REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Lilo ir Innomine koncertas (nuotr. Manto Repečkos)

Šūksniais, plojimais ir su didžiuliu gerbėjų palaikymu vakar vėlai vakare Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ pasibaigė grupės „Lilas ir Innomine“ pasirodymas.

29

Šūksniais, plojimais ir su didžiuliu gerbėjų palaikymu vakar vėlai vakare Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ pasibaigė grupės „Lilas ir Innomine“ pasirodymas.

REKLAMA

Penktojo grupės albumo „Viskas“ pristatymo koncertas kartu tapo ir paskutiniuoju Vilniuje, po to, kai duetas dar praeitų metų rudenį nusprendė pabaigti bendrą veiklą.

„Šį kartą nebuvo jokios panikos ar jaudulio, nes pasiruošėme labai iš anksto, gal netgi per anksti. Taigi tiesiog sėdėjome užkulisiuose ir ramiai laukėme vakaro“, – po visko draugų ir kolegų apsuptyje kalbėjo grupės lyderis Konstantinas Kiveris-Lilas.

Iš viso ant scenos tą ypatingą vakarą pasirodė 25 žmonės, tarp kurių buvo ir muzikantai, ir pritariantieji vokalai, ir šokėjai bei pagrindiniai vakaro kaltininkai. Lilas viso koncerto metu, atlikdamas net 24 kūrinius, dalinosi šmaikščiais ir kartu jautriais prisiminimais iš įvairių grupės kūrybos etapų.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat gerbėjams buvo netikėta, kai kone pirmą kartą „Lilas ir Innomine“ istorijoje ant scenos prašneko bei gerbėjus savo kuklia prakalba nudžiugino grupės viena antroji – Rolandas Venckys-Innomine –, padėkodamas už palaikymą ne tik tą vakarą, bet ir visus vienuolika metų.

REKLAMA

Dar dvi galimybės išvysti grupę

Albumą „Viskas“ grupė pristatys dar dviejuose Lietuvos miestuose – vasario 28 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, o jau kovo 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks finalinis koncertas, po kurio bus užverstas paskutinis „Lilas ir Innomine“ puslapis.

„Suprantame, kad koncertų kiekis mažėja ir šis vakaras Vilniuje buvo tik startas. Klaipėdoje mūsų laukia pusiaukelė, o jau Kaune, manau, mums bus emociškai gerokai sunkiau, tačiau kartu ir labai stipru“, – kalbėjo Lilas.

Šiuo metu „Lilas ir Innomine“ muša savo bilietų pardavimų rekordus. Taigi šią savaitę „Žalgirio“ arenoje buvo atidaryti paskutinieji įmanomi sektoriai grupės gerbėjams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų