REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andžele visai neseniai nuaidėjo 92-oji „Oskarų“ ceremonija, kurioje triumfavo Pietų Korėjos režisieriaus Bong Joon-ho juosta „Parazitas“. 

Los Andžele visai neseniai nuaidėjo 92-oji „Oskarų“ ceremonija, kurioje triumfavo Pietų Korėjos režisieriaus Bong Joon-ho juosta „Parazitas“. 

REKLAMA

Vis dėlto tiek prieš prasidedant ceremonijai, tiek jos metu, daugybė dėmesio skirta ir visai neseniai netikėtai žuvusiam legendiniam krepšininkui Kobe Bryantui.

Režisierius Spike Lee ant „Oskarų“ raudonojo kilimo pasirodė vilkėdamas violetinį, geltonomis detalėmis puoštą „Gucci“ kostiumą, kuris buvo aiškus legendinio krepšininko pagerbimas, mat daugybę metų tokia buvo jo apranga. Visas įvaizdis buvo apgalvotas iki smulkiausių detalių, mat režisierius dėvėjo net krepšininko pamėgtus ir su „Nike“ sukurtus sportabčius „Nike Kobe 9 Elite“.

Skaičiais „24“ puoštas kostiumas pažymėjo būtent krepšininko numerį, turėtą „LA Lakers“ komandoje – būtent čia Bryantas pražaidė visą savo profesionalią karjerą. Kaip ir daugelio kitų gerbėjų ir draugų, taip ir S. Lee „Instagram“ nuo tos dienos, ka viešai praneša apie Bryanto žūtį, buvo kupinas įvairiausių simbolių, susijusių su krepšininku. 

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, S. Lee ir K. Bryantas ne vienerius metus kartu dirbo, o 2009 metais buvo išleista bendra jų juosta „Kobe Doin’ Work“ apie krepšininko gyvenimą.

REKLAMA

Vis dėlto tai – ne vienintelis gražus gestas krepšininkui minėtoje ceremonijoje. Prieš 2 savaites žuvęs krepšininkas buvo pagerbtas ir dainininkės Bullie Eilish, kuri perdainavo „The Beatles“ dainą. Pats Kobe 2018 metais laimėjo „Oskarą“ už juostą „Dear Basketball“, todėl vos užgrojus dainai, didžiuliame ekrane pasirodė būtent jo veidas. Tai – pirmas viešas tokio mąsto krepininko pagerbimas televizijoje.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad K. Bryantas kartu su dukra Gianna netikėtai žuvo keliaudamas sraigtasparniu į varžybas sausio 26-ąją. Avarijos metu Los Andželą gaubė tirštas rūkas, dėl kurio K. Bryanto sraigtasparinis kurį laiką suko ratus aplink zoologijos sodą ir laukė, kol šis ims sklaidytis. Krepšininkas sraigtasparniu keliaudavo itin dažnai, taip siekdamas išvengti didelių spūsčių keliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų