendrai šie danų atlikėjai pardavė daugiau kaip 33 mln. albumų bei singlų, kas pavertė juos visų laikų pelningiausia Danijos muzikine grupe. Visgi kas ją padarė tokia skandalinga? 

REKLAMA
REKLAMA

Turbūt būtų sunku atrasti žmogų, neatmenantį „Barbie Girl“ dainos, kuri būtent ir tapo vienu pagrindinių hitų „AQUA“ debiutiniame albume „Aquarium“. Visgi toli gražu ne kiekvienas žino, kad it per naktį visame pasaulyje išgarsėjusi šaržiška ir provokatyvi daina apie lėlę „Barbie“ ne tik atnešė tarptautinę šlovę, bet paskatino pradėti ir vieną didžiausių autorinių teisių ir žodžio laisvės skandalų pasaulyje, kuriuo net po šiai dienai yra vadovaujamasi teismų praktikose. 2000 m. lėlės „Barbie“ kūrėjai „Mattel Inc.“ padavė grupę atstovaujančią įrašų studiją „MCA Records Inc.“ į teismą, siekiant įrodyti, kad grupės „AQUA“ atliekama daina pažeidė „Barbie“ autorines teises ir neigiamai paveikė jos reputaciją. Nors 2002 m. byla ir išsisprendė grupės naudai, iki to ji užvirė aršias kovas tarp oponuojančių ir jas palaikančių pusių. Skelbiant nuosprendį net teisėjas Alex Kozinski suteikė įsakmią rekomendaciją abiem pusėms atvėsti (angl. „The parties are advised to chill“), kas „AQUA“ atskleidė ne tik kaip itin provokatyvios muzikos kūrėją, bet ir kovotoją už tai, kuo tiki. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gausybę įvairių apdovanojimų susišlavę danų muzikos atlikėjai išliko tokie pat ir iki šiol. Jie tiki tuo, ką daro, dėl ko nei „AQUA“, nei pats singlas atvėsti nė neplanuoja! Šiai dienai „Barbie Girl“ daina „Youtube“ platformoje yra surinkusi net daugiau kaip 700 mln. peržiūrų, kuomet gyvos muzikos grupė „AQUA“ jau šią vasarą pradeda pasaulinį turą, pavadinimu „Life in Plastic“, įkvėptą masinį skandalą sukėlusios dainos žodžių. Būtent šio turo eigoje muzikos pasaulio grandai atvyksta į Lietuvą, kuomet taps jungtinio „’90 Nostalgija“ pasirodymo pagrindine, sudedamąją dalimi.

REKLAMA

„AQUA“ - „Barbie Girl“

 

Renginio organizatoriai pranešime spaudai, pristadydami kitą koncerte pasirodysiančią atlikėją, juokauja, kad „CORONA“ Coronai - ne lygi, visgi panašu, jog jos lemtis tapti žinoma yra užkoduota pačiame pavadinime. Atlikėja Olga de Souza, prisistatanti sceniniu vardu „CORONA“, gimė muzikalioje šeimoje Rio de Žaneire. Visgi šokių muzikos karaliene dedikuojama atlikėja išgarsėjo 1994 m. Italijoje, išleidusi savo pirmąjį debiutinį albumą „The Rhythm of the night“. „CORONA“ - tai muzikinė chameleonė, gebanti save realizuoti įvairiausiuose amplua, o kartu skatinti vis naujus būdus iš naujo atrasti 90-uosius bei pažadinti nostalgiją net patiems garsiausiems šių dienų atlikėjams. 2019 m. „The Black Eyed Peas“ ir J. Balvin išleido naująjį singlą „RITMO“, paremtą „CORONA“ singlu „The Rhythm of the night“, kuris „Youtube“ platformoje buvo peržiūrėtas ir muzikiniu virusu užkrėtė jau daugiau kaip 530 mln. klausytojų! 

REKLAMA

„The Black Eyed Peas“ ir J. Balvin - „RITMO“

90-ųjų nostalgiją patenkinti bei visus negatyvumo virusus išvaikyti taip pat yra pasiruošęs ir vokiečių gupės auksinis trejetas - „MASTERBOY“, atskleisiantis nostalgiškai perversmingas pažiūras į 90-ųjų muziką. Atlikėjai puikiai žinomi tokiais singlais kaip „Feel the Heat of the Night“, „Everybody Needs Somebody“ bei „Is This The Love“. Šiemet „MASTERBOY“ švenčia savo jau trečią gyvavimo dešimtmetį, kuriam žada dedikuoti ir savo naująjį jubiliejinį albumą, kurio geriausi hitai galbūt jau bus atliekami ir „’90 Nostalgija“ koncerto metu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„MASTERBOY“ & Beatrix Delgado - „Are You Ready“ (We Love the 90s)

Galiausiai it vyšnaitė ant „’90 Nostalgija“ torto sutviks ir vakarėlį pilnai įsukti padės nustrūktgalviškoji vokiečių šokių muzikos grupė „SNAP!“. Šiai legendinei grupei, itin išgarsėjusiai savo kūriniu „The Power”, tai jau ne pirmas pasirodymas Lietuvoje. 1990 m. grupės išleistas debiutinis albumas „World Power” visame pasaulyje buvo parduotas didesniu nei 7 mln. tiražu, kas leido jį įvardintii kaip vieną sėkmingiausių šokių muzikos albumų istorijoje. Grupė vėliau išleido ir krūvą kitų elektroninės muzikos pažibų: „Rhythm Is A Dancer“, „Cult Of Snap”, „Mary Had a Little Boy“, „Do You See The Light“ bei kitus. 

REKLAMA

„SNAP!“ - „The Power”

Pasak renginio organizatorių: „’90 Nostalgija“ - tai ne tik „LifePlastic“ pasaulinio turo dalis - tai turbūt stipriausias 2020-ųjų metų šou, kuriame susistiks vieni žinomiausių 9-ojo dešimtmečio atlikėjų, kuomet garbingiausią vietą koncerte užims ir gyvo garso koncertą užsuks viena garsiausiausių 90-ųjų šokių muzikos grupė - „AQUA“!“ Panašu, jog gruodžio 12 d. „Žalgirio“ arenoje šalta tikrai nebus, o alsuojančiu muzikos karščiu bus pražudyti net ir baisiausi negatyvo virusai! Tad sekite naujienas organizatorių „facebook“ paskyroje, kuomet bilietus į koncertą platina „Kakava“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų