REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Iglė Bernotaitytė (nuotr. Organizatorių)

„Neišeik, dar pabūk“ – nauja Iglės daina ir vaizdo klipas, kurie anot dainininkės, simbolizuoja labai svarbų jos vidinį virsmą, rašoma pranešime spaudai.

17

„Neišeik, dar pabūk“ – nauja Iglės daina ir vaizdo klipas, kurie anot dainininkės, simbolizuoja labai svarbų jos vidinį virsmą, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Šalin kaukes“ – toks dar galėtų būti šios dainos pavadinimas, sako Iglė ir prisipažįsta: kaukės buvo tapusios natūralia jos kūno dalimi, tokia, kad ji net pamiršo, kas už jų slepiasi.

„Kai laimėjau „X faktorių“, staiga mano gyvenimas ne tik apsivertė aukštyn kojom, bet dar ir ėmė suktis pašėlusiu greičiu. Gerbėjai, komplimentai, tūkstančiai sekėjų socialiniuose tinkluose, naujos pažintys, šimtas įvairiausių naujų veiklų. O buvau tik moksleivė iš Marijampolės, nepasirengusi tam, jei išvis tam įmanoma pasirengti“, – pasakoja Iglė.

Susidoroti su staiga užgriuvusia sėkme ir populiarumu, ji pasirinko kelią, kuris tuomet atrodė pats teisingiausias ir saugiausias. „Aš susigalvojau, kad jei būsiu visiems gera, tai viskas ir man bus gerai. Turbūt iš baimės, kad nebežinau, kaip man elgtis tame naujame pasaulyje, aš ėmiau daryti viską, kad tik kitiems patikčiau, kad tik „energetiniai laukai“ sutaptų. Stengiausi neišsišokti, neduoti preteksto apie mane prastai pagalvoti, nepadaryti gėdos sau ir aplinkai. Net rengiausi taip, kaip rengiasi žmonės aplink. Tiek stengiausi prisitaikyti prie aplinkos, kad su ja visiškai susiliejau“, – psichologiškai sunkius metus po laimėto populiariausio Lietuvoje TV šou prisiminė Iglė.

REKLAMA
REKLAMA

Ironiška, tačiau, kad ir kaip stengėsi visiems patikti, ne viskas klostėsi puikiai. „Esu praradusi draugų ir draugių: žmonių, kuriuos laikiau artimais ir kurių praradimas man iki šiol yra skaudus. Supratau, kad jei noriu turėti man svarbius žmones šalia savęs ilgai, privalau nusiimti kaukes ir būti tokia, kokia esu. Tokia žinutė ir užkoduota naujame vaizdo klipe“, – sako Iglė.

REKLAMA

Iglė – 2017 m. realybės šou „X Faktorius“ laimėtoja, dainininkė ir influencerė. Pirmoji jos daina „Leisk bandyt“, pasirodžiusi po pergalės muzikos šou, sulaukė milžiniško populiarumo ir šiuo metu turi daugiau nei 10 mln. peržiūrų „Youtube“.  Itin didelės sėkmės sulaukė ir jos duetas su Sauliumi Prūsaičiu „Tu nemoki“ (11 mln. peržiūrų). Iglė taip pat dainuoja duetu su gyvenimo draugu Tadu Juodsnukiu. Populiariausia jų daina – „Kvepia namai“ ( 2 mln. peržiūrų).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų