REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusių metų rugsėjo pradžioje pasirodė žinios, jog po 10 metų, praleistų santuokoje, „TV Pagalbos“ žvaigždė Sandra Žutautienė su savo vyru Edvardu nusprendė pasukti skirtingais keliais. Tiesa, kartu pora praleido netgi dar daugiau laiko – išvis 16 metų.

Praėjusių metų rugsėjo pradžioje pasirodė žinios, jog po 10 metų, praleistų santuokoje, „TV Pagalbos“ žvaigždė Sandra Žutautienė su savo vyru Edvardu nusprendė pasukti skirtingais keliais. Tiesa, kartu pora praleido netgi dar daugiau laiko – išvis 16 metų.

REKLAMA

Laidoje „Visi mes žmonės“, kartu su kitais žinomais bei skyrybas išgyvenusiais vyrais – šokėju Sauliumi Skambinu ir prodiuseriu Rolandu Skaisgiriu – prabilo apie tai, apie ką kalbėti sunku iki šiol ir garsiai svarstė, ar meilė apskritai gali baigtis.

Prisiminusi laiką, kai su Edvardu nusprendė skirtis, Sandra atskleidė, kas tuo metu kėlė didžiausią iššūkį. „Sunkiausia buvo suprasti, kad kažkas gyvenime turi keistis. Ar buvo sunku išsiskirti taikiai? Ne. Manau, kad visiems skirtingai. Galbūt kažkas pastebi, tarkime, kažkokį atšalimą per mėnesį laiko, ir padaro sprendimus. Mūsų atveju, buvo ilgesnis laiko tarpas – aš, aišku, tik apie save galiu kalbėti“, – sakė „TV Pagalbos“ žvaigždė. 

Vis dėlto nepaisant to, kad su vyru išsiskyrė gražiuoju, ji atvira: „Man meilė nesibaigė. Aš labai moku mylėti įvairius žmones ir labai skirtingai. Būna, kad meilė pakeičia pavidalą.“

REKLAMA
REKLAMA

S. Žutautienė prisiminė ir tą akimirką, kai suprato, kad abu Edvardu bendros ateities nebemato: „Vienas dalykas yra viskuo dalintis, viską kurti, bet kitas dalykas yra leisti laiką, bet nebenorėti nieko kurti. Tuomet santykiai ir baigiasi.“

REKLAMA

Anot žinomos moters, santykiams transformavusis į draugystę, jiedu suprato, kad tai – pabaiga: „Mano santuokoje buvo taip, kaip ir turėjo būti – man nieko nereikėjo gelbėti. Būna išsisemi, arba būna, užaugi. Mūsų istorija taip ir pasibaigė, kai tapome draugais.“

Vis dėlto nors įprasta galvoti, kad dažniausiai žmonės skiriasi įvykus konfliktams, jų atveju buvo kitaip. „Turbūt tai nuskambės labai arogantiškai, bet man atrodo, kad išsiskirti taikiai, gražiai ir ramiai gali tik labai iš vidaus protingi žmonės. Man atrodo, kad kvailiui būtų sunku tyliai uždaryti duris ir išeiti. Mes buvome protingi. Ir esam“, – šyptelėjo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„TV Pagalbos“ žvaigždė atviravo, kad nepaisant to, kad 2019-ieji buvo paženklinti skyrybomis, jos nenustebino nė vienos žinomų žmonių skyrybos, vis dėlto sakyti, kad skirtis tapo savotiška mada, anot jos, yra žiauru. 

„Toks pasakymas mane labai siutina. Nei čia smagu kalbėti, nei čia smagu patirti. Man apskritai atrodo, kad čia yra labai didelė gėda, kad taip nutinka. Atrodo, kad nesugebi kažkaip išsaugoti ką kūrei, ką darei“, – sakė S. Žutautienė.

Tiesa, Žutautų skyrybas paskatino ne dėmesio vienas kitam stoka: „Mano atveju – nenorėjimas girdėti, ko kitas prašo. Pirmiausia reikia norėti girdėti, o ne nurašyti viską darbui ar per mažam buvimui namie.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sandra tikino, kad daugybę problemų šeimoje galėtų išspręsti visai kas kita. „Būdama santykiuose aš išvis nemokėjau kalbėti ir taip pridarydavau vienokių ar kitokių bėdų. Ir tai išmokau tik prieš visa ko griūtį“, – svarstė ji. 

Ir nepaisant to, kad su vyru dabar bendrauja kur kas geriau, nei tada, kai buvo santykiuose, žinoma moteris, kalbėdama apie santykius, neslepia: „Man yra gėda, kad man nepavyko.“

Visą pokalbį su S. Žutautiene žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Visi mes žmonės“ žiūrėkite kiekvieną pirmadienį 19:30 per TV3 televiziją.

NEPAMIRŠKITE UŽDUOTI KLAUSIMŲ KITOS LAIDOS PAŠNEKOVAMS.

Visą laidą su S. Žutautiene, R. Skaisgiriu ir S. Skambinu galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų