REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
„La maistas“ kulinarinės idėjos, norintiems palepinti mylimas moteris!  (nuotr. Organizatorių)

Ši savaitgalio TV3 laida „La Maistas“, skirta palepinti moteris, tad studijoje šeimininkaus tik vyrai. Nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Sergejus Maslobojevas pasidalins gardžiausių patiekalų receptais, kad sužavėtumėte mylimas moteris ir paruoštumėte joms nuostabius pietus kovo 8 d. proga. Taigi, vyrai, burkitės arčiau TV3 ekranų!

11

Ši savaitgalio TV3 laida „La Maistas“, skirta palepinti moteris, tad studijoje šeimininkaus tik vyrai. Nuolatiniai laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Sergejus Maslobojevas pasidalins gardžiausių patiekalų receptais, kad sužavėtumėte mylimas moteris ir paruoštumėte joms nuostabius pietus kovo 8 d. proga. Taigi, vyrai, burkitės arčiau TV3 ekranų!

REKLAMA

Laidos svečias – profesionalus sportininkas, geriausias Lietuvos kikboksininkas Sergejus Maslobojevas itin atidžiai renkasi maistą. „Aš valgau 5 kartus per dieną, specialiai man paruoštą maistą. Taigi, šeimai gaminu tik savaitgaliais. Visa mano šeima mėgsta mėsą. Dažnai gaminu steikus, šonkaulius, plovą, bet šiandien paruošiu lengvesnį patiekalą.

Šios, kaip ir daugelio kitų progų, vyrai nelabai linkę sureikšminti, bet tai puiki proga, puikus priminimas mums, vyrams, pasirūpinti mūsų moterimis“, – kalbėjo S. Maslobojevas apie kovo 8 d. šventę.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolatinis laidos „La maistas“ šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis žiūrovams siūlys pasigaminti eršketą su krevečių padažu ir ikrais.

REKLAMA

„Kovo 8 d. – labai nuostabi šventė, visada sveikinus savo moteris ir dovanoju tulpes. Tai jų šventė, jų diena, taigi vyrai pasistenkime dėl jų! Aš siūlau pagaminti eršketą. Eršketas – ne kasdieninė žuvis, įdomi savo skoniu, pakankamai lengva paruošti, bet reikia žinot kelias taisykles“, – sakė Tomas Rimydis.

Patiekalui T. Rimydis pataria naudoti šviežias krevetes: „Turėsite daugiau aromato, daugiau skonio. O jei naudojate šaldytas, tai reikėtų jas pirmiausia atitirpinti šaldytuve, o ne mesti suledėjusias į keptuvę. O žuvį reikia kepti labai trumpai, bet labai labai gerai įkaitintoje keptuvėje“, – sakė profesionalus šefas.

REKLAMA
REKLAMA

„Moterys dažnai renkasi žuvies patiekalus. Apskritai dabar labai populiarėja žuvis. Bet kas labiausiai mane stebina – tuo užsikrečia ir vyrai. Jie tampa labiau prisižiūrintys, atidžiau renkasi ką valgyti“, – kalbėjo T. Rimydis.

Kitas nuolatinis laidos šefas grilio virtuozas ir mėsos gerbėjas Vylius Blauzdavičius sako, kad pagalvojo ne tik apie moteris, bet ir vyrus ir siūlys pasigaminti patiekalą iš jautienos išpjovos.  

„Pirmiausia, mėsą išėmus iš šaldytuvo, ją palaikykite kambario temperatūroje valandą ar net dvi.

Rinkitės didelį mėsos gabalą – jaučio išpjova turi būti didelė. Maža išpjova niekam tikusi. Kuo didesnė – tuo sultingesnė, tuo geresnė. Mėsa neturi būti labai minkšta, lenkiant mėsos gabalą turi jaustis pasipriešinimas, stangrumas“, – patarimus dalino Vylius.

Kuo dar nustebins virtuvės šefai  nustebins Moterų dienos proga – pamatysite laidoje.

„La Maistas“ laida – sekmadienį 9 val. per TV3, o dar daugiau patarimų ir receptų – www.lamaistas.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų