REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
„The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Lietuvos nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose pergalę iškovojusios grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius anksčiau sėkmingą muzikinę karjerą vystė prisistatydamas Milanno vardu.

20

Lietuvos nacionalinėse „Eurovizijos“ atrankose pergalę iškovojusios grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius anksčiau sėkmingą muzikinę karjerą vystė prisistatydamas Milanno vardu.

REKLAMA

Tačiau ilgam laikui dingo iš pramogų pasaulio padangių.

Anksčiau saldaus berniuko įvaizdį kūręs atlikėjas turėjo nemažą gerbėjų armiją. Romantiškomis dainomis merginas žavėjęs Milanno vieną dieną tiesiog dingo. „Tai buvo mano vaidmuo. Maniau, jog vaidmuo duos man didesnę naudą ir pelną, norėjau jaustis saugesnis, tačiau taip apgavau save. Nesijaučiau gerai, dėl to tą veiklą sustabdžiau“, – tv3.lt pasakojo V. Valiukevičius. 

Šiuo metu jį dažniau galima sutikti ne triukšminguose vakarėliuose, o veganiškuose restoranuose – Vaidotas atsisakė alkoholio bei gyvulinės kilmės produktų.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo kūrybos Vaidotą sustabdė ir depresija – viešai apie tai kalbėti pradėjęs „The Roop“ vokalistas tikino, jog tai buvo pats sunkiausias ir juodžiausias jo gyvenimo etapas, davęs ne vieną svarbią pamoką. 

REKLAMA

„Tų pamokų aš nepraleidau ir visus namų darbus atlikau, – šyptelėjo Vaidotas. – Labai svarbu pripažinti savo klaidas, nes kai kurie žmonės klysta, tačiau savo klaidų nemato.“

Šiandien atlikėjas gyvena geromis nuotaikomis ir viešumoje pasirodo puikiai nusiteikęs. Neseniai vyras pasirodė viešumoje su mylimąja, papuošalų kūrėja Deimantė Litvinaitė. Nepaisant to, kad pora kartu jau daugiau nei dešimtmetį, viešumoje jie kartu pasirodo ne itin dažnai.

Pastarąjį mėnesį Lietuvos pasirodymas darėsi vis populiaresnis tarp lažybininkų. Prieš keletą savaičių viena populiariausių „Eurovizijos“ lažybų svetainių „eurovisionworld“ nurodė, jog Lietuva pasiekė pirmąją vietą ir tokiu būdu tapo šalimi, kuri, anot lažybininkų, tikėtina, kad laimės „Eurovizijos“ dainų konkursą, kuris įvyks gegužės mėnesį Roterdame.

REKLAMA
REKLAMA

„The Roop“ atliekama daina „On Fire“ muša visus rekordus rodo ir „Spotify“ muzikos klausymo programėlėje. Ši daina jau kelias dienas išlieka itin populiari ir klausoma.

Kaip teigia wiwibloggs.com, ši daina buvo klausomiausia vasario 17d. Jos tądien klausėsi net 19 722 vartotojai. Džiugu, kad tokiu susidomėjimu, ši daina atsidūrė tarp TOP, kuriuose galima išvysti ir Billie Eilish ar The Weeknd.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų