REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį įvyks kasmetiniai ir ilgai laukti M.A.M.A muzikos apdovanojimai. Tiek pati šventė, tiek ir jos dalyviai visuomet sulaukia itin daug dėmesio, o raudonasis šio renginio kilimas visuomet būna aptarinėjamas dar kelias savaites.

Jau šį penktadienį įvyks kasmetiniai ir ilgai laukti M.A.M.A muzikos apdovanojimai. Tiek pati šventė, tiek ir jos dalyviai visuomet sulaukia itin daug dėmesio, o raudonasis šio renginio kilimas visuomet būna aptarinėjamas dar kelias savaites.

REKLAMA

Likus vos kelioms dienoms iki didžiojo renginio, stilistas Joringis Šatas ne tik patarė, kaip rengtis ir kokių klaidų vengti tiek besirenkant įvaizdį, tiek ir pozuojant ant raudonojo kilimo, bet ir įvertino praėjusių metų M.A.M.A dalyvių įvaizdžius.

Pats jau 6 metus iš eilės renginyje dalyvaujantis Joringis teigė, kad M.A.M.A reikalauja išties didelio pasiruošimo.

„Tai apskritai pats didžiausias renginys Lietuvoje su tokiu aprangos kodu ir tokiu ryškiu kilimu. Jis tikrai reikalauja didelio pasiruošimo, nes, kaip ne kartą minėjau, tam nereikia  skirti labai didelių pinigų, bet bet jei savo įvaizdžiui neskiri dėmesio ir laiko – o tame renginyje tai yra labai svarbus akcentas – kartais geriau net neiti“, – teigė stilistas.

REKLAMA
REKLAMA

Joringis priminė, kad M.A.M.A renginio aprangos kodas – „black tie“, kuris reikalauja vakarinio įvaizdžio: „Vyrams – smokingų, o moterims – vakarinių suknelių. Bet kadangi tai yra muzikos apdovanojimai, kurie vyksta „Žalgirio“ arenoje, ir yra pop šou renginys, kartu tai yra vieta, kur gali sau leisti paimprovizuoti. Tai nebūtinai turi būti ilga vakarinė, žemę šluojanti suknelė – tai gali ir būti ir tiesiog prabangus įvaizdis su labai įdomiais akcentais.“

REKLAMA

Stilistas, kuris ir pats ne kartą šiam renginiui yra ruošęs garsius žmones, atskleidė, jog kiekvienas į tai žiūri skirtingai – vieni skiria daugiau laiko ir pastangų, kiti – mažiau. Tiesa, ne visi skuba išlaidauti – kai kurie paprasčiausiai apdarus tam vakarui iš numylėtų dizainerių tik pasiskolina.

Lygiai taip pat J. Šatas prideda, kad ne piniguose esmė – anot jo, kartais užtenka tik geros fantazijos ir suvokimo, kur tiksliai eini. „Kartais gal nereikia nė vieno euro – viską gali susirinkti iš to, ką jau turi“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, koks dizaineris tarp Lietuvos žvaigždžių yra populiariausias, stilistas teigė, kad svarbiausia rasti tokį, kuris tiktų asmeniškai tam žmogui.

„Manau, kad kiekviena žinoma moteris yra atradusi savą dizainerį, su kuriuo dirba, ir negalima sakyti, kad vienas ar kitas yra populiaresnis. Šio renginio moterų veidas – Neringa Zeleniūtė – visą laiką siuvasi savo sukneles pas tą pačią dizainerę, ir visuomet atrodo labai skirtingai ir įspūdingai. Ta dizainerė gal ir nerengia 20 ar 30 to vakaro viešnių, bet tai nereiškia, kad ji yra blogesnė dizainerė už tą, kuri puošia pusę vakaro svečių“, – teigė stilistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad ne ką mažiau svarbi ir gera poza, kuri prie foto sienelės gali padėti atskleisti ne tik žvaigždės, bet ir jos apdaro grožį: „Kartais gali būti įspūdinga suknelė, bet tavo laikysena ar netinkamas atsistojimas prie sienelės gali sugadinti visą įvaizdį, ir nebus kaltas nei fotografas, nei suknelė – būsi kaltas tu pats. Gerai atrodyti ant raudonojo kilimo yra darbas.“

J. Šatas įvertino ir 10 praėjusių metų M.A.M.A muzikos apdovanojimų svečių. Pirmoji iš jų, kuriai stilistas skyrė daugiausiai pagyrų, Justino Jankevičiaus mylimoji, Greta Mikalauskytė.

„Suknelė yra tikrai labai prabangi, nepersistengta su papuošalais, o prie tokio suknelės modelio jų galbūt net ir nereikia. Minimalus makiažas, šukuosena ir elegantiški bateliai – ji atrodo nuostabiai. Nereikia kažkokių stebuklų – vieninteliai akcentai ir yra suknelė ir Gretos grožis“, – komplimentų negailėjo J. Šatas.

REKLAMA

Grupės „Yva“ narės – Goda Alijeva, Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova – praėjusiais metais, anot stilisto, taip pat puikiai atitiko raudonojo kilimo temą. 

„Kristina – su labai elegantiška, glamūrine suknele. Godos suknelė puošta žaismingomis detalėmis – jei gerai atsimenu, tai buvo plačios kelnės, o viršus – kaip korsetas. Natalijos suknelė – su detalėmis, o kadangi tai yra muzikos apdovanojimai ir tai galima sau leisti, matome ir korsetą, o prie trumpos apatinės suknelės parinkti ilgaauliai batai. Gal tarpusavyje jos ir nesiderina, bet čia jos ir neatėjo kaip grupė – atvyko į renginį su savo draugais“, – priminė Joringis.

REKLAMA

Įspūdingai, anot stilisto, atrodė ir Jazzu. „Žinau, kad Juozas (Juozas Statkevičius, – red. past.) padarė jai kostiumėlį iš „Adidas“ sportinės aprangos, ir jis tikrai atrodė netikėtai. Kadangi ji yra tokia ryški atlikėja, visas tas bendras vaizdas atrodė labai laiku ir vietoje. Ją nusiuntus į garsiausius pasaulio muzikos apdovanojimus, ji lygiai taip pat traukų akį“, – teigė Joringis.

Tiesa, ne visi praėjusių metų dalyviai sulaukė stilisto pagyrų – daugiau apie įvaizdį, reikalingą M.A.M.A muzikos apdovanojimams, pamatysite peržiūrėję tv3.lt vaizdo konferenciją su J. Šatu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų