REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
81
 „The Roop“  (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Šį šeštadienį „Žalgirio“ arenoje vykusi „Eurovizijos“ kova pateikė staigmenų. Paaiškejo, kad grupė „The Roop“ triumfavo finale ir pelnė žiūrovų simpatijas.

81

Šį šeštadienį „Žalgirio“ arenoje vykusi „Eurovizijos“ kova pateikė staigmenų. Paaiškejo, kad grupė „The Roop“ triumfavo finale ir pelnė žiūrovų simpatijas.

REKLAMA

Iškart po finalo vykusioje spaudos konferencijoje grupė neslėpė emocijų.

„Aš nežinau, kaip tai pakeis mūsų karjerą. Mes ėjome į šį konkursą tikėdami daina. Turėsime tobulinti vizualinį pasirodymą. Jaučiamės tvirtai ir manome, imsime aukštą poziciją.

Eurovizija – platforma, kurioje gali išreikšti save ir parodyti. Kai pirmą kartą ėjome, labai galvojome ar verta. Šį kartą supratome, kad tai puikus dalykas ir mes turime, ką parodyti. Nesitikėjau, kad daina taps toks virusas, bet tikrai to norėjau. Jei sieki savo svajonės, turi tuo labai tikėti“, – šnekėjo vokalistas.

Grupė prisipažino, kad dainą kūrė ilgai, vis „padėdavo ją į stalčių“. Didžiausia kūryba prasidėjo nuo sausio mėnesio, grupė ėmė dirbti ir formuoti idėją.

REKLAMA
REKLAMA

„Norėjau, kad šoktų dešimtmetė mergaitė ir senyvas žmogus“, – juokavo atlikėjas.

Šių metų laidų vedėjais tapo Gabrielė Martirosian ir Giedrius Masalskis, o papildomai atlikėjus po pasirodymų kalbino dainininkė, kuri taip pat išbandė savo laimę „Eurovizijoje“, Ieva Zasimauskaitė.

REKLAMA

Griausmingai finalą atidarė Aistė Pilvelytė. Ji savo laimę su daina  „Unbreakable“ konkurse bandė jau 12-ąjį kartą. Ir nors kai kurie yra linkę į tokį jos užsispyrimą pažiūrėti su šypsena, Aistės tai nė kiek neveikia – moteris netgi pati šmaikštavo, kad galbūt kada nors išleis specialų „Eurovizijos“ dainų albumą.

Antroji finale pasirodė žavi šviesiaplaukė Rūta Loop, kuri pasižymėjo išskirtiniu balso tembru, atliko dainą  „We Came from the Sun“. Rūta tikino, kad jos daina reikalinga visiems – atlikėja siunčia žinutę, kad niekuomet nereikia bijoti būti nesuprastiems, o kitoniškumą reikėtų švęsti. Atlikėją davė puikų startą visiems vakaro pasirodymams, o jos kūrinys buvo palydėtas gausiais plojimais. 

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja KaYra pasirodydama su daina  „Alligator“, jau kelis kartus keitė savo sceninio pasirodymo išvaizdą. Anksčiau kartu su savo šokėjomis mergina vilkėjo rožinės spalvos kombinezonais, o paskutinį kartą, kuomet varžėsi dėl patekimo į finalą, KaYra pasirodė vilkėdama baltos spalvos kostiumą, o veidą buvo išsidažiusi taip, kaip rudenį itin populiariame filme „Džokeris“ pagrindinį vaidmenį sukūręs Joaquin’as Phoenix’as.

Itin kovingai nusiteikusi Monika Marija į sceną žengė su daina „If I leave“. Ji griausmingai pradėjo savo pasirodymą nuo pat pirmų akordų. Publika nuolat plojo, o pasirodymo kulminacija tapo jos atliekamas priedainis. Komisijos nariai gyrė Monikos vokalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Itin ryškaus ir linksmo pasirodymo laukė MEANDI gerbėjai. Šie atliko „Drip“ dainą. Grupė finale žavėjo itin ryškiu bei žaismingu pasirodymu. Daina „užkabino“ publiką, žiūrovai judėjo į taktą, o po pasirodymo negailėjo plojimų.

„The Roop“ taip pat yra sulaukę daugybės pagiriamų žodžių. Prieš pasirodymą grupė buvo pasitikta didžiausiomis ovacijomis. Dainos priedainis išties „užkrečiantis“, o šmaikštūs šokio žingsneliai, atliekami ant scenos, verčia pajudėti ir publiką.

„The Backs“ merginos pastaruosius filmavimus sulaukdavo kandžių replikų. Praėjusiame filmavime komisijos narys Zilnys teigė, kad jos primena 4 našles, tačiau, rodos, kad dabar jos išklausė komisijos nuomonės ir patobulino pasirodymą. Merginos areną užbūrė su daina „Fully“.

Favorite laikyta Monique pasirodė paskutinioji su daina „Make me human“. Mergina jau spėjo susirinkti armiją gerbėjų, o tai skatino ją atlikti kūrinį kuo geriau, todėl pasirodymo metu netrūko ir specialiųjų efektų. Visa salė mirgėjo nuo šviesų, kurios pasirodymui suteikė daugiau dramos. Žiūrovai atlikėją palydėjo ovacijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų