REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Eimutis Kvoščiauskas (Fotobankas)

Didžiausias LGBT+ filmų festivalis Europoje „BFI Flare“ netrukus surengs filmo „Advokatas“ pasaulinę premjerą.

9

Didžiausias LGBT+ filmų festivalis Europoje „BFI Flare“ netrukus surengs filmo „Advokatas“ pasaulinę premjerą.

REKLAMA

34-ą kartą organizuojama kino šventė kvies Londono žiūrovus susipažinti su nauju lietuvišku filmu, pasakojančiu lietuvio advokato (Eimutis Kvoščiauskas) ir siro pabėgėlio (Doğaç Yildiz) meilės istoriją, rašoma pranešime spaudai.

Sėkmingo, bet vienišo advokato Mariaus vaidmenį sukūręs Eimutis Kvoščiauskas džiaugėsi būsima premjera. „Prieš šešiolika metų į Londoną vykau kelis mėnesius uždarbiauti, kad galėčiau tęsti aktorystės studijas. Buvo sunku ir vieniša. Gyvenimiškos patirties – su kaupu: teko ir indus plauti, ir „fūras“ krauti,“ – teigė aktorius Eimutis Kvoščiauskas, pasidalinęs savo asmenine patirtimi: „Keliaudamas namo pasižadėjau grįžti į šį miestą su profesiniais darbais. Esu sujaudintas, kad tos jauno vaikinuko svajonės šiandien tampa realybe. Jau ne sykį vaidinau spektaklius savo tautiečiams, o dabar laukia pasaulinė filmo premjera, apie ką net nedrįsau pasvajoti!“

Filmą „Advokatas“ Londone drauge su Eimučiu Kvoščiausku pristatys aktoriai Doğaç Yildiz, Darija Ekamasova ir režisierius Romas Zabarauskas.

Lietuvos kino teatruose filmą „Advokatas“ ketinama pristatyti rugsėjį. Fimo vystymą ir gamybą parėmė Lietuvos kino centras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų