REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Jennifer Aniston ir Brad Pitt (nuotr. SCANPIX)

Tikriausiai sunkiausiai pamirštamas Holivudo meilės trikampis, yra tas, kuris įtraukė tikras legendas: Bradą Pittą, Jennifer Aniston ir Angeliną Jolie. 

11

Tikriausiai sunkiausiai pamirštamas Holivudo meilės trikampis, yra tas, kuris įtraukė tikras legendas: Bradą Pittą, Jennifer Aniston ir Angeliną Jolie. 

REKLAMA

Bradas žymę paliko abiejų moterų gyvenimuose, o dabar kai visi šie žmonės ir vėl yra laisvi, daugelis ėmė svarstyti, ar Bradas negrįš atgal pas buvusią žmoną, J. Aniston?

Primename, kad J. Aniston ir B. Pittas susipažino 1998-aisiais, o po 2 metų iškėlė vestuves. Jų santuoka truko 5 metus. Tuo metu aktorius jau buvo susipažinęs su Angelina, su kuria kartu filmavosi juostoje „Ponas ir ponia Smitai“, o 2012-aisiais jiedu susižadėjo. Po 2 metų iškėlė vestuves, o 2016-aisiais pasuko skirtingais keliais.

Nepaisant to, kad visas pasaulis žinojo, jog B. Pittas savo buvusią žmoną metė dėl Angelinos, dabar kiekvienąkart pasirodžius bendroms Jennifer ir Brado nuotraukoms, internautai ima spėlioti apie vėl galimai atgimusius jų jausmus.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto ekspertai įsitikinę, kad pora iš tiesų nė nedera, o tą galima pasakyti ir iš jų zodiako ženklų suderinamumo.

Bradas yra gimęs po Šaulio ženklo. Vadinasi, jis yra nuoširdus, nelinkęs į filosofiją, dievinantis laisvę, spontaniškas, ieškantis linksmybių ir naujų potyrių, natūralus ir nejaučiantis jokių limitų.

REKLAMA

Tuo tarpu Jennifer yra Vandenis. Po šiuo ženklu gimę žmonęs yra užsispyrę, humanitarai, inovatyvūs, linkę į privatumą, originaliai galvojantys, intelektualūs, dvasingi ir mėgstantys vienatvę. 

Ekspertų nuomone, palyginus ženklus aiškėja, kad vienintelis dalykas, kuris sieja juos abu, yra būtinybė būti laisviems ir polinkis į savianalizę. Abu jie nori turėti užtektinai asmeninės laisvės, kad galėtų nagrinėti tiek patį pasaulį, tiek ir savo asmeninius atradimus.

Kaip kompanijonai, jie išties puikiai dera. Atostogos, vakarėliai ir įvairūs nuotykiai, kurie yra patirti kartu, jiems puikiai tinka. Taip pat jie visuomet bus linkę vienas kitą palaikyti. Vis dėlto jei kalba pasisuktų apie bendrus namus ir šeimą, jie vienas kitame nerastų to, ko ieško, ko jiems trūkta. 

REKLAMA
REKLAMA

Šauliai yra linkę viskuo rizikuoti, priimti įvairias galimybes ir gyventi tik dabartimi. Nepaisant to, kad po šiuo ženklu gimę žmonės yra be proto charizmatiški, taip pat kartais jie gali būti pernelyg chaotiški ir linkę į destrukciją. 

O štai Vandeniai mėgsta galvoti apie save kaip apie išskirtinius, nepriklausomus individualistus. 

Ekspertų teigimu, ankstesnė B. Pitto ir J. Aniston santuoka buvo vykusi dėl to, jog jie mėgavosi vienas kito skirtumais, tačiau kartu jiems buvo sunku kovoti su užklupusia šlove, kitais žmonėmis, miniomis ir tais, kurie jais žavėjosi. Negana to, Bradui visa tai patinka, o štai Jennifer – ne.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų