Tokių blynų dar neragavote: kefyro blyneliai su uogiene ir jogurto padažu

Savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkavo vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškepė gausybę įvairiausių blynų. Nors žiemos šiemet nelabai buvo, tačiau tai ne priežastis nekepti skanių blynų.

Rausvi blyneliai su morkų uogiene (nuotr. Organizatorių)
7

(7 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Blynai visiems skoniams

Blyneliai su rūkyta skumbre ir lydytu sūreliu

Mėgstantiems žuvį labai patiks! Tiekiame su šviežiais žalumynais ir skanaujame puikų blynelių, rūkytos skumbres ir lydyto sūrelio skonių derinį. 

Receptą žiūrėkite:

Kefyro blyneliai su uogiene ir jogurto padažu

Gardieji blyneliai tobuliems savaitgalio pusryčiams ar pietums. Įbėrus į tešlą šiek tiek džiovintų burokėlių miltelių blyneliai nustebins visus valgytojus išskirtine spalva. Puikus būdas maloniai nustebinti artimuosius.

Receptą žiūrėkite:

Beglitimiai vafliai su lašiša ir kreminiu sūreliu

Karka patiekta su ypatingu krienų kremu nepaliks abejingų, o garnyrui puikiai tinka tiekti marinuotas daržoves.

Receptą žiūrėkite:


Rašyti komentarą...
J
Jazmina
2020-02-29 18:03:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Mes iš akmens amžiaus nėra gavome tokiu blynų!!!!!
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų