REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Kenas virsta Barbe (nuotr. Instagram)

Kenu realiame gyvenime pramintas Rodrigo Alvesas  neseniai paskelbė, kad tampa moterimi bei yra sužavėtas savo nauja krūtine ir skuba ja pasidalinti su savo „Instagram“ fanais.

21

Kenu realiame gyvenime pramintas Rodrigo Alvesas  neseniai paskelbė, kad tampa moterimi bei yra sužavėtas savo nauja krūtine ir skuba ja pasidalinti su savo „Instagram“ fanais.

REKLAMA

Po implantų įdėjimo Stambule, ji pasidalino rezultatu ir rašė: „gyvenimas su krūtimis yra kur kas geresnis“.

Ji pasidalino nuotraukomis, kuriose įamžinta vilkinti dailia rožine suknele, kuri prigludo kaip pirštinė ir pabrėžė jos naujausias grožybes.

Pirmą kartą demonstruodama pokyčius, ji buvo tvirta ir pasitikinti savimi.

Ji rašė: „Mano 2020 metai ką tik prasidėjo – man buvo atlikta krūtų operacija ir nors manęs laukia dar keletas chirurginių operacijų, kurias atliksiu tapdama moterimi, aš jaučiuosi nuostabiai, turėdama 825cc, ačiū “.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad sausio pradžioje daugiau nei 708 tūkst. eurų plastinėms operacijoms išleidęs vyras pagaliau apsisprendė – dabar jis bus translyte moterimi.

REKLAMA
REKLAMA

36 metų R. Alvesas neslepia: „Dievo valia man tapti moterimi. Jaučiu, kad jis norėjo pasinaudoti manimi tarsi įrankiu, kad galėčiau kitus mokyti apie tai, kaip būti transseksualu“, – aiškino jis.

REKLAMA

Tiesa, jis neslepia, kad šią savo kelionę moteriškumo link, jis būtų norėjęs pradėti kur kas anksčiau, mat galybės pinigų išleidimas ir bandymas likti vyro kūne, jo laimingu nepadarė. „Išleidau tūkstančius, kad turėčiau netikrą pilvo presą ir bicepsus, tačiau būdamas vyru jaučiausi netikėlis. Nebuvau tuo, kuo norėjau“, – sakė Rodrigo.

Rodrigo šiuo metu stengiasi legaliai pasikeisti savo vardą į moterišką. Tiesa, į kokį, kol kas dar nėra žinoma, bet anksčiau jis yra naudojęs Jessicos vardą.

R. Alvesas tikina sulaukęs itin daug palaikymo būtent tada, kai pranešė apie savo tranziciją į moterį. „Visi be galo pozityvūs, o vyrai ėmė mane kviesti į pasimatymus“, – džiaugėsi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jo dar laukia paskutinės operacijos, po kurių drąsiai galės vadinti save moterimi, tačiau iki tol jis vartoja moteriškus hormonus. Vis dėlto anksčiau dėl to, kad pats save girdė moteriškais hormonais, R. Alvesas netgi buvo pakliuvęs į ligoninę. 

„Mano oda jau švelnesnė, o krūtys – didesnės. Planuoju pasidaryti krūtinę, lytinio organo keitimo operaciją“, – aiškino jis.

Kalbėdamas TV laidoje Rodrigo pridėjo, kad dabar, kaip ir karalienė, turės du gimtadienius – pirmąjį tada, kai gimė iš tiesų, ir antrąjį, kai gimė kaip moteris.

Ir nors daugeliui toks staigus Alveso sprendimas tapti moterimi pasirodė keistas, iš tiesų, anot jo paties, jis jau 2 metus slapta gyveno kaip moteris. „Kai būdavau vienas ir kiek išgerdavau, persirengdavau kaip mergaitė ir vaikščiodavau taip apsirengęs parke“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų