REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Princas Harry ir Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Meghan Markle nekalbėjo su Kate Middleton nuo tada, kai ji ir princas Harry pasitraukė iš Karališkosios šeimos narių.

7

Meghan Markle nekalbėjo su Kate Middleton nuo tada, kai ji ir princas Harry pasitraukė iš Karališkosios šeimos narių.

REKLAMA

Sasekso hercogienė ir kunigaikštienė paskelbė apie savo sprendimą atsistatydinti sausio 8 d. Šiuo metu kartu su vyru Meghan yra Kanadoje, po to, kai Harry praėjusią savaitę prisijungė prie žmonos ir sūnaus.

Šaltinių teigimu, buvusi aktorė Meghan, „niekada nebuvo laimingesnė“ nuo tada, kai pareiškė norą atsisakyti titulų, ir yra „laiminga būdama išvykusi iš Londono“.

„Kate ir Meghan nekalbėjo nuo tada, kai tai įvyko“, –  „Us Weekly“ pasakojo šaltinis.

„Meghan jaučiasi laisva. Ji niekada nebuvo laimingesnė. Ji džiaugiasi būdama išvykusi iš Londono. Ji nustebo, kaip greitai viskas įvyko. Jie žinojo, kad turės atsisakyti savo titulų, tačiau to tempas visus nustebino“, – tęsė pasakojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 18 d. paskelbtame pranešime karalienė, perėmusi krizę, kuri galėjo visam laikui sugadinti monarchiją, gyrė Meghan „greitai“ tapusią viena iš karališkosios šeimos narių.

REKLAMA

Ji padėkojo porai už atliktą darbą, sakydama, kad džiaugiasi, kad rado konstruktyvų būdą judėti į priekį.

Jos Didenybė taip pat išreiškė norą, kad šeima kurtų „laimingą ir taikų gyvenimą“, kurį pora ketina leisti Šiaurės Amerikoje, kur galės planuoti savo laiką patys ir užsidirbti pinigų, kaip jie pasirinks.

Nepaisant to, kad nustebino Hario ir Meghan sausio 8 d. išplatintas pranešimas, kad jie nori pasitraukti iš karališkosios šeimos, karalienė atskleidė, kad ji žinojo apie poros jausmus ir norą atlikti ne tokį garsų vaidmenį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų