REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Zofija (nuotr. asm. archyvo)

Translytė moteris Zofija šiuo metu yra išvykusi laimės ieškoti į Jungtinę Karalystę. Ji svetur jaučiasi labai laiminga, o ypatingai todėl, kad atrado mylimąjį, kuris ją priima tokią, kokia yra. Įsimylėjusi iki ausų, Zofija papasakojo romantiškiausią mylimojo poelgį, kuris jai įsiminė labiausiai ir priverčia šypsotis ligi šiol.

18

Translytė moteris Zofija šiuo metu yra išvykusi laimės ieškoti į Jungtinę Karalystę. Ji svetur jaučiasi labai laiminga, o ypatingai todėl, kad atrado mylimąjį, kuris ją priima tokią, kokia yra. Įsimylėjusi iki ausų, Zofija papasakojo romantiškiausią mylimojo poelgį, kuris jai įsiminė labiausiai ir priverčia šypsotis ligi šiol.

REKLAMA

Zofija pasakojo, kad jos antroji pusė dažnai lepina įvairiomis smulkmenomis, tačiau ir pati jį nustebino Valentino dienos proga.

Anot jos, tai pirmoji Valentino diena, kuomet jiedu laiką praleis drauge: „Šios dienos pernelyg nesureikšminame, tiesiog džiaugėmės, kad ją galime praleisti kartu. Papusryčiavę ėjome į sporto salę. Po pietų – pasivaikščiojome Londono kanalais, užsukant puodeliui kavos ir saldžiam desertui, o vakare – kartu gaminomės meksikietišką vakarienę – kesadilas. Lepinomės lovoje su vyno taure, kuždesiais… Ne Holivudiniais filmais – jo glėbyje.“

Besidžiaugdama naujai atrasta meile, Zofija pasakojo, kad mylimajam paruošė gundančią staigmeną. „Ši Valentino diena elementariai kitokia, nes ją praleidau su mylimu žmogumi ir man tai reiškia labai daug. Ilgą laiką netikėjau, kad galiu sukurti „normalius“ ir gražius santykius. Man buvo sakyta, jog su translyte moterimi niekas nenori kurti bendro gyvenimo. Blogais dalykas kur kas lengviau patikėti. Valentino dienai turėjau vieną planą, bet, kad tai išpildyčiau, prieš tai turėjau užbėgti į „Victoria Secret“ parduotuvę. Per daug išlaidauti nežadėjome, nes planuojame keltis iš Londono“, – intrigavo Zofija.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie judviejų santykius, ši pasakojo, kad jai labiausiai patinka, kai mylimasis lepina ją dėmesiu, o ne materialiomis dovanomis: „Jis dažnai nustebina smulkiais, bet mylinčiais gestais – rytiniu kavos puodeliu į lovą. Man nepatinka gėlių puokštės, nes aš paprasčiausiai esu linkusi vertinti kitus dalykus, kaip kad pasitikimus, kuomet aš baigiu darbą, o jis laukia manęs prie autobusų stotelės su rožėmis ir vynu.“

REKLAMA

Įsimylėjusi translytė moteris kalbėjo, kad šie santykiai pakeitė ją pačią, kaip asmenybę. Dabar ji rūpinasi ne tik savimi, bet ir vaikinu. „Šiuose santykiuose aš didžiuojuosi savimi, nes niekados ankščiau tiek daug neinvestavau savęs ir nenorėjau stengtis dėl kito žmogaus, dėl mūsų abiejų, o pasitaikius problemoms – nemokėdavau ir nesistengdavau jų spręsti. Tikiu, kad būtis ir buitis su kitu žmogumi yra darbas, nes jausmai – kas kita, o kuo jie stipresni, tuo jautriau reaguojame į smulkius nesutarimus, ginčus, nutikimus, todėl stengtis yra būtina, o bendravimas ir išsikalbėjimas – gražios draugystės paslaptis“, – šypteli Zofija.

REKLAMA
REKLAMA

Zofija naujai užgimusią meilę palygino su juodos kavos puodeliu ir teigė, kad pamačius jį – kūnas pradeda jaudintis ir virpėti: „Santykiai – kaip juoda kava. Kiek karstelėjusi, bet kvepianti saldžiu šokoladu. Atpalaiduojanti, suteikianti jėgų, o jeigu jos padaugini, tavo kūnas jaudinasi ir virpa, gal todėl stengiamės praleisti pro akis mažus ginčus, jei tai įmanoma.“

Patirdama pačius gražiausius ir tikriausius jausmus, ji papasakojo ir romantiškiausią vyro poelgį, kuris ją priverčia šypsotis ligi šiol: „Pirmą rytą, kada prabudau jo namuose, jis vos prabudęs bėgo į artimiausią parduotuvę pirkti antros lėkštės, šakutės ir peilio, mat šiame bute, kuriame nuo šiol gyvename kartu, jis ilgai laiką leido vienas, be rimtų ar ilgalaikių santykių, ir maistui įrankius turėjo tik sau. Jis man apie tai ilgą laiką nieko nesakė, bet man tai rodosi taip romantiškai kvaila, ir tuo pačiu, žaviai žmogiška.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiek anksčiau naujienų portalui tv3.lt Zofija yra pasakojus, jog jų meilė užgimė visai netikėtai ir papasakojo istoriją.

Zofija prisipažįsta, kad viskas įvyko netikėtai: „Jis buvo klientas mano kavos kavinukėje. Ilgą laiką mane stebėjo, ateidavo vakarais, kuomet aš visa nusikalusi tvarkydavausi kioską, o jis man šypsodavosi ir atsisveikinant pavadindavo „darling“.

Aš į jį kaip į pasimatymų draugą nežiūrėjau, net pykau ant jo, mat jis vis cukraus popierėlius palikdavo ant kiosko kampo, o aš turėdavau eiti rinkti „ponuliui“, bet vieną dieną man parašė kolega, jog apie mane vis kalba gražiai vienas klientas, o aš paklausiau: „Didelė nuriebinta kava?“ Matyt, jaučiau, kas čia toks. Ir kai pamačiau jį, tik pasitikslinau, sugėdindama jį. Tą patį vakarą vyrelis grįžo su verslo kortele rankose.

REKLAMA

Prieš paimdama kortelę pasakiau, jog turiu prisipažinti. „Aš esu trans moteris.“ Jis pasakė, kad tame nemato nieko blogo. Ir visai netrukus, kitą dieną, mes ėjome gerti tamsaus alaus. Norėjau suprasti, ką jis matė manyje ir vėliau jis man išsidavė, jog jis matė savo svajonę, net nežinodamas ir nenumanydamas apie mane.“

Tiesa, šis naujasis jos mylimasis pakeitė ir jos mąstymą apie vyrus. „Taip viskas ir susiklostė, mažais žingsniukais. Aš į jį rimtai nežiūrėjau, nes man sunku pasitikėti žmonėmis, o ypatingai – vyrais. Bet jis visada manęs laukė ir laukia“, – džiaugėsi Zofija.

Ji tikino, kad jos vaikinui nė kiek nerūpi, kad ši yra trasnlytė moteris: „Jis labai mane palaiko ir nori, kad jausčiausi patogiai ir saugiai su juo. Jis net gi nešioja mano Zofija.Witch tinklapio sukurtą apsipirkimų krepšį – „Protect (Trans) Women“. Pristato mane savo kolegoms, draugams.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų