REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Inidė Jasnauskaitė (nuotr. Organizatorių)

Kelionės – neatsiejama gyvenimo dalis, leidžianti pažinti tolimiausius pasaulio kraštus. Visgi, prieš keliones tenka rūpintis ne tik bilietais bei gyvenamąja vieta, bet ir atidžiai apmąstyti, ką dėti į savo kosmetinę, kad viešint svečioje šalyje nenukentėtų nei veido oda, nei plaukai.

13

Kelionės – neatsiejama gyvenimo dalis, leidžianti pažinti tolimiausius pasaulio kraštus. Visgi, prieš keliones tenka rūpintis ne tik bilietais bei gyvenamąja vieta, bet ir atidžiai apmąstyti, ką dėti į savo kosmetinę, kad viešint svečioje šalyje nenukentėtų nei veido oda, nei plaukai.

REKLAMA

Tinklaraštininkė, garsėjanti savo ilgais garbanotais plaukais, Inidė Jasnauskaitė atskleidė, be kokių plaukų priežiūros priemonių kelionėse ji išsiversti negalėtų, rašoma pranešime spaudai.

Kelioniniai plaukų priežiūros rinkiniai – tikras atradimas

Dažniausiai į Europos šalis keliaujanti I. Jasnauskaitė prisipažįsta, kad beveik visada renkasi vykti ten, kur šilčiau nei Lietuvoje. Pasak „RICH Hair Care“ ambasadorės, socialiniame tinkle „Instagram“ turinčios daugiau nei 20 tūkst. sekėjų, plaukų priežiūra kelionės metu yra labai svarbi. 

„Kadangi keliaujant lėktuvu negalima vežtis didelės talpos priemonių, esu priversta sugalvoti, kaip kitaip nusigabenti savo mėgstamus plaukų priežiūros produktus į kitą šalį. Dažniausiai naudoju mažos talpos buteliukus, kuriuose – mano mylimas intensyviai drėkinantis šampūnas, kondicionierius, plaukų kaukė ir aliejukas“, – prasitaria tinklaraštininkė. 

REKLAMA
REKLAMA

I. Jasnauskaitė išduoda, kad pastaroji plaukų priežiūros priemonė jai – labai svarbi. Prieš kurį laiką apsilankiusi Maltoje tinklaraštininkė suprato, jog be argano aliejaus daugiau nekeliaus. Šis produktas padeda kovoti su sausėjančiais, besiveliančiais plaukais, mat praturtina plauko struktūrą vitaminu E, antioksidantais, riebalų rūgštimis.

REKLAMA

Tinklaraštininkė pasakoja, kad kelioniniai plaukų priežiūros rinkiniai, kuriuose yra pagrindinės jos naudojamos priemonės – tikras išsigelbėjimas. Pasak jos, jie kompaktiški ir patogūs, lengvai telpa į lagaminą bei sumažina galvos skausmą dėl priemonių persipylimo į mažesnės talpos indelius. 

Kelionėse plaukais rūpinasi it namuose

Mergina atskleidžia, kad kelionėse plaukus stengiasi prižiūrėti taip, kaip ir namuose. I. Jasnauskaitė sako, jog jos plaukai stipriai reaguoja ne tik į ore tvyrančią drėgmę, bet ir į kitos šalies vandenį – skiriasi garbanų susisukimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Visų šalių vandenyje yra skirtingas mineralų skaičius, tad nenustembu, kai išsiplovus galvą, plaukai atrodo kitaip. Visgi, kelionių metu plaukais rūpinuosi taip pat, kaip ir būdama namuose. Man nesunku į lėktuvą pasiimti plaukų priežiūros priemonių, nes žinau, kad skyrusi reikiamą kiekį pastangų, sulauksiu atitinkamo rezultato“, – sako tinklaraštininkė.

Ji taip pat pabrėžia besistengianti nenaudoti karštų plaukų formavimo prietaisų tiek viešėdama svečiose šalyse, tiek likdama Lietuvoje. Pasak I. Jasnauskaitės, poilsinėse kelionėse plaukus formuoti karštais prietaisais dar ir nepravartu – juk besimaudant jūroje ar baseine jie vis tiek sušlampa. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tinklaraštininkė įsitikinusi, kad drėgnus plaukus reikia mokėti prižiūrėti. Būtent todėl ji kaip įmanoma rečiau naudoja plaukų džiovintuvą. Šios taisyklės ji laikosi ir vykstant į kitus kraštus – pasak merginos, šis prietaisas ne tik užima daug vietos lagamine, bet ir sausina plaukus.

„Net išsiplovus galvą, aš stengiuosi nenaudoti plaukų džiovintuvo. Mano ritualas yra prieš einant miegoti susipinti plaukus į kasą. Tuomet ryte jie būna tvarkingai banguoti ir atrodo daug sveikiau“, – paslaptį atskleidžia I. Jasnauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų