REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Justina Globienė (nuotr. asm. archyvo)

Ilgi, juodi plaukai, išraiškingos akys ir įspūdinga figūra – taip atrodo daugelį gatvėje dar kartą atsisukti priverčianti lietuvė Justina Globienė. TV3 laidoje „Namas“ išgarsėjusi tamsiaplaukė bei realybės šou žvaigždės Kim Kardashian kopija praminta Justina netveria džiaugsmu.

17

Ilgi, juodi plaukai, išraiškingos akys ir įspūdinga figūra – taip atrodo daugelį gatvėje dar kartą atsisukti priverčianti lietuvė Justina Globienė. TV3 laidoje „Namas“ išgarsėjusi tamsiaplaukė bei realybės šou žvaigždės Kim Kardashian kopija praminta Justina netveria džiaugsmu.

REKLAMA

Šie metai jai beprotiškai laimingi – po kelių mėnesių draugystės pasipiršo mylimasis Vytenis Partikas, o neseniai moteris sužinojo, kad laukiasi.

„Tai buvo apgalvotas žingsnis, laukėme labai! Prieš skrydį į Lietuvą tvarkiausi daiktus ir radau neštumo testą. Galvoju, eisiu pasidaryti, kam skraidintis. Tikrai netikėjau, kad bus teigiamas, po tokio kiekio neigiamų“, – naujienų portalui tv3.lt pasakojo Justina.

Atlikusi testą moteris apstulbo: „Žiūriu dvi juostelės! Buvo šokas, galvojau Vyteniui nieko nesakyti ir žinią saugoti iki Valentino dienos, bet jis mane labai gerai mane pažįsta, todėl būtų greitai supratęs. Nulėkiau visa drebėdama į pirmą aukštą namie ir ėmiau sakyti, kad galvoju, jog prisidirbome. Nežinau, kodėl sakiau, kad prisidirbome, kai taip laukėme.  Man buvo šokas, Vytenio veidas nušvito, akyse pasirodė ašaros, nes tai jo viso gyvenimo svajonė. Mane tai sujaudino, bet kalnas minčių išdygo, ėmiau galvoti, kaip keliausime, kaip viskas bus, tačiau mane nuramino vyras.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris džiaugėsi, kad dabar gyvena didžiausiu laukimu, o vaikelis pasaulį turėtų išvysti spalio mėnesį.

Viskas nutiko netikėtai

Nesniai Justina naujienų portalui tv3.lt atvirai papasakojo apie judviejų draugystę, meilę bei atskleidė netikėtą faktą apie sužadėtuves, kurių turėjo ir net ne vienas.

REKLAMA

Moteris sakė, kad viskas nutiko netikėtai: „Su Vyteniu anksčiau netikėjome meile. Tačiau tada, kai jau nebeturėjome vilčių, jog kažkada jausime tai, ką jaučiame dabar, mes susipažinome. Nuo tada mes – nebeatskiriami. Visada kartu, visada palaikome vienas kitą. Kartu juokiamės, kartu verkiame. Jis yra tas žmogus, kuris mane supranta iš pusės žodžio. Nuostabiausia, kad mūsų meilė vis auga. Jau virš 4 mėnesių. Man tikrai netikėta, kad vis dar randame minusų vienas kitame, bet svarbiausia, kad išsišnekame ir vėl liepsnojame. Niekada netikėjau, kad galiu jausti tai, ką jaučiu jam. Dažnai pasijuokiu – jeigu kasdien mano jausmai jam didėja nežmonišku greičiu, tai kas laukia ateityje? Aš skraidau, degu noru gyventi. Pražydau kaip gėlė, o dabar dar labiau, nes mano mylimasis paprašė mano rankos…“

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu moteris yra kaip niekad laiminga ir įsimylėjusi. O mylimasis jai pasipiršo per Naujuosius metus.

„Susirinkome su man brangiais žmonėmis pasitikti 2020-ųjų. Susėdome, pradėjome plepėti ir netrukus atėjo Vytenis. Kaip namų šeimininkas, jis pasiūlė visiems pasakyti po palinkėjimą Naujiems metams. Visi pasisakė, o mes likome paskutiniai. Vytenis pradėjo sakyti tostą, o jo metu supratau, kas bus, nes paėmė mane už rankos. Jis mane apsikabino, pajutau jo jaudulį… Be galo virpėjo kūnas. Po tosto jis priklaupė ir mane ištiko šokas. Nors iš pat pradžių supratau, kas bus, vis tiek sutrikau. Žinau, kaip jis rimtai žiūri į viską, kaip atsakingai žiūri į savo veiksmus. Jo priklaupimas ant kelių reiškia, kad jis mane labai myli ir yra pasiryžęs  mylėti mane iki gyvenimo galo“, – jausmingai pasakojo Justina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris prisipažino, kad apie tai, kad mylimasis ketina pasipiršti, sužinojo kiek anksčiau: „Dar visai neseniai aš netyčia pamačiau jo žinutę draugei, kurioje rašė, kad nori man pirštis. Jaučiausi klaikiai, tačiau sukaupiau visa drąsą ir prisipažinau jam. Faktą, kad jis ruošiasi pirštis aš žinojau, tačiau nežinojau kada, nes jis kruopščiai tai slėpė. Kuomet pasipiršo, mano galvoje klausimų neliko. Aš jį myliu, noriu tai pasakyti visam pasauliui, noriu, kad jis būtų kiekviename žingsnyje. Pirmą kartą gyvenime esu tokia laiminga, todėl pasakiau „taip“.  Tai nebuvo spontaniškas atsakymas, apie tai buvau galvojusi. Noriu jį matyti visa gyvenimą šalia savęs.“

REKLAMA

Svajoja apie vestuves

Justina teigė, kad jau pasvajoja ir apie vestuves: „Dar šiais metais bus vestuvės. Mes jau nusprendėme, kad jas darysime svetur, kur šilta. Šiuo metu mąstome apie Graikiją.“

Paklausta, ar nebijo tekėti už žmogaus, su kuriuo draugauja vos 4 mėnesius, ši teigė, kad dabar yra 100 proc. įsitikinusi, kad Vytenis – jos žmogus. Tiesa, tai – ne pirmos jos sužadėtuvės.

„Sutikti tekėti po 4 mėnesių tikrai nėra baisu, kai tavo širdis yra iš tikrųjų įsitikinusi, kad tai tas žmogus. Žmonės būna ir po 10 metų, ir nejaučia to, ką mes išgyvenome. Žinoma, komentarų socialinėje erdvėje be galo daug, tačiau svarbiausia, kad žinome, ko norime. Šio žmogaus noriu visam gyvenimui“ , – atviravo ji.

REKLAMA

Justina atvėrė širdį ir papasakojo ir apie anksčiau patirtus jausmus, kuomet jai piršosi kiti vyrai: „Man piršosi ne kartą… Tačiau šį kartą viskas kitaip. Praėjus tik 4-iems mėnesiams, aš pirmą kartą sutikau tekėti – nedvejodama. Pasipiršimas yra labai svarbus momentas vyrui ir pasakyti jam „ne“, mano manymu, kad būtų smūgis žemiau juostos. Sutikau tekėti ne kartą, tačiau tuomet buvau ne su tais vyrais. Tikėjau, kad viskas susitvarkys ir bus viskas gerai. Tačiau apie vestuves nė negalvodavau rimtai ir atidėliodavau tas kalbas. Vis sakydavau, kad reikia palaukti, ir naiviai tikėdavau, kad santykiai taps tokie, apie kokius svajoju. Naivi buvau galvodama, kad žiedas kažką keis. Klydau ir tai pripažįstu. Na, o šios piršlybos man buvo tobulos, šiuo metu mano galvoj viskas sukasi aplink vestuves, tik jis ir mūsų šeima… Šį kartą aš žinau, kad šios vestuvės tikrai įvyks.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų