REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Agnė Jagelavičiūtė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Antradienio vakarą mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja Viktorija Jakučinskaitė viešai pristatė dar vieną savo aistrą.

15

Antradienio vakarą mados namų „Tiulio fėja“ įkūrėja Viktorija Jakučinskaitė viešai pristatė dar vieną savo aistrą.

REKLAMA

Šešiolika metų mados versle dirbanti moteris pakvietė šeimos narius, artimuosius ir draugus į tapybos parodos „Moterų istorijos“ atidarymą. Ši paroda V. Jakučinskaitės gyvenime labai svarbus ir daug reiškiantis įvykis.

Į parodos atidarymą atvyko ir žinomi V. Jakučinskaitės bičiuliai, tarp jų pasirodė ir seniai viešumoje matyta Agnė Jagelavičiūtė. Moteris neseniai grįžo iš atostogų Balyje, kuriame viešėjo mėnesį.

Tiesa, moteris atrodo išties pasikeitusi. Tiek stilių, tiek kūno linijas prižiūrinti moteris seniau viename interviu teigė, kad visais metų laikais jos mėgstamiausias patiekalas yra salotos, o daržovės sudaro 70 procentų jos šeimos mitybos raciono.

A. Jagelavičiūtė tikino, kad jos maitinimosi įpročiai nepasikeitė ir po plastinių operacijų. Moteris liko ištikima savo kūnui ir valgo taip, kad jos organizmas jaustųsi gerai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš jau daug metų maitinuosi pagal savo sistemą, kuri veikia. Po visų operacijų aš stipriai sulieknėjau. Dabar, kai mano kūnas neturi nereikalingų riebalų, labai stipriai reaguoja į taisyklingą mitybą. Naudoju mažai sunkiųjų angliavandenių, valgau daug daržovių, žuvies. Valgau ir mėsą, ji man labai patinka ir yra reikalinga. Vasarą aš nevalgyčiau troškinio, bet su malonumu suvalgau didkepsnį ar šašlyką.“, – juokdamasi kalbėjo A. Jagelavičiūtė.

REKLAMA

„Iki 12 val. aš valgau tiek, kiek valgo storas, didelis, aukštas vyras. Tačiau aš nevalgau nuo 16 val. iki 10 val. ryto. Esu girdėjusi, kad dabar yra dieta, kur pataria padaryti 14 val. tarpą tarp valgymų. Aš jos nesilaikau, tiesiog man natūraliai išeina tiek nevalgyti. Dar vienas dalykas – jei nebus valgyti to, kas yra teisinga, geriau nevalgysiu išvis. Žinoma, nesakau, kad per metus porą kartų nesuvalgau naktį picos. Koks gyvenimas be to. Tačiau tai neturėtų būti įpročiu“, – pasakojo Agnė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų