REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 19-ąją buvęs krepšininkas, televizijos ir kino prodiuseris Rolandas Skaisgirys mini 51-ąjį gimtadienį. 

Vasario 19-ąją buvęs krepšininkas, televizijos ir kino prodiuseris Rolandas Skaisgirys mini 51-ąjį gimtadienį. 

REKLAMA

Pasak Rolando, šie metai jam buvo vieni sunkiausių, o ir gimtadienių vyras nemėgsta švęsti.

Sunkūs metai

„Nežadu švęsti, esu kalnuose, slidinėjame su sūnumi ir broliu. Kadangi Adui mokyklos atostogos nusprendėme pakeliauti.

Gimtadienių nešvenčiu, švenčiau tik 50-metį praeitais metais, nes norėjau pavaišinti draugus. Nėra tradicijos švęsti gimtadienių, nėra kuo džiaugtis“, – tikino vyras.

Paklaustas apie praėjusius metus, Rolandas prisipažino, kad jam buvo nelengva: „Metai buvo šūdini, kadangi žemiau jau nėra kur leistis, viliuosi kilti į viršų. Jau trečius metus iš eilės linkiu sau tik ramybės, ko daugiau sau dar palinkėsi, nebent daugiau vaikų.“

Vyras atskleidė, kad turi kompleksą priimti dovanas: „Man būna nejauku, stengiuosi to išvengti. Tikriausi dėl to ir nešvenčiu tų gimtadienių, kad praleisčiau tą procesą. Sūnus per gimtadienius visuomet nupiešia piešinį, parašo palinkėjimą, man labai malonu.“

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad praėjusiais metais Rolandas su žmona Vaida pasuko skirtingais keliais. Neseniai vyras atsivėrė ir papasakojo, kaip visa tai paveikė jį iš tiesų.

REKLAMA

Gyvena lyg pro rūką

„2013 metais aš buvau euforijoje – gimė sūnus, ir atrodė, kad aš nieko geriau gyvenime neturėsiu. Bet situacija buvo tokia, kad už kelių mėnesių mirė mama, ir mane areštavo su byla, kuri dar ir po šiai dienai tęsiasi“, – laidoje pasakojo prodiuseris.

Žinomas vyras įsitikinęs, kad visa tai jį negrįžtamai pakeitė. „Buvo lūžis – iš tikro, ir po šiai dienai, aš, matyt, neatsigaunu. Psichologiškai, viduje, tai mane netgi įvedė ir į skyrybų procesą, ir į santykių pairimą. Tiesą pasakius, aš dar ir dabar gyvenu pro rūką. Norisi būti linksmam, norisi būti su geru bajeriu, norisi būti šmaikščiam, bet neišeina. Nors atrodo, kad tą turėjai“, – žodžių nevynuodamas į vatą sakė R. Skaisgirys. 

REKLAMA
REKLAMA

Prodiuseris atviravo ir apie tai, kad skyrybas priimti jam sunku iki šiol, o apie pasibaigusią meilę negali būti nė kalbos.

„Aš iš tikrųjų nemanau, kad meilė baigiasi. Ji absoliučiai niekada nesibaigia. Užmiršti to, kas buvo, man atrodo, yra neįmanoma. Mano gyvenime buvo tų meilių ir aš jas tikrai visas atsimenu. Tik tiek, kad laikas padaro tai, kad tu jas prisimeni gražiai“, – pasakojo žinomas vyras.

Vis dėlto anot jo, visada aišku, kas dėl skyrybų kaltas, ir keli tokiais būti negali: „Yra tos nuvalkiotos frazės, kad nebūna vienas kaltas, kad abu būna kalti. Nežinau, man atrodo, kad tai – bullshit’as. Realiai būna vienas kaltas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

R. Skaisgirys pridėjo, kad visuomet santykiuose su moterimis imdavo pastebėti, kada reikalai ima krypti į blogąją pusę, o dabar supranta, kur galėjo būti ir skyrybų priežastis.

„Tu bandai ieškoti priežasčių, ko trūko tam kitam žmogui. Netgi naujame savo filme pagrindinį akcentą dėjau į žodį „dėmesio“, – sakė jis.

Visą pokalbį apie skyrybas su R. Skaisgiriu galite pamatyti peržiūrėję „Visi mes žmonės“ laidą. 

Laidos įrašas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų