REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt daugelis lietuvių mėgsta cepelinus – gardžius, sočius, su spirgučių ar grybų padažu... TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatinga laidos viešnia ponia Biruta pademonstruos kokių cepelinų variacijų galima pasigaminti.

Turbūt daugelis lietuvių mėgsta cepelinus – gardžius, sočius, su spirgučių ar grybų padažu... TV3 laidos „La Maistas“ šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir ypatinga laidos viešnia ponia Biruta pademonstruos kokių cepelinų variacijų galima pasigaminti.

REKLAMA

Ponios Birutos aistra – kulinarija, jos receptai ir patarimai sugula į kulinarinį tinklaraštį „Romas and Mo“. O cepelinai yra ponios Birutos vizitinė kortelė – ji ypač mėgsta juos gaminti, o anūkai valgyti.

Greitas grietinėlės ir sultinio padažas

Vylius Blauzdavičius siūlo pagaminti gardų padažą. Tai labai greitai paruošiamas ir nuostabiai skanus padažas, su kuriuo ypatingai skanu tiekti tiek cepelinus, tiek vištienos patiekalus.

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Tobulas kumpio padažas cepelinams ir ne tik

Tomas Rimydis rekomenduoja rūkyto kumpio padažą. Nuostabus rūkyto kumpio padažas, kurį gardu tiekti ne tik su cepelinais, bet ir kitais bulvių patiekalais.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas

Močiutė Biruta – legendinė tinklaraštininkė, žinanti, kaip paruošti nepakartojamo skonio padažą. Tai tobulas, nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas. Tik du ingredientai, paruošti nesudėtinga, o ragauti labai skanu.

Receptą, ką pagamino Biruta, žiūrėkite vaizdo įraše.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų