REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Gerda Bieliauskaitė nusiskuto antakius (tv3.lt fotomontažas)

Socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Gerda Bieliauskaitė penktadienio popietę kaip reikiant nustebino savo sekėjus. Žinoma mergina nusprendė ryžtis išvaizdos pokyčiams ir… nusiskusti savo antakius.

14

Socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Gerda Bieliauskaitė penktadienio popietę kaip reikiant nustebino savo sekėjus. Žinoma mergina nusprendė ryžtis išvaizdos pokyčiams ir… nusiskusti savo antakius.

REKLAMA

Vaizdo įrašas, patalpintas „YouTube“, per parą surinko beveik 20 tūkst. peržiūrų.

Vaizdo įraše Gerda ironiškai kalba, kad tai daro tikrai ne dėl peržiūrų, o vėliau vis prideda: „Negaliu patikėti, kad tai darau.“

Gerdos sekėjai netrukus pastebėjo, kad ji elgiasi panašiai, kaip užsienio turtuolis, socialinių tinklų žvaigždė bei tikras makiažo guru, Jeffree Staras. Šis savo antakius taip pat skutasi jau nuo vaikystės. Tiesa, skusdamasi savuosius, Gerda rankoje laiko būtent jo prekės ženklo veidrodėlį.

Kiti G. Bieliauskaitės sekėjai pastebėjo, kad visa tai – nieko baisaus, mat dabar ji galės „nusipiešti“ tokius antakius, apie kokius tik svajoja. Vos įvykdžiusi pokyčius, Gerda tą patį nusprendė padaryti ir pati. „Dabar kiekvieną dieną man reikės kokią valandą pieštis antakius, nes aš nežinau, kokią jų forma“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Visą vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

Primename, kad dar praėjusių metų rudenį Gerda lankėsi naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijoje, kur daugiau papasakojo apie savo veiklą socialiniuose tinkluose bei populiarumą ir jo kainą.

REKLAMA

Mergina pasakojo, kad jos populiarumas pradėjo augti jau tada, kai jai buvo 15 metų. Tuomet socialiniuose tinkluose ji ėmė viešinti įvairias savo nuotraukas bei vaizdo įrašus. „Pamačiau, kad tai mane labai traukia ir man labai patinka, nes kai ėjau į mokyklą, realybėje nelabai turėjau draugų, todėl kai internete sulaukdavau dėmesio, jausdavausi ne viena“, – pasakojo G. Bieliauskaitė.

Gerda pasakojo, kad tada, kai pradėjo dalintis vaizdo įrašais „YouTube“, jos tėvai iš pradžių merginos nesuprato, buvo kiek kritiški. Vis dėlto laikui bėgant viskas pasikeitė – mergina pasakojo, kad dabar tėvai jos veiklą palaiko. „Jie žino, kad aš iš to užsidirbu, aš dabar savarankiškai iš to gyvenu“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar G. Bieliauskaitę daugelis žino ir dėl jos meilės makiažui – anot jos, ji užgimė dar vaikystėje, paslapčia išbandant mamos priemones. Ir nors savo socialiniuose tinkluose Gerda nebijo pasirodyti ir nė kiek nepasidažiusi, savo kasdienį makiažą ji susikuria per maždaug valandą.

Socialinių tinklų žvaigždė savo sekėjams nebijo atvirai rodyti daugybės asmeninių savo gyvenimo detalių, atvirai kalba apie savo išgyvenimus. Vis dėlto G. Bieliauskaitė tikina, kad jos sekėjai mato tik dalį jos gyvenimo.

„Yra ir asmeninių dalykų, pavyzdžiui, šeima, ir taip toliau. Aš apie tai nelabai šneku. Man kartais būna žmonės parašo: „Kodėl nekeli nieko su savo tėvais?“ Bet mano tėvai, atsimenu, pasakė, kad kelčiau, ką noriu, bet šeima – privatūs žmonės“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, apie įvairius grožiui paryškinti skirtus patobulinimus, Gerda šneka atvirai, ir tam turi rimtą priežastį: „Apie tokius dalykus kaip injekcijos, man kažkaip ne gėda šnekėti, todėl, kad jeigu aš dabar slėpčiau tai, o po to kažką pasidaryčiau, visi klausinėtų – kas tavo veidui? Geriau iškart pasakyti, būti nuoširdžiai ir man čia nėra kažkokios gėdos. Jeigu kompleksuoji dėl kažko ir turi pinigų tą pakeisti, tai kodėl gi ne?“

G. Bieliauskaitė daugybę kartų keitė ir savo plaukų spalvą, o tikslaus skaičiaus, kiek yra persidažiusi plaukus, nė nepamena. „Vienu momentu net nešiojau peruką, sugadinau savo plaukus. Turėjau pilkus plaukus, raudonus, rožinius, rudus, ir dabar juodus“, – vardijo ji.

Visą pokalbį su G. Bieliauskaite galite pamatyti peržiūrėję naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferenciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų