REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Brigita Jagelavičiūtė

Buvusi skrydžių palydovė Brigita Jagelavičiūtė savo buvusio darbo dėka „Instagram“ platformoje pritraukė daugiau nei 78 tūkst. sekėjų. Tačiau ji nusprendė atsisakyti šio darbo, nes jis yra „nuobodus“, rašoma thesun.co.uk.

41

Buvusi skrydžių palydovė Brigita Jagelavičiūtė savo buvusio darbo dėka „Instagram“ platformoje pritraukė daugiau nei 78 tūkst. sekėjų. Tačiau ji nusprendė atsisakyti šio darbo, nes jis yra „nuobodus“, rašoma thesun.co.uk.

REKLAMA

Lietuvaitė jau kurį laiką gyvena Dubajuje ir retai lankosi gimtoje šalyje. Neseniai ji savo „Youtube“ paskyroje įkėlė vaizdo įrašą, kuriame papasakojo, kaip jautėsi dirbdama daugelio svajonių darbą.

Mergina sakė, kad per trejus metus dirbdama „Emirates“ oro linijose ji vos galėdavo išeiti kasmetinių atostogų ir teigė, kad kolegoms nebuvo leista atostogauti net dėl savo vestuvių ar šeimos narių ligų.

„Vienas pagrindinių mano rūpesčių dėl šio darbo buvo tas, kad jis nebuvo labai stimuliuojantis. Man pačiai visada buvo jausmas, kad esu toks žmogus, kuris nori stengtis ir kažko pasiekti “, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Brigita, yra nukeliavusi į 70 valstybių. Ji pripažįsta, kad iš pradžių šis darbas buvo tarsi svajonės išsipildymas, tačiau ją taip vargino laiko juostų skirtumai, kad metai tiesiog bėgo pro šalį.

REKLAMA

Ji sakė: „Pirmus porą metų aš labai mylėjau šį darbą. Aš tiesiogine prasme, kaip jūs turbūt manote, buvau nuostabi skrydžio palydovė. Jūs visada manęs klausėte: „Kaip tu gavai šį darbą“ ir „kur kreiptis dėl tokio darbo“.

Tai buvo tiesiog svajonė. Pabundate nuostabiame viešbutyje, einate į skrydį ir tada atsiduriate Seišeliuose, Niujorke ar Los Andžele. Labai lengva prarasti laiką, prarasti pinigus ir savo energiją atliekant šį darbą.

Taip lengva prarasti laiko sąvoką, nes visada skraidote, esate visada pavargęs ar atsigaunate po skrydžio. Laikas eina taip greitai."

REKLAMA
REKLAMA

Brigita taip pat pasakoja, kad šis darbas nėra „lankstus“ ir žmonės negauna atostogų net svarbioms asmeninėms progoms.

Ji sakė: „Aš asmeniškai jų nepatyriau, tačiau girdėjau pasakojimų apie žmones, kurie norėjo susituokti ir negalėjo gauti atostogų. Kai kurie turėjo šeimos narių, kurie sirgo ir norėjo grįžti namo, bet negalėjo“.

Šis vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 65 tūkst. kartų. Komentaruose Brigita buvo giriama už jos atvirumą.

Viename iš jų rašė: „Ačiū, kad daliniesi savo patirtimi. Mano patirtis dirbant lėktuvo įguloje labai panaši į tavo“.

Tačiau ne visi buvo tokie supratingi.

„Jokios neapykantos, tačiau manau, kad tai yra beprasmiška, kai skrydžio palydovai iš Emyratų savo vaizdo įrašuose skundžiasi, kaip šis darbas yra monotoniškas“, – rašė vienas.

„Kiek darbų leidžia keliauti aplink pasaulį, apsigyventi 5 žvaigždučių viešbučiuose ir mėnesio gale sumokėti padorų atlyginimą?“, – teiravosi kitas.

„Esi skrydžio palydovė... Nustok skųstis, jog darbas kartojasi... Rimtai, taip lengva“, – įsitikinęs kitas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų