REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Jei dar negirdėjote „Oh Wonder“, greitai išgirsite. Muzikos agentūra „8 Days A Week” nemažina apsukų ir koncertų kalendorių toliau pildo aktualiais vardais. Šiandien oficialiai patvirtinta, kad pasaulį muzikos garsais skrodžiantis duetas iš Londono vasarą taip pat surengs pasirodymą Vilniuje. Liepos 7 d. visi sutelksime ausis ir klausysime „Oh Wonder“ magijos Botanikos sode, Kairėnuose.

Jei dar negirdėjote „Oh Wonder“, greitai išgirsite. Muzikos agentūra „8 Days A Week” nemažina apsukų ir koncertų kalendorių toliau pildo aktualiais vardais. Šiandien oficialiai patvirtinta, kad pasaulį muzikos garsais skrodžiantis duetas iš Londono vasarą taip pat surengs pasirodymą Vilniuje. Liepos 7 d. visi sutelksime ausis ir klausysime „Oh Wonder“ magijos Botanikos sode, Kairėnuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Oh Wonder – Without You

Išankstiniai bilietai į „Oh Wonder“ pasirodymą Vilniuje jau prekyboje. Bilietais prekiauja „Bilietai LT“. Pirmieji bilietai visada pigiau. Tiesa, tam reikia specialaus kodo iš „8 Days A Week”. Parašykite jiems žinutę feisbuke adresu www.8dw.lt, gausite nuolaidos kodą ir sutaupysite.

REKLAMA

Jei ieškote koncerto pasimatymui atvirame ore ar norite atrasti kažką naujo, jie yra puikus pasirinkimas. Gausite užtikrintą porciją labai gerų balų vertos pop muzikos. Anthonis West’as ir Josephina Vander Guch kvies susikibti už rankų ir bučiuotis. Jie ką tik atšventė net 8 meilės dieną kartu ir jau išleido net 3 albumus. Sklando gandai, kad kitais metais šios muzikos pasaulio poros laukia ir vestuvių varpai. O kol kas naujo albumo džiaugsmai, dar vienas pasaulinis turas, kritikų pagyros ir pirmoji viešnagė Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Oh Wonder – Ultralife

Didžiausi „Oh Wonder“ koziriai — nepriekaištingai derantys balsai, catchy melodijos, pačių parašytos dainos, prasmingi tekstai ir begalinis nuoširdumas. Jie daro tai, ką moka geriausiai. Jų gerbėjai, išsibarstę po visą pasaulį, patvirtintų, kad jiems nieko daugiau ir nereikia.

Pats duetas atsirado netikėtai ir labai organiškai. Iš pradžių abu vystė solinius projektus ir grojo kitose grupėse. Anthonis kartą sugalvojo ateiti į Josephinos koncertą ir po pašnekesių užkulisiuose prasidėjo „Oh Wonder“ istorija. Pradžioje jie eksperimentavo ir suprato, kad duetas neturi pagrindinio vokalo. Taip nusprendė dainuoti kartu ir dviem balsais. Harmoningas unisonas tapo britų muzikantų poros vizitine kortele. Šiandien jie dainas rašo kartu ir yra lygiaverčiai muzikos kūrėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Oh Wonder – Lose 

„Oh Wonder“ yra vienas didelis komplimentas. Debiutinis jų albumas pateko į „Billboard“ geriausių metų albumų sąrašą. Sugrota visuose didžiausiuose Europos ir JAV muzikos festivaliuose („Glastonbury“, „Coachella“, „Lollapaloza“), aplankyta daugybė senojo žemyno šalių, surengti koncertai JAV, Kanadoje, Australijoje ir netgi Indonezijoje. Vien muzikos klausymosi platformose dueto gerbėjai prisuko keletą milijardų perklausų. Skelbiama, kad gyvus „Oh Wonder“ pasirodymus jau aplankė 300 tūkstančių žmonių. Didžioji dalis tų koncertų buvo visiškai išparduoti. Jie taip pat pardavė daugiau nei vieną milijoną albumų. Vis dar sunku patikėti, kad jiems visa tai nutiko vos per penkerius metus.

REKLAMA

Oh Wonder – Happy 

Kai „Oh Wonder“ grojo kol kas didžiausią savo karjeros koncertą Brazilijoje, Josephina minios viduryje pamatė savo jaunesnį brolį. Tada jų pasirodymo klausė kokie 500 tūkstančių žmonių. Jos brolis niekaip negalėjo patikėti tuo, kas vyksta. Didžioji dalis auditorijos dainavo kartu ir mintinai mokėjo kiekvieną žodį.

Po dvejų metų tylos jie grįžo su albumu „No One Else Can Wear Your Crown“, Tai pats intymiausias ir asmeniškiausias jų įrašas. Pats albumas buvo įrašytas mažoje namų studijoje Londone. Naujausias jų darbas pasauliui pasakoja apie jausmus ir meilę vienas kitam šiais neramiais laikais. „Oh Wonder“ dešimties dainų rinkiniu ragina drąsiai dėvėti savo karūną ir mesti kitų nuomonę šalin. Jie primena, kad ne visada jaučiamės gerai, bet ir tai yra mūsų gyvenimo dalis. Ką reiškia būti žmogumi ir kas turi būti svarbiau už pinigus, sėkmę bei šlovę.

REKLAMA

Naujasis „No One Else Can Wear Your Crown“ dar kartą įrodo, kokie puikūs artistai ir muzikos kūrėjai jie abu yra. Jiems talkino prodiuseris Cenzo Townshendas, kurio klientų sąraše „Florence & The Machine”, „Franz Ferdinand“, „New Order“, „U2” ir kiti kietos žvaigždės. 

„Nuo dainų miegamajame iki ilgų kelionių automobiliu – „Oh Wonder“ sukūrė išskirtinį ir minimalistinį skambesį. Tai lyg šilta antklodė, kurios dažnai mums visiems reikia“, – rašo muzikos kritikai. 

Oh Wonder – In And Out Of Love 

„Oh Wonder“ muzika skirta atitrūkti nuo buities ir ieškoti magijos paprastuose dalykuose. Tai stilinga, kokybiška ir įdomi muzikos produkcija. Jų paprastumas žavi. Net apie liūdnus dalykus, jie rašo kitaip nei dauguma jų kolegų. Jie privers suklusti, įtrauks ir suteiks estetinį muzikos malonumą. Gyvi dueto koncertai – širdį šildanti emocinė patirtis, verčianti ašaroti net ir didžiausius cinikus. Pasaulis juos jau atrado ir dievina, o jie savo ruožtu mėgaujasi muzikinės karjeros piku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų