REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Ingrida Kazlauskaitė (tv3.lt fotomontažas)

Žinoma lietuvių atlikėja bei legendinės scenos dainininkės Livetos Kazlauskienės dukra Ingrida visai neseniai savo gerbėjus stipriai nustebino pasiryžusi dideliems pokyčiams. Ir nors daugybę metų nė negalvojo, kad galėtų tai padaryti, galiausiai, po 15 metų, ji savo tamsius plaukus perdažė šviesiai.

49

Žinoma lietuvių atlikėja bei legendinės scenos dainininkės Livetos Kazlauskienės dukra Ingrida visai neseniai savo gerbėjus stipriai nustebino pasiryžusi dideliems pokyčiams. Ir nors daugybę metų nė negalvojo, kad galėtų tai padaryti, galiausiai, po 15 metų, ji savo tamsius plaukus perdažė šviesiai.

REKLAMA

Moteris neslepia, kad iki šio žingsnio reikėjo pribręsti, o galiausiai tam pasiryžusi, net ir pati save nustebino. Tačiau rezultatu liko tokia patenkinta, kad apie grįžimą prie tamsių plaukų ji kol kas nė neturi minties.

Apie tokius pokyčius anksčiau nebūtų pagalvojusi

I. Kazlauskaitė pasakojo, kad apie šiuos pokyčius nė nebūtų susimąsčiusi, jei ne muzikinis projektas „Muzikinė kaukė“, kurio metu jai ne kartą teko įsikūnyti į žinomą šviesiaplaukę atlikėją.

„Kažkada sakydavau, kad to, kad aš tapsiu blondine, nebus niekada. Tai – ne man, aš iki kaulų smegenų esu tamsiaplaukė. Tačiau jau gal pusantrų metų aš vaikštau su natūralia savo plaukų spalva – nesu juoda, bet mano plaukai yra tamsūs, rudi. Nebenorėjau tamsių atspalvių, ir, galvojau, kad praėjus projektui, su savo plaukais norėsiu kažką pakeisti“, – pasakojo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris prisiminė, kad projekto metu jai teko vaidinti tiek Oksaną Pikul-Jasaitienę, tiek ir Gwen Stefani, o būtent po šių pasirodymų ji sulaukė nemažai pagyrų ir iš kitų plaukų stilistų, kurie tikino, kad šviesūs plaukai jai itin tinka.

REKLAMA

„Pradėjau galvoti, kad gal į tą šviesesnę spalvą nereikia spjauti – per koncertus nusprendžiau panaudoti šviesų peruką. Tačiau vėliau projekte buvau ir šviesiaplauke Vaida Genyte, ir Kylie Minogue. Būtent tada ir aš pati sau patikau. Man ėmė rašyti ir nepažįstami žmonės, ir net mano mama paskambinusi pasakė, kad šviesūs plaukai man labai tinka“, – džiaugėsi žinoma moteris.

Plaukus nusprendė patikėti tik vienai profesionalei

Ingrida pabrėžė, kad labiausiai ją kitų žmonių komplimentai nudžiugino dėl to, kad jie tik darkart leido įsitikinti, jog jos mintis keistis yra teisinga: „Kadangi mano meistrė yra pasaulinių grožio konkursų, varžybų dalyvė ir laimėtoja, man teko jos sulaukti, kada ji rudenį grįš, nors šiuos pokyčius mintyse nešiojausi paslapčia jau vasarą. Lapkritį galiausiai pradėjau keistis.“

REKLAMA
REKLAMA

Sunku patikėti, tačiau Ingridai prireikė vos dviejų dažymų, kad galėtų puikuotis ne tik šviesiais, bet ir itin sveikais plaukais. Tiesa, rezultatas ją džiugino jau ir po pirmojo dažymo, kai plaukai įgavo karamelinį atspalvį.

„Kadangi meistrė yra labai profesionali ir pati pagal plauko istoriją kuria formules, jai jau per pirmąjį dažymą pavyko pasiekti tokią spalvą, kuri mane labai džiugino. Bet kadangi pagal jos, profesionalės akį, ji mane matė dar šviesesnę, dabar neseniai įvyko ir antrasis dažymas. Tai jau maksimali šviesa mano plaukuose, nes viskam reikalingas saikas. Mes abi esame už sveiką plauką ir jo išlaikymą“, – pridėjo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris neslėpė, kad jos pokyčiai sudomino ir kitas moteris – jos ėmė klausinėti patarimų, specialistės kontaktų: „Aš esu už permainas – atsišviežinkime, atsijauninkime ir atraskime pačios save iš naujo. Tačiau labai svarbu pasirinkti profesionalų meistrą, nes procedūra iš tiesų yra labai rimta ir atsakinga. Viskas yra meistro rankose, o jau po pokyčių – mūsų pačių rankose.“

Ir nors dabar I. Kazlauskaitė nė negalvoja grįžti prie įprastų, tamsių plaukų, ji neslepia, kad šviesesnis plaukas pareikalavo kur kas daugiau dėmesio: „Man yra sudarytas plaukų priežiūros planas, kurio aš labai griežtai laikausi – su kitomis moterimis pasidalinu patarimais, jas padrąsinu.“

REKLAMA

Nustebino daugybė vyrų komplimentų

Neretai teigiama, kad blondinės sulaukia kur kas daugiau stipriosios lyties atstovų dėmesio, nei tamsiaplaukės – tą pastebėjo ir Ingrida.

„Tačiau padariau išvadą, kad taip yra todėl, jog tamsiaplaukės moterys galbūt kartais atrodo griežtesnės, šaltesnės. Jei vyras yra bailesnis, tamsią gražuolę gali kiek apeiti. O šviesiaplaukių bruožai yra švelnesni, jos atrodo jaunesnės. Manau, kad priežastis yra būtent šita, o ne tas stereotipas, jog nuo plaukų spalvos priklauso charakteris ar proto galimybės“, – šyptelėjo ji.

Dainininkė pridėjo, kad tada, kai buvo tamsiaplaukė, po įvairių filmavimų stabtelėjusi prie veidrodžio dažnai išvysdavo save pavargusią: „Tačiau nusivaliusi makiažą pastebėdavau, kad pats veidas atrodo šviežias. Supratau, kad ta tamsi spalva pradėjo mane dengti, dėti šešėlį ir sunkinti. Atrodydavau pavargusi, o tai man pridėdavo ir amžiaus.“

REKLAMA

O štai šviesūs plaukai privertė atlikėją į save pažiūrėti visai kitomis akimis. „Dabar aš jaučiuosi tikrai labai puikiai. Net ir apsivilkus kažkokį senesnį drabužį, su šia plaukų spalva aš visai kitaip atrodau, sulaukiu labai daug komplimentų tiek iš vyrų, tiek iš moterų“, – sakė ji.

Ir nors dažnai moterų šukuosenų pokyčius žmonės yra linkę susisieti ir su pokyčiais gyvenime, Ingrida teigia, kad jai viskas išėjo organiškai: „Su plaukais nieko nesieju, tačiau praėję metai man apskritai buvo labai permainingi. Nuo savo būsto įsigijimo, projektų, didelės dinamikos gyvenime… Iš tikrųjų, visko įvyko labai daug. Taip išėjo, kad natūraliai mano būsena tuos pokyčius ir padiktavo – tik paskui, metų pabaigoje, tai supratau.“

Žinoma moteris pridėjo, kad šiuo metu išgyvena naują, netikėtą gyvenimo etapą. „Dabar iš tiesų jaučiuosi taip, tarsi gyvenčiau naujame, šviesiame etape ir lengvai skrendu per gyvenimą, kuris mane labai džiugina ir nustebina. O tai, kad viskas įvyksta netikėtai, man labai patinka. Su šviesia plaukų spalva aš ir pati save labai nustebinau“, – pokalbį baigdama pridėjo Ingrida.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų