REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Andy Scott (nuotr. facebook.com)

„Labai vienišas“ britų milijardierius ieško „tinkamos kandidatės“ santuokai ir šeimai po to, kai ne vienerius metus visą dėmesį skyrė darbui ir turtų kaupimui.

4

„Labai vienišas“ britų milijardierius ieško „tinkamos kandidatės“ santuokai ir šeimai po to, kai ne vienerius metus visą dėmesį skyrė darbui ir turtų kaupimui.

REKLAMA

41 metų Andy Scottas iš Portsmoutho, kurio turtas vertinamas virš 30 mln. eurų, nori surasti „ypatingą žmogų“, kuris galėtų leisti vasaras plaukiojant po Viduržemio jūrą, o žiemą slidinėti Alpėse.

Londone veikiančios investicijų kompanijos „REL Capital“ įkūrėjas, savininkas ir valdybos pirmininkas sakė anksčiau buvo „vedęs darbą“, tačiau dabar nori paprastos ir gražios moters, su kuria galėtų praleisti gyvenimą.

Andy nori susirasti tokią pačią sėkmingą ir turtingą moterį, kad poroje jie būtų lygūs. „Rasti lygiavertę partnerę tampa vis sunkiau. Galimų kandidačių gretos mažėja ir tampa vis sunkiau rasti finansiškai nepriklausomą žmogų, kuris galėtų staiga išplaukti jachta ar praleisti vasarą Pietų Prancūzijoje“, – sakė vyras.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nenoriu kažko finansiškai remti santykių pradžioje, kad žmogus nedirbtų, kas akivaizdžiai iš esmės pakeičia santykių dinamiką ir lygybę bet kurioje partnerystėje, ir ne į gerąją pusę“, – sakė vyras.

REKLAMA

Kokios partnerės Andy ieško?

Protingo, ypatingo ir unikalaus žmogaus, kuris per daug rimtai į save nežiūri ir kurio gyvenimas yra kupinas potyrių. Žmogaus, kuris atmeta vidutiniškumą ir yra kažko pasiekęs, kas tai bebūtų.

Žmogaus, kuris negimė su sidabriniu šaukštu burnoje, kuriam viskas nebuvo atnešta ant sidabrinės lėkštutės, o kuris yra darbštus, kaip ir jis.

Gražaus žmogaus, kuris sportuoja, nes jis sportuoja penkis kartus per dieną. Žmogaus, kuris didžiuojasi savo išvaizda.

Žmogaus, kuris nėra priklausomas nuo mobiliojo telefono ir socialinių tinklų ir gali „atsijungti“ ir vertinti svarbius dalykus gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA

Sąžiningumas jam yra labai svarbus, o pasitikėjimas yra viskas.

Andy ieško žmogaus-chameleono, kuris galėtų patogiai jaustis bet kurioje situacijoje – tiek prabangiame priėmime, tiek ir paplūdimio vakarėlyje, o taip pat gebėtų ir pakvailioti kaip didelis vaikas, ir pasiraitoti rankoves ir, tarkime, padėti jam persikraustyti. Labai sunku surasti žmogų, kuris gali viską!

Žmogaus, kuriam patinka būti lauke, vaikščioti užmiestyje, būti prie ir ant vandens, kelias dienas plaukioti jachta ir galbūt susidurti ir su kokiais nepatogumais. Todėl „princesės“ tikrai netinka! Reikalinga moteris, kuri geba jaustis laiminga ir vilkėdama tik bikinį ir mūvėdama paplūdimio šlepetes ir kelias dienas būti be makiažo ir mobiliojo telefono.

Žmogaus, kuris nori vaikų ir yra pasirengęs susitupėti, tačiau suvokiantis, kad susilaukus vaikų gyvenimas nesibaigia ir kad irgi galima keliauti ir visiems kartu linksmai leisti laiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų