REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Vakarėlis zoologijos parke (nuotr. Organizatorių)

Ketvirtadienio vakarą žinomos šeimos turėjo smagią galimybę išbandyti naujai atsidariusios picerijos meniu švilpikų, beždžionių ir kitų unikalių zoologijos sodo gyvūnų apsuptyje.

44

Ketvirtadienio vakarą žinomos šeimos turėjo smagią galimybę išbandyti naujai atsidariusios picerijos meniu švilpikų, beždžionių ir kitų unikalių zoologijos sodo gyvūnų apsuptyje.

REKLAMA

Vilniuje, „Ogmios mieste“, duris atvėrusi „Zoopark pizza“ svečius pasitiko ne tik Savaną primenančiu interjeru, šeimų pamėgtu meniu, bet ir pakvietė į pažintinę ekskursiją po zoologijos parką.

Į atidarymo vakarą atvykę svečiai buvo šventiškai nusiteikę ir stilingai pasipuošę safari tema. Čia galima buvo pamatyti Veroniką Montvydienę su dukrele Adele, Deividą Norvilą su visa gausia šeimyna, Inga ir Aivarą Stumbrus su sūnumi Gabrieliumi ir dukra Estela.

Naujų skonių ir pramogų atvyko išbandyti Žygis Stakėnas su sūnumis, Renata Polujanskienė su berniukais, Sandra Šernė su šeima, Redita Dominaitytė su dukromis, Diana Dargė su dukra Une, Olga Malaškevičienė su vaikais, Julija Žižė, Indrės Trusovės šeima, bei daug kitų žinomų veidų su savo atžalomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano šeimai visada buvo ir yra svarbu leisti kokybišką laiką kartu. Mūsų šeima labai brangina bendras akimirkas, todėl stebgiamės rasti vis įdomesnių pramogų, kurios būtų smagios mums visiems. Jei atvirai, niekada negalvojau, kad kad vakarieniausiu zoologijos parke smagių gyvūnų apsuptyje“,– juokėsi laidų vedėjas Žygis Stakėnas.

REKLAMA

Pasak naujos picerijos įkūrėjų Lauros Taučiūtės ir Londone gyvenančios fotografės Kristidos Tidos, jos norėjusios sukurti dar nematytą ir netikėtą vietą pramogoms visai šeimai.

„Esame dviejų idėjų sinergijos pavyzdys. Tai dvi laisvalaikio vietos, kurios viena kitą papildo. Zoologijos sodo lankytojams tikrai norisi geras emocijas pratęsti prie kavos puodelio, o ir numalšinti alkį visada svarbu“, – teigia „Zoopark pizza“ idėjos autorė L.Taučiūtė.

Vakarėlyje netrūko žaidimų ir netikėtų staigmenų – Ingos ir Aivaro Stumbrų sūnų Garbrielių dešimtojo gimtadienio proga susirinkusiųjų minia sveikino bendra gimtadienio daina ir įneštu tortu su žvakutėmis. Svečiai Gabrieliui ir naujai picerijai linkėjo ilgiausių metų ir norų išsipildymo.

„Vaikams visada stengiamės sukurti netikėtas ir išskirtines gimtadienio šventes. Šįkart tai buvo tikrai kitaip, nes zoologijos parke šeimos švenčių dar nesame turėję“,– kaip visada gera nuotaika tryško Inga Stumbrienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų