REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Justin Bieber, Hailey Baldwin ir Cara Delevigne (tv3.lt fotomontažas)

Nepaisant to, kad dainininkas Justinas Bieberis ir jo mylimoji manekenė Hailey Baldwin atrodo ideali pora, gražuolės draugės nėra didžiausios jo vyro gerbėjos.

9

Nepaisant to, kad dainininkas Justinas Bieberis ir jo mylimoji manekenė Hailey Baldwin atrodo ideali pora, gražuolės draugės nėra didžiausios jo vyro gerbėjos.

REKLAMA

Pasirodo, kad visai neseniai žinomas vaikinas užsitraukė Hailey draugės bei kitos garsios manekenės Caros Delevigne neapykantą. 

Apsilankęs viename šou, vaikinas laidos vedėjo buvo priverstas paeiliui išvardinti jam mažiausiai patinkančias savo žmonos H. Baldwin drauges. Vaikinas pasirinko išvardinti visam pasauliui puikiai žinomas manekenes: Gigi Hadid, C. Delevigne ir Kendall Jenner. 

Trumpai pamąstęs, J. Bieberis netruks pateikė atsakymą. Anot jo, labiausiai jam patinka Kendall, kiek mažiau – Gigi, o štai labiausiai nemėgsta Caros. Netrukus dainininkas paaiškino, kad Kendall jis pažįsta geriausiai, o štai su Cara nėra praleidęs daug laiko. 

Deja, toks jo pareiškimas neliko nepastebėtas ir manekenės. Ši netrukus davė J. Bieberiui savo paskyroje. „Jei neturi nieko prieš mane, kodėl gi nepabandai manęs atblokuoti? Myliu tave, Hailey Baldwin“, – teigė ji, bei pažėrė keiksmų Justinui.

REKLAMA
REKLAMA

Toks manekenės pareiškimas manekenės sekėjus paskirstė į dvi stovyklas. Vieni rašė, jog manekenė pašėlo – juk J. Bieberis aiškiai paaiškino, kad ją pasirinko kaip mažiausiai patinkančią tik todėl, kad dorai jos nepažįsta. O štai kiti rašė, kad Cara ne tik, kad nepasakė nieko blogo – ji yra šaunuolė dėl to, kad aiškiai pateikė savo nuomonę.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai daugybė J. Bieberio ir H. Baldwin gerbėjų buvo ne juokais išsigandę dėl jųdviejų santykių. 

Vakarėlyje daugybės dėmesio sulaukė ir gražuolė dainininko Justino Bieberio žmona, manekenė Hailey Baldwin. Moteris pasipuošė beveik permatoma juoda suknele, puošta nėriniais ir giliu skeltuku. Negana to, įvaizdžiui seksualumui ji suteikė pasirinkusi aukštakulnius „žudikus“.

Vis dėlto gerbėjai netrukus išsigando – kodėl šiame svarbiame renginyje moteris pozuoja viena, be savo vyro Justino?

REKLAMA
REKLAMA

Anot užsienio žiniasklaidos, J. Bieberis ne tik, kad nesilankė vakarėlyje, bet tuo metu apskritai buvo Niujorke. Čia besinaudodamas „Instagram“ žinomas atlikėjas gerbėjams papasakojo apie savo dabartinį gyvenimą, sveikatą, ir kelionę link geresnės savijautos. Savo kalbomis Justinas stengėsi ir kitus nebijoti pokyčių. Vėliau vyras su draugais lankėsi centriniame Niujorko parke, kur žaidė ledo ritulį. 

Pasirodo, kad Niujorke Justinas laiką leidžia jau nuo šeštadienio, kada pasirodė „SNL“ laidoje ir gerbėjams pristatė savo naujausią hitą „Intentions“.

Jį galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų