REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Jon Peters ir Pamela Anderson (nuotr. SCANPIX)

Visai neseniai užsienio pramogų pasaulį sudrebino netikėta žinia – seksualioji „Gelbėtojų“ žvaigždė Pamela Anderson ištekėjo už 22 metais vyresnio, 74 metų kino prodiuserio bei milijardieriaus Jono Peterso.

24

Visai neseniai užsienio pramogų pasaulį sudrebino netikėta žinia – seksualioji „Gelbėtojų“ žvaigždė Pamela Anderson ištekėjo už 22 metais vyresnio, 74 metų kino prodiuserio bei milijardieriaus Jono Peterso.

REKLAMA

Ir nors tiek Pamelai, tiek ir jos mylimajam tai jau 5-oji santuoka, panašu, kad abu jie savo sprendimu yra itin patenkinti.

Įdomu tai, kad pora susitikinėjo ir kur kas anksčiau – prieš 30 metų. Vadinasi, pirmąkart su vyru moteris ėmė susitikinėti vos sulaukusi 19 metų. „Panašu, kad Dievas tikrai turi planą“, – šitaip trumpai savo sprendimą paaiškino kino žvaigždė.

Tiesa, praėjusios sužadėtuvės vestuvėmis Pamelai nesibaigė. Didieji jos gerbėjai pamena, kad vos tik prieš keletą mėnesių aktorė galutinai išsiskyrė su savo buvusiu sužadėtiniu, futbolininku Adilu Rami, kuris už moterį jaunesnis net 18 metų. 

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad futbolininkas, dėl kurio ji netgi buvo persikėlusi gyventi į Prancūziją, stipriai ją įskaudino. „Jis nuolat juokaudavo apie kitus žaidėjus, kurie turėdavo meilužes, įsikūrusias prie pat jų ir jų žmonų butų. Jis vadindavo juos montrais, bet iš tiesų, jis ir pats toks yra“, – be jokio gailesčio „Instagram“ brūkštelėjo Pamela.

REKLAMA

Dabartinis P. Anderson vyras – ne ką prastesnis. Pasirodo, kad anksčiau jis netgi turėjo romaną su Barba Streisand. Tiesa, yra ir kita pusė – pasirodo, kad vyras jautė priklausomybę nuskausminamiems, be to, ne kartą buvo įsipainiojęs ir į sekso skandalus. Negana to, jis žinomas kaip „Holivudo blogas berniukas“.

Pirmąsias savo vedybas J. Petersas iškėlė vos 17 metų. Jis vedė Henriettą Zampitellą ir perėmė jos šeimos grožio salonų verslą. Netrukus vieną saloną jis atidarė ir populiarioje Rodeo Drive gatvėje.

Apie jo nepaprastą verslumą gerai atsiliepė ir Peterso antroji žmona, kuri teigė, kad garsūs žmonės iš pradžių įsimylėdavo jį, o vėliau leisdavo jam ką tik norisi daryti su jų plaukais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau jis įsiliejo į kino verslą, ir turėjo romanus su tokiomis moterimis, kaip Barbra Streisand ar Kim Basinger. Vis dėlto į pirmą savo raudonojo kilimo premjerą jis vedėsi ne kažkurią iš šių moterų, o būtent P. Anderson, kurią jis sutiko „Playboy“ dvare.

„Įėjau ir prie baro pamačiau sėdintį šį angelėlį. Tai buvo Pammi, jai buvo gal 19 metų. Jau tada žinojau, kad ji bus didelė žvaigdė“, – taip apie dabartinę savo mylimąją atsiliepė P. Anderson.

Tiesa, Jonui tuo metu buvo 41 metai. Nepaisant to, jie ne tik susitikinėjo, bet kartu ir gyveno. Jis jai mokėjo už aktorystės, dainavimo ir vokalo pamokas, kad moteris galiausiai taptų puikia aktore. Žinoma, jis jai patarė nepozuoti „Playboy“ žurnalui, tačiau ji tai praleido pro ausis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau jis pirmąkart jai pasipiršo, o P. Anderson atsisakė. „Po 30 metų mūsų amžiaus skirtumas nebeatrodys toks didelis“, – tąkart jai pasakė J. Petersas.

Kino prodiuseris prisiminė, jog ne kartą aktorę gelbėjo iš bemušančio vyro gniaužtų, rūpinosi jos vaikais. Pačio Jono situacija tuo metu prastėjo, verslas patyrė daug nuostolių. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad siekdamas, jog aktoriai vaidintų jo filmuose, jis vienąkart privačiu lėktuvu vienai moteriai nusiuntė gėlių, o aktoriui Jackui Nicholsonui siūlė narkotikų ir prostitutę, kad šis tik sutiktų vaidinti filme „Batman“.

Ir nors vėliau tiek Jono, tiek ir Pamelos gyvenimuose buvo daugybė pakylimų ir nuosmukių, panašu, kad dabar abu jie jaučiasi radę laimę būtent vienas kito glėbyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų