REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Inga Stumbrienė(nuotr. Oksana Bražiūnienė)

Meilės dieną švenčianti Inga Stumbrienė nusprendė vyrą palepinti itin pikantiškais kadrais. Šia proga ji įsiamžino seksualioje bei elegantiškai subtilioje fotosesijoje.

6

Meilės dieną švenčianti Inga Stumbrienė nusprendė vyrą palepinti itin pikantiškais kadrais. Šia proga ji įsiamžino seksualioje bei elegantiškai subtilioje fotosesijoje.

REKLAMA

Moteris mielai sutiko pasidalinti kadrais ir su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais.

Paklausta, kaip žada nustebinti savo vyrą Aivarą šia proga, ši juokėsi, kad jau ir taip pakankamai jį nustebino, kuomet įsiamžino šioje fotosesijoje.

Moteris tapo tikra viliokle ir elegantiškai pozavo rožių žieduose, prisidengdama kūną gėlėmis.

Tiesa, Inga teigė, kad visuomet su mylimuoju šią dieną mini vakare, todėl iš vyro dar negavo jokių staigmenų, tačiau negailėjo šilčiausių žodžių jam: „Tavo meilė mano akims suteikia spindesio, o sielai užaugina sparnus. Ji įkvepia mane skleistis, augti ir tobulėti, drąsiai žengti ir nieko nebijoti, nes žinau, kad visada būsi šalia ir saugosi mane.“

Fotografijose matyti ir nepriekaištingos moters kūno formos. Kiek anksčiau ji yra pasakojus apie savo mitybą.

Verslininkė Inga Stumbrienė ne vienai moteriai yra grožio ir elegancijos pavyzdys. Visuomet pasitempusi ir nepriekaištingos išvaizdos moteris taip pat nė kiek nesidrovėdama atskleidė, kokius skaičius rodo jos svarstyklės. Tai – 55 kilogramai.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengiuosi valgyti sveiką ir visavertį maistą, tai yra vienas pagrindinių dalykų norint turėti gražią figūrą, ir, žinoma, sportas. Mėsa, žuvis užima pakankamai didelę dalį mano racione. Daržovės, vaisiai, uogos – taip pat“, - sakė ji.

REKLAMA

Be to, nors daugelis tuo, kad Inga labai mėgsta saldumynus, negalėtų patikėti, ji tvirtina, kad be jų – negali.

„Aš esu labai didelė saldumynų mėgėja. Tai yra visiška tiesa. Aš sau leidžiu tikrai pakankamai dažnai pasmaguriauti įvairiais desertais. Mėgstu viską, dukra Estela labai skaniai gamina ir tortus, ir pyragėlius, pyragaičius, sausainius, desertus... Nori nenori, tenka ne tik paragauti, bet ir pasilepinti“, - šyptelėjo I. Stumbrienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų