REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
„Vedybos, skyrybos ir barsukas“ filmo premjera (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Šį trečiadienio vakarą sostinėje įvyko ilgai laukta premjera „Vedybos, skyrybos ir barsukas“, kurią įkvėpė 2019-aiasiais garsiai besiskyrusios žinomos pramogų, verslo bei politikos pasaulio atstovų poros.

68

Šį trečiadienio vakarą sostinėje įvyko ilgai laukta premjera „Vedybos, skyrybos ir barsukas“, kurią įkvėpė 2019-aiasiais garsiai besiskyrusios žinomos pramogų, verslo bei politikos pasaulio atstovų poros.

REKLAMA

Į premjerą gausiai rinkosi kviestiniai svečiai.

Premjeros nepraleido Žilvinas Grigaitis, broliai Lavrinovičiai su žmonomis Tatjana ir Edita, Rolandas Skaisgirys, Mindaugas Papinigis, Vytautas Medineckas-Ironvytas, Larisa Kalpokaitė, Ramūnas Rudokas su žmona Justina bei daugelis kitų.

Vien iš pavadinimo akivaizdu, kad filme bus gausu ir humoro, vis dėlto ar realiame gyvenime į skyrybas pavyktų pažvelgti su šypsena? „Gali būti ir humoro – manau, kad čia priklauso nuo žmonių. Visa tai bus matyti ir filme, pažiūrėsime“, – į šį klausimą atsakė R. Rudoko žmona Justina. 

Ir iš tiesų – 2019 metais daugybės porų Lietuvoje santykius paženklino skyrybos. Tiesa, kai kurios iš jų, atrodo, išlaikė netgi stipresnį ryšį, nei anksčiau. Paklaustas, kokia jo ir Justinos tokių gražių santykių paslaptis, R. Rudokas atsakė be galo romantiškai, o jam pritarė ir Justina: „Praėjo dar tik du labai gražūs gyvenimo metai. Anksti dar kalbėti apie vienokius ar kitokius santykius. Santykiai dar tik vystosi, ir, tikėkimės, jie vystysis iki mūsų abiejų gyvenimo galo.“

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad filme netikėtas  vaidmuo teko ir aktoriui bei režisieriui R. Rudokui. Jis ne tik prisidėjo prie režisūrinės dalies, bet ir įgarsino pagrindinio herojaus mintis. „Ramūno pasakojimas filmo metu įprasmina daugelio besiskiriančių vyrų apmąstymus“, – sako komedijos kūrėjai. 

REKLAMA

Pagrindinis filmo herojus Girius, per savo jubiliejų sužinojęs, kad žmona jau kurį laiką jį apgaudinėja, įklimpsta į gilią depresiją. Viskas pakrypsta netikėta linkme, kai herojaus mobilusis telefonas įgyja stebuklingų galių ir jis, sutikęs žavią moterį, įsiamžina su ja asmenukėje. Telefonas Girių nukelia į ateitį ir jis sužino, kokia būtų jųdviejų kasdienybė kartu. Vieną moterį keičia kita ir, nors ima atrodyti, kad vyras pagaliau ras tą, su kuria galėtų nugyventi visą gyvenimą, kuo toliau tuo labiau ima tuo abejoti. 

„Barsukas yra tas trečiasis asmuo, atsiduriantis tarp porų. Praėjusiais metais žiniasklaidoje tiesiog mirgėjo straipsniai apie skyrybas ir naujas netikėtas poras. Apskritai, atrodė, kad skyrėsi visi! Iš tokių istorijų ir sėmėmės įkvėpimo kuriant filmą“, – pažymėjo filmo „Vedybos, Skyrybos ir Barsukas“ kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA

„Girius – labai nelaimingas, nusiminęs paliktas žmogus. Jo gyvenime atsiranda stebuklingas telefonas, kuris padeda jam išgyventi skyrybas ir išgelbsti nuo didžiulio streso, – kalbėjo P. Laurinkus.

Komedijoje gausu erotiškų vaizdų. Kelios aktorės sutiko apsinuoginti, o P. Laurinkui ne vieną kartą teko vaidinti, kad mylisi. Aktorius patikino – tokios scenos filmavimo metu yra pačios nuobodžiausios. „Tai yra darbas ir nėra jokių jausmų, kurie labiausiai trukdo į kažką įsijausti bei kelia jaudulį“, – paaiškino P. Laurinkus.

Tuo tarpu aktorei Akvilei Žirgulytei teko vaidmuo, žiūrovams sukelsiantis neigiamų emocijų. Filme ji – pagrindinį herojų išdavusi ir skaudžiai palikusi žmona. „Neigiamą personažą išreikšti lengviau nei tą, kuris yra geros širdies, įskaudintas. Neigiamas personažas visada turi šarmo!“ – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Filme „Vedybos, Skyrybos ir Barsukas“ žiūrovai išvys ne tik P. Laurinkų ir A. Žirgulytę, bet ir Mindaugą Papinigį, Tomą Vaškevičiūtę, Aurimą Pintulį, N. Norbutaitę-Mažeikienę bei Andrių Bialobžeskį. Netikėti vaidmenys teko ir Ramūnui Rudokui bei Inetai Stasiulytei.

Visos renginio akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų