REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Andrius Šedžius (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Vasario 21-ąją verslininkas ir politikas, keturių vaikų tėvas Andrius Šedžius mini 44-ąjį gimtadienį. 

17

Vasario 21-ąją verslininkas ir politikas, keturių vaikų tėvas Andrius Šedžius mini 44-ąjį gimtadienį. 

REKLAMA

Šie metai, Andriaus teigimu, buvo gan sudėtingi, tačiau kitąmet jis nuogąstauja, kad reikės dar labiau sunerimti.

„Kaip ir kiekvienais metais, kažką susiplanuoju ar sugalvoju. Artėjantys metai manęs neramina dėl krizės, mano tikslas viską išlaikyti taip, kaip dabar yra. Manau, bus sudėtingi metai, ypatingai verslui“, – neseniai yrą sakęs vyras.

Nutraukta santuoka

Andrius dvejus metus su buvusia žmona Monika mynė teismo durų slenksčius. Poros santuoka ant plauko buvo pakibusi du kartus – pirmąjį kartą prašymas skirtis teismą pasiekė 2015-ųjų vasarą, tačiau po savaitės pora jį atsiėmė. Antrąjį kartą – 2017-ųjų rudenį. Visgi beveik dvejus metus vykęs skyrybų procesas buvo užbaigtas šių metų rugsėjo 23-iąją – pora galutinai išsiskyrė, o jų sūnus Gabrielius lieka gyventi su mama Monika. Nepaisant to, kad pora jau oficialiai išsiskyrusi, tačiau Andrius dar nededa taško šioje byloje.

„Dabar paskirtas apeliacinis teismas, žiūrėsime, kaip ten viskas bus. Viskas dėl vaiko gyvenamosios vietos. Bijau, kad Monika gali išsivežti vaiką į užsienį. Jos naujasis draugas ilgai čia iš santaupų negyvens, niekur nedirba, nieko neveikia, faktas, kad yra planai išvykti užsidirbti. Užgyventos santaupos greitai baigiasi“, – kalbėjo keturių vaikų tėvas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad su 20-mete mergina iš Šiaulių Erdvile A. Šedžius poruojamas jau nuo šių metų pradžios. Ilgą laiką mergina santykius su garsiu politiku slėpė, vis dėlto kartais viešumoje pasirodydavo bendros jų nuotraukos.

REKLAMA

Pasidomėjus, kodėl praėjus ganėtinai ilgam laikui nuo apkalbų apie jųdviejų santykius pradžios, pora tik dabar nusprendė patvirtinti, kad ji ir A. Šedžius yra pora, mergina patikino: „Reikėjo laiko, kad abu įsitikintumėm, ar esame vienas kitam reikalingi.“

Nors E. Pilvinytė nepanoro atsakyti į klausimą, kaip į jos ir verslininko santykius reaguoja tėvai, ji pridūrė, ką mano dėl didelio savo ir mylimojo amžiaus skirtumo.

„Daina Bosas, Antonovienė Vida... Kodėl jų taip neapkalba? Šedžius įdomesnis“, – naujienų portalui sakė mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau paklausta apie sužadėtuves Erdvilė ėmė juoktis: „Nėra kur skubėti“, – atsakė ji ir prisipažino, kad jaučiasi laiminga.

Palaiko draugiškus santykius

Anksčiau paklausta Erdvilė, ar nebijo galimo Monikos Šedžiuvienės pykčio, suabejojo: „Dėl ko ji turi pykti? Ir dramos dėl ko? Ji turi savo Dovydą, su kuriuo kuria naują šeimą. Nėra jai čia ko pykti ir kurti dramų.“

Tiesa, viename interviu kalbinta Monika tikino, kad kontaktuoti su nauja Andriaus širdies drauge Erdvile jai teko ne vieną kartą, tačiau abi moterys palaiko draugiškus santykius, kuriuose neapykantos nėra. 

„Aš nesu nusiteikusi prieš jo rimtą širdies draugę, jei jis su Erdvile puoselėja rimtus santykius, o sūnus nematys kitų moterų, tai man viskas tvarkoj. Aš pati gal dešimt kartų esu pasiėmusi sūnų tik iš Erdvilės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pas mus nėra jokių konfliktų, mes labai gerai sutariame, aš nesu kažkokia žiežula, kad tik galvočiau apie save ar tai, kaip mano vaikas leido laiką tik su ja, o ne su tėčiu. Viskas tvarkoj. Jei aš, mama, galiu būti su vaiku, esu su juo bet kada, kodėl turėtų būti su kitu žmogumi? “, – sakė M. Šedžiuvienė.

Tuo tarpu, Monika taip pat turi antrąją pusę – Dovydą, kuris gyvena užsienyje, tačiau dažnai svečiuojasi ir Lietuvoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų