REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Edita iš projekto „Namas“ (tv3.lt fotomontažas)

Nors projekte „Namas“ išgarsėjusi Edita jau kurį laiką nematoma televizijoje, jos gerbėjų būrys ir toliau nemažėja – lietuviai seka moterį bei atkreipia dėmesį į jos pasikeitimus.

29

Nors projekte „Namas“ išgarsėjusi Edita jau kurį laiką nematoma televizijoje, jos gerbėjų būrys ir toliau nemažėja – lietuviai seka moterį bei atkreipia dėmesį į jos pasikeitimus.

REKLAMA

Visai neseniai ji ryžosi ir dideliems išvaizdos pokyčiams, o naujienų portalui tv3.lt papasakojo ir apie tuos, kurie po realybės šou, įvyko ir jos viduje.

Edita pasakojo, kad apie trumpus plaukus svajoja jau seniai, vis dėlto anksčiau jų nukirpti vis neišdrįsdavo nei ji, nei jos kirpėja. Vis dėlto dabar, pagaliau, atėjo metas pokyčiams – televizijos projekte dalyvavusi moteris ne tik nusikirpo trumpai, bet plaukus ir vietomis padažė rožine spalva.

„Tai buvo bandymas, kaip aš jausiuosi gan trumpais plaukais. Man atrodo, kad mano kirpėja labiau už mane tai išgyveno, bet vos man tuos plaukus nukirpo, aš iškart pasijutau labai laiminga. Nė nemoku paaiškinti. Tikrai nesigailiu – kaip tik, labai džiaugiuosi“, – emocijomis dalijosi moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiamai į tokius pasikeitimus reagavo ir Editos sekėjai: „Sulaukiau labai daug dėmesio „Facebook“ ir „Instagram“, žinutės nesibaigia. Didelė merginų dalis rizikuoti bijo, bet aš sakau, kad geriau kažką padaryti ir gailėtis, kad turėjai progą tą padaryti ir tą pajausti, negu visą gyvenimą svajoti – o kaip būtų, jeigu būtų? Juk tai tik plaukai! (juokiasi)“

REKLAMA

Dažnai teigiama, kad šukuoseną kardinaliai nusprendusi pakeisti moteris neretai svajoja ir apie tokius pat didžiulius pokyčius gyvenime. Edita šiuo klausimu išliko paslaptinga: „Visuose horoskopuose rašė, kad manęs laukia labai geri metai karjeros ir darbų prasme. Susisiekime metų gale – tada į šį klausimą jau galėsiu atsakyti. Dabar prisimeluoti nenoriu, o būti kuklia – ne man (juokiasi).“

Paklausta, ar apskritai gyvenimas po realybės šou „Namas“ tapo kitoks, Edita pasakojo, kad didesni pasikeitimai įvyko jos viduje.

„Aš turėjau labai gerą patirtį „Name“. Kiekviena mama labai myli savo vaiką, bet po „Namo“ supratau, koks nerealus jausmas yra būti kengūra, ir tą savo leliuką visuomet nešiotis kišenėje. Sustiprėjo ryšys ir noras saugoti vaiką. O šiaip, ir toliau viskas vyksta lygiai taip pat – į parduotuvę, į darbą. Iki „Namo“ turėjau darbą, jį turiu ir dabar. Galbūt padidėjo sekėjų ratas“, – besišypsodama sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pridėjo, kad po minėtos projekto, ji dar labiau ėmė atkreipti dėmesį ir į laimingus žmones – kad ir kokia bebūtų jų laimės priežastis.

„Labai geras jausmas, kai pamatau svetimą žmogų, ir suprantu, kad jis, žiūrėdamas į mane, šypsosi. Ir nesvarbu, kokios mintys jo galvoje. Mano akims tai vis tiek yra didžiausia šventė. Net jei ir galvoja kažką negero, bet tegul žmogus šypsosi. O laimė daro stebuklus…“  – kalbėjo Edita.

Ir nors įprasta galvoti, kad tie, kurie paragavo televizijos, be jos yra linkę liūdėti, Edita pasakojo, kad tapti televizijos žvaigžde niekuomet ir nebuvo jos tikslas.

„Eidama į „Namą“ aš siekiau perduoti visiems vaikams ir paaugliams žinutę, kad jei kažkas tave žemina, tu gali specialiai sunerti rankas, ir visam pasauliui parodyti, kad specialiai būsi laimingas. Kai kurie sako, kad „oi, iš šito vaiko nieko nebus“… Bet štai, pavyzdžiui, ta pati „nieko gero“, šiuo metu turi privatų savo kabinetą ir labai laimingai gyvena. Norėjau visiems įpūsti to optimizmo, o vaikams pasakyti, kad jūs visi esate kažko verti. Niekas neturi teisės jūsų žeminti, o jei kažkas vis dėlto tai daro, priimkite tai kaip spyrį, paskatinantį siekti daugiau ir įrodyti, kad jie klydo“, – linkėjo Edita.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų