REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Joleen Diaz su dukra ir jos drauge (nuotr. Instagram)

Visi vaikai įsivaizduoja, kad jų mamos – pačios gražiausios pasaulyje. Vis dėlto yra ir tokių moterų, kurios žavi ne tik savus vaikus, bet ir aplinkinius.

13

Visi vaikai įsivaizduoja, kad jų mamos – pačios gražiausios pasaulyje. Vis dėlto yra ir tokių moterų, kurios žavi ne tik savus vaikus, bet ir aplinkinius.

REKLAMA

Būtent taip nutiko 43 metų Joleenai Diaz, kurią daugelis sumaišo su jos dukters Meilani Parks vyresne seserimi. 

Joleena – vieniša motina, kuri dievina senamadišką sveiką gyvenimo būdą, o savo oda ėmė rūpintis dar būdama vos 12 metų.

„Visuomet gyvenau sveikai ir aktyviai. Retai geriu alkoholį, daug ilgsiuosi, valgau sveiką ir subalansuotą maistą. Taip pat labai rūpinuosi savo oda“, – pasakojo ji.

Panašias vertybes moteris stengiasi perteikti ir savo 19-metei dukrai, su kuria turi itin glaudų ryšį. Todėl ne tik dėl išvaizdos, bet ir todėl, kad puikiai sutaria, aplinkinių abi moterys yra nuolat painiojamos ne kaip motina ir dukra, o kaip seserys.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes labai artimos, kartu keliaujame, sportuojame, apsipirkinėjame. O kartais – paprasčiausiai gulime ant lovos ir šnekučiuojamės. Kai ji augo, žmonės dažnai galvodavo, kad esu jos vyresnioji sesuo. Tačiau jos susilaukiau, kol dar buvau labai jauna, todėl manęs tai nestebina“, – sakė J. Diaz.

REKLAMA

Moteris įsitikinusi, kad taip puikiai atrodyti jai padeda ypatinga odos priežiūra, o kadangi gyvena Kalifornijoje, be kremo nuo saulės ji nė negalėtų įsivaizduoti savo kasdienybės. „Puikia oda man suteikia pasitikėjimo net tomis dienomis, kai neatrodau itin gerai“, – pridėjo ji.

Taip pat Joleena stipriai kovoja su stresu, stengiasi nesijaudinti dėl dalykų, kurie galėtų ją priversti nerimauti. „Gyvenu ganėtinai paprastą gyvenimą, tačiau aš esu tuo patenkinta“, – sako ji.

Su savo mylimuoju moteris išsiskyrė prieš 13 metų, tačiau nepaisant to, visa šeima išliko artima, o kartais kartu netgi mėgaujasi atostogomis. 

Vis dėlto nors daugeliui galėtų pasirodyti, kad Joleena kartu su savo dukra apsilanko ir vakarėliuose, moteris šį faktą neigia. „Aš to jau atsikandau, todėl mieliau lieku namie, geriu arbatą ir žiūriu filmą“, – apie savo paprastą laisvalaikį pasakojo itin jaunatviškai atrodanti mokytoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų